-
-
Re: Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?
aaleeksaandraa > 19-08-2009, 22:43
A`propos albumu - kleiłam go w biurze w Gdynipożyczonym od babeczek klejem
Także pojechalam po bandzie :lol: -
karolinaaa > 19-08-2009, 22:52
Noo mój klej kosztował 4,60zł, bo kupiłam taki najlepszy w sztyfcie -
aaleeksaandraa > 19-08-2009, 23:21
Karolinaaa Ty jedziesz z Prworku, tak?
Jakie masz życzenia odnośnie pobytu? Region, rodzina? -
karolinaaa > 19-08-2009, 23:36
Tak z Proworku. Marzy mi się Floryda, jak się nie uda to chociaż Kalifornia, a jak to też nie wyjdzie to NY. Pięknie byłoby max dwójka dzieci-wiek od 4 lat wzwyż, bo pouczą mnie trochę języka hehe, pokój z własną łazienką i internetem, samochód do dyspozycji. Jakby rodzinka podróżowała i zabierała mnie ze sobą, to też byłoby super. A jak u Ciebie? -
aaleeksaandraa > 19-08-2009, 23:40
To samoplus to, że chcialabym jechac do pary homoseksualistów
No i moim szczytem marzeń jest jedno dziecko -
NELTILIA > 19-08-2009, 23:49
Dziewczyny, nie zrozumcie mnie zle, ale zachecam do tak zwanego 'przylozenia sie' wypelniajac aplikacje!!!! W sposob jaki sie zaprezentujecie swiadczy o Was samych!!! Ma to ogromne znaczenie przy wyborze rodziny!Kamildzianka pisala ostatnio w temacie 'listu do rodziny' jak ma on wygladac, na co nalezy zwrocic uwage, o czym pisac, co pominac, etc.. Tak samo jest z albumem, ktory moim zdaniem jest szalenie wazny, bo na jego podstawie (+to co napiszecie w aplikacji rzecz jasna) potencjalna rodzina widzi WAS jako przyszle au pair!!!! Nie chodzi tu o niewiadomo jakie zdolnosci plastyczne, chodzi glownie o ciekawe zaprezentowanie siebie, siebie z dziecmi, siebie z rodzina, siebie z friendsJesli nie potrafimy dorysowac jakiegos motywu (kwiatek, slonko, motylek, cokolwiek takiego malego cute) obok zdjec, mozna posluzyc sie kolorowa naklejka Uatrakcyjni to nasz kolaz i bedzie on bardziej ciekawy Za duzo tez nie jest ok, wiec warto zachowac umiar )
..karolinaaa nie gniewaj sie, ale mnie osobiscie kartka z wypalonymi brzegami nie kojarzylaby sie najlepiej;/ -
aaleeksaandraa > 19-08-2009, 23:57
Masz rację. Ja niestety nie przyłożyłam się do mojego albumu... Trudno, co się stało to sie nie odstanie.
Ale wydaje mi się, że teraz główną rolę gra au pair room. i to wlaśnie tam rodzinki nas oglądają.
Zdjęcia to była rzeczywiście rzecz o którą bardzo zadbałam - są cholernie uśmiechnięte, słodkie, zrobiłam ich ze sto, a wybrałam tylko 11...
Zdjęcia są mega ważne.
Album olałam.. :wink: ale tak jak radzio koleżanka lepiej się przyłożyć do wszystkiego. -
karolinaaa > 20-08-2009, 0:21
NELTILIA...ale mnie podłamałaśWszystko już wysłane... Poczułam się tochę jak za czasów szkoły kiedy wszystko się robiło na przypalanych kartkach, bo ładnie wyglądało...Delikatnie opaliłam te kartki i wewnątrz przykleiłam kolorowe zdjęcia. Teraz to spać nie będę mogła -
kamildzianka > 20-08-2009, 0:36
A mnie sie takie przypalane podoba, w Stanach tego nie widzialam, moze akurat im sie spodoba? Co sie lamiesz! Zdjecie sie liczy. -
aaleeksaandraa > 20-08-2009, 10:12
Karolinaaa nie załamuj się!
Widać przynajmniej, że się starałaś. Mówię Ci, że ja album olalam całkowicie, zdjęcia na baiłe kartki nakleiłam i finito
Zwróć uwagę na to, że jeśli ktoś zwróci uwagę na takie pierdoły jak brak kwiatków, może też się czepiać pierdołów, jak będziesz z nimi mieszkać
No! Głowa do góry!