• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marlena-historia prawdziwa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marlena-historia prawdziwa

• Marlena-historia prawdziwa
  • Re: Marlena-historia prawdziwa

kamysia > 31-07-2009, 19:13

.

agulka > 31-07-2009, 19:29

ell- jestes jeszcze w USA? Batimore bardzo ladne i fakt - blisko do DC na weekendowy clubbing

PawelAuPair > 31-07-2009, 23:42

Juuuuuuuuuuuż chcę jechaaaaaaaaaaaaaaaaać

ell > 01-08-2009, 8:55

Nie

PawelAuPair > 01-08-2009, 10:16

Ja z wakacji w Stanach wróciłem na początku sierpnia 2008 - dochodziłem do siebie jakoś do października... straszne uczucie wrócić do rzeczywistości.

agulka > 01-08-2009, 12:52

ja po 2 latach z usa wrocilam w lipcu 2007... wytrzymalam do wrzesnia i wyjechalam do szwajcarii

marlenao > 02-08-2009, 6:35

hej! spedzilam dzis super dzien! wczesniej jak juz wiedzialam ,ze bede we franklin lakes w NJ poszukalam na NK ludzi stad, byla jedna dziewczyna wiec do niej napisalam. odpisala, ze chetnie sie spotka itp.. dzisiaj pojechalysmy razem na zakupy i potem do nyc na greenpoint, posiedzialysmy troche z jej narzeczonym i z jego kolegami, pilismy polskie piwko , drinki, bylo na prawde super! razem z nia byl jej brat ktory po nas przyjechal i nas zawiozl [20 lat fajnyyy] haha a ona ma 21 wiec podobny wiek do mnie dogadujemy sie fajnie, sa na prawde mili. powiedzili, ze beda mnie zabierac ze soba na imprezy i jakies wypady weekendowe czy cos ciesze sie ze juz nie jestem tu sama z sarnami, zajacami , swietlikami, psami itp jutro sie spotkam z jedna au pair stad ktora jest tu juz kilka miesiecy Pozdrowienia z USA!!! buziaki )))))))))

zaczyna mi sie tu podobac

kamildzianka > 02-08-2009, 7:10

Cytat:ciesze sie ze juz nie jestem tu sama z sarnami, zajacami , swietlikami, psami itp

Haha, oto Ameryka!

W koncu notki piszecie o tej porze, o ktorej i ja siedze. Im wiecej was tu bedzie, tym lepiej sie czasowo zgramy.

Marlena, baw sie dobrze! Jak jezykowo ci idzie?

marlenao > 02-08-2009, 8:34

z hostami sie dogaduje, rozumiem co oni mowia i oni rozumieja mnie, nie jest zle. Ale wiadomo, jestem tu dopiero 2tyg , mysle ze za pol roku albo rok bede mogla powiedziec, ze umiem sie dogadac bez problemu dzisaj[a raczej juz wczoraj] gadalam caly czas po polsku bo wsrod polakow ktorzy mieszkaja tu na prawde dlugo wstydzilam se po ang, normalka..

agulka > 02-08-2009, 13:07

i o to chodzi. wiedzialam, ze jak tylko poznasz znajomych, to bedzie inaczej. ciesze sie bardzo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia