• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

ila > 06-01-2010, 20:05

Właśnie czytałam na necie że odwilż dopiero za 2 tygodnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

89dzoana89 > 06-01-2010, 20:09

Ejjj no wez mnie nie strasz!!

Ja chce juz w poniedzialek byc w Anglii :mrgreen: !!

ila > 06-01-2010, 20:13

Dżoana, nie chcę Cię straszyć ale jak lecisz do Luton to różnie może być, to jest chyba najgorzej przygotowane lotnisko londyńskie, strasznie dużo lotów jest odwoływanych etc, Luton zawsze jest zamykane jako pierwsze jak coś się dzieje :/. Jakimi liniami lecisz?

89dzoana89 > 06-01-2010, 20:15

Wizzair'em lece ale tylko dlatego na luton bo hostce bardziej to pasowalo;P ja chcialam sprawdzonym ryaianarem na stansted i z tego co widzialam to tego nie odwolali!!!;/

ila > 06-01-2010, 20:22

Jak WizzAir to i tak nie tak źle, gorzej jakbyś leciała z EasyJet'em bo oni to odwołują wszystko po kolei. Hopefully, zawitasz u nas wkrótce .

89dzoana89 > 06-01-2010, 20:25

Oby Ila oby!!

Nastepnym razem zadzwonie z samego rana na lotnisko i sie zapytam czy mam sie wogole tam fatygowac osobiscie czy znowu bede musiala przelozyc rezerwacje;/

Lunax > 07-01-2010, 0:35

oj wiecie, co czy az tak bardzo ten Londyn jest zasypany to nie wiem. Po prostu oni nie sa przygotowani na takie opady sniegu i tyle. Tu na zachodznie Londynu nie ma az tak duzo sniegu. Szkoly otwarte, autobusy jezdza, metro tez.

Lotniska to sie troche zgodze, moze loty byly by zagrozone.. Dlatego Dzoana wspolczuje, ze pojechalas na darmo.

Powiem tak po prawdzie, ze w Niemczech jest gorzej, duzo gorzej.

89dzoana89 > 07-01-2010, 13:44

No mi tez sie zdaje ze ta zima to ich po prostu zaskoczyla;P

Ale wiesz moze mgla, zle warunki atmosferyczne itp i bali sie

No coz...nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Bo przynajmnije bede miaal okazje zobaczyc synka kolezanki ktora we wtorek urodzila :mrgreen:

Lunax > 07-01-2010, 15:23

Hehe wlasnie, ale jak to ten kraj, lubia przesadzac ;]

Pozytywy sa, wiec to jest najwazniejsze ) Zobaczysz dzidziusia ;^^

Yoanna > 07-01-2010, 21:38

napadalo sniegu, ktory sie juz w lod zamienil.. ale w tym roku to i tak bez tragedii. jedynie z rana czesc metra byla zamknieta. ja do pracy dojezdzam busem i jezdzily ok. a potem jak do kolejnej jechalam metrem to tez juz dzialalo. i pociagiem tez bez problemu pojechalam. nie to co w tamtym roku, ze zadne autobusy nie wyjechaly i metro zawieszone, paraliz totalny. no i dzieciak do szkoly poszedl, nie wiem czemu jak wszystkie inne na wschodzie siedzialy w domach...

a, no i dzisiaj zmienili trase autobusu i to dosc znacznie, cale szczescie ze moje przystanki zostaly bez zmian.. wspolczuje tylko tym ludziom ktorych przystanki byly pozamykane ( a dzialo sie tak na naprawde duzych odcinkach a tylko jeden bus tam jezdzi..) i ktorzy stali na mrozie i czekali az cos przyjedzie bo oczywiscie zadnych informacji nie bylo powieszonych
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia