• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

Ulek > 13-05-2009, 19:18

Wow, świetna oferta! Bierz czym prędzej

Zdaje się, że Ci się wreszcie poszczęściło po tak długim oczekiwaniu :wink:

agulka > 13-05-2009, 19:34

ja nic nie mowie..ale moja pierwsza rodzinka to ta z DC.. u ktorej spedzilam wspanialy 2 rok! po 1 traumatycznym w Ohio do dzis zaluje, ze odrzucilam 1 oferte, bo moglam spedzic 2 wspaniale lata ..

moja intuicja mnie zawiodla...mam nadzieje, ze Ciebie nie zawiedzie

kamysia > 13-05-2009, 21:48

.

dominikan@ > 13-05-2009, 21:51

Ja pamietam przed wyjazdem do Uk jak sprawdzalam oferty rodzin i ich miejsca zamieszkania na mapie jak moi rodzice sie śmieli ze ja pojade gdziekolwiek. Teraz ja wyciagam mape i jezdze po niej palcem to nikt sie juz nie smieje ale za to wszyscy milczą

kamysia > 13-05-2009, 22:30

.

89dzoana89 > 13-05-2009, 23:37

Ta mala jest świetna;D

A to zdjecie bez zebow perfekcyjne po prostu :mrgreen:

Ja tez dla tego psiaka bym ich wziela (czyt. maniaczka psow )

marlenao > 13-05-2009, 23:38

no wydaje mi sie ze z małą znajde wspolny jezyk, widac ze ona to taka mała szajba jest a piesio przecudny sama mam psa ale 'troche' wiekszego i bardzo lubie psy!

annka1000 > 14-05-2009, 4:53

a ja wcale nie uwazam ze to intersujaca oferta. plusem jest jedno dziecko i jej szkola. ale praca do 21... pracujace soboty ... loooomatkooo poza tym zazwyczaj laski z dziecmi w szkolach pracuja 20-25h tyg wiec tutaj pracujesz "normalnie" dziewczynka jest slodka na zdjeicach... a ktore dziecko nie jest ?? bedziesz mogla chodzic do collegu? a kto za niego zaplaci ? rzeczy ktore oferuje to standart (telefon, net, lazienka) wiec co w tej ofercie nadzwyczajnego ?? nic... to tylko moje zdanie... 30 min do nyc to wcale nie malo ...

dominikan@ > 14-05-2009, 10:37

Kurde dziewczyno nie wiesz co piszesz jakies 25 godzin!!! Napewno nie w USA bo jeszcze nie widziałam żeby ktoś pracując full time pracował 25 godzin. Na colleg rodzina daje 500$ jak wszedzie. Telefon wcale nie jest standardem a łazienke au pairki czesto muszą dzielić z dziećmi. A 25 km od NYC to bardzo bardzo blsiko!!!

thebee > 14-05-2009, 11:02

[quote name="annka1000"]a ja wcale nie uwazam ze to intersujaca oferta. plusem jest jedno dziecko i jej szkola. ale praca do 21... pracujace soboty ... loooomatkooo poza tym zazwyczaj laski z dziecmi w szkolach pracuja 20-25h tyg wiec tutaj pracujesz "normalnie" dziewczynka jest slodka na zdjeicach... a ktore dziecko nie jest ?? bedziesz mogla chodzic do collegu? a kto za niego zaplaci ? rzeczy ktore oferuje to standart (telefon, net, lazienka) wiec co w tej ofercie nadzwyczajnego ?? nic... to tylko moje zdanie... 30 min do nyc to wcale nie malo ...[/quote]

Boże dziewczyno, wiesz co mówisz? Nie jedna Au Pair marzy o tym, żeby dostać taką ofertę!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia