• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dublin i okolice

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• Spotkania

• Dublin i okolice

• Dublin i okolice
  • Re: Dublin i okolice

89dzoana89 > 18-07-2009, 21:31

No ja w Londynie bede od 13 sierpnia wiec wczesniej nie mam jak zwiedzac Irlandii ale pozniej jak najbardziej

mizzfit > 08-08-2009, 0:38

A ja wlasnie po raz kolejny (juz czwarty) trafilam do Irlandii i szukam znajomych! Na juz, bo oszaleje

Mieszkam w Dun Laoghaire wiec Dublin i okolice interesuja mnie najbardziej. Jesli jest ktos kto dopiero przyjechal i nikogo nie zna albo po prostu czuje sie samotny prosze o kontakt:

Malwina - 0876232324

albo tu na forum

Znam Dublin bardzo dobrze wiec chetnie oprowadze ale glownie chodzi o kogos do kogo mozna sie odezwac czasem jak do osoby doroslej

ila > 08-08-2009, 11:28

Oooooo Dun Laoghaire, piękna miejscóka .

Ehhhh Dublin, I miss you!

nomanda > 28-06-2010, 13:11

....

Marwi > 30-07-2010, 18:00

Witam

Przepraszam z góry że wyskakuje tak znikąd i od razu prosze o pomoc ale jeślibyście znały jakąś hostfamily w Dublinie która poszukuje au pair od sierpnia lub początku września to byłabym bardzo wdzięczna za info,bo ja niestety zostałam w pewien sposób wystawiona przez moją hostfamily niedoszłą i już mam niestety zabukowany bilet i 7go sierpnia będę w Irl ,dlatego mogę umówić się na interview.

Z góry dziękuje za jakikolwiek odzew

Metallinka > 31-07-2010, 18:19

U, to tak ciężko trochę będzie...:/ Masz tylko tydzień, więc szukaj na aupairworld... A ta Twoja rodzinka to z agencji??

Marwi > 31-07-2010, 19:13

Wiem własnie że ciężko ale mogę trochę pobyć u siostry,byłam ciekawa czy może któraś z Was jakoś teraz nie kończy a Wasi hości nie mają jeszcze rodzinki może i dałoby się jakieś interview zorganizowac czy cuś :roll:

Rodzinka właśnie z AP,pfff :evil:

Metallinka > 31-07-2010, 20:42

Kurde, ja jak znajdę pracę to od razu 'oddaję' rodzinkę, ale to trochę potrwa...:/

Marwi > 01-08-2010, 1:28

No ciężka sytuacja dlatego szukam gdzie i jak się da :/

A więc zostajesz w Irl tak?

Metallinka > 01-08-2010, 16:21

Tak, ja tu zostaję na stałe...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia