-
-
Re: KURSY - językowe i nie tylko, jakie wybieracie?
shante > 15-07-2009, 0:15
Mi się marzy kurs tańca hh i bollywoodzkiegoMożliwe, że poszukam czegoś w okolicach Edgware albo w samym Londynie, chociaż już za sam kurs do IELTSa sporo zapłacę, więc okaże się dopiero, czy mnie będzie stać na dodatkowy kurs tańca Ale kiedyś się skuszę na pewno! -
kamysia > 15-07-2009, 12:15
. -
kamysia > 15-07-2009, 12:16
. -
shante > 15-07-2009, 12:29
Z tego, co słyszałam, to w UK nie ma już kursów językowych za darmo. Kiedyś były, ale ostatecznie z tego zrezygnowali. W każdym razie nie natknęłam się dotychczas na szkoły, które oferują darmowe lekcje. A przynajmniej nie znalazłam do IELTSa lub Cambridge Exams jak FCE czy CAE. Jeśli masz namiary na darmowe szkoły, to będę zainteresowana :wink:
Ważne dla mnie jest również położenie szkoły, w Edgware mam szkołę językową (Crest Schools of English) na miejscu i jest bardzo ceniona. Angielski nie sprawia mi większych kłopotów, więc wiele czasu i pieniędzy mi to nie zabierze, a wolę poświęcić trochę więcej kasy i uczęszczać na dobry kurs -
89dzoana89 > 15-07-2009, 14:17
Mi jedna z rodzinek w Uk pisala ze u nich jest darmowy kurs ang tylko trzeba sie zapisac szybko, przed wyczerpaniem wolnych miejsc;P
Ile jest w tym prawdy nie iwem a ten kurs to w Bushey jest niby :wink:
Pewnie te darmowe mocno oblegane sa wiec trzeba miec szczescie
Ajjj i ja chcialabym chodzic na kurs tanca hh albo ogolnie towarzyskiego podstawy chociaz miec :mrgreen: -
Przemo > 15-07-2009, 15:08
Nom ja chce zrobić kurs dziennikarskikurs tańca towarzyskiego zrobiłem w tamtym roku i nikt mi nie powie że faceci nie potrafią tańczyć :mrgreen: chociaż tanga nienawidziłem inne były ok -
agulka > 15-07-2009, 15:43
tango to jeden z najbardziej zmyslowych tancow... dlaczego Ci sie nie podobalo ??
darmowe kursy sa rowniez w usa, w bibliotekach, miejskich osrodkach kultury itd. trzeba jednak brac pod uwage, ze czesto jakos jest kiepsa i klasy sa wypchane malo kumatymi studentami z Meksyku... :/ -
Yoanna > 15-07-2009, 15:49
ja w uk nie widzialam bezplatnych.. czasami jedynie widze ogloszenia lekcji bezplatnych jak ktos chce przetestowac kurs ale poziom to zazwyczaj dla poczatkujacych.
sama chcialam znalezc bezplatny kurs ale nie znalazlam. -
karolinka > 15-07-2009, 17:14
ja jak pojade to przede wszystkim chce zrobic cos z moim angielskim ;] i zatsanawiam sie nad szkola kosmetyczna, wizazem..;D i tak jak czesc, chcialabym isc na kurs tanca ;D -
Przemo > 17-07-2009, 16:34
tango jest zmysłowe, ale nie wiem dlaczego jakoś ten taniec mi nie szedł dobrze