• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czas wolny po pracy, weekendy

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Czas wolny po pracy, weekendy

• Czas wolny po pracy, weekendy
  • Re: Czas wolny po pracy, weekendy

nowa123 > 02-05-2009, 11:55

tak masz racje, ale tutaj jest straszna dziura, 30 km od miasta.

shante > 02-05-2009, 12:00

To szczerze współczuję. A może spróbuj znaleźć przez neta jakichś ludzi z okolicy? Żeby się spotkać, pogadać. :wink:

dominikan@ > 02-05-2009, 12:54

Kurde właśnie dlatego dla mnie bardzo istotne jest miejsce zamieszkania hostow.

agulka > 02-05-2009, 17:38

ja sie nie wypowiadam jak wielkie to ma znaczenie = moje zdanie znacie

dominikan@ > 02-05-2009, 17:49

he he OHIO

Ponczek > 05-10-2010, 16:24

Dziewczyny

Czysta ciekwość mnie tchnie co robicie w czasie wolnym ? wiadomo że na początku zwiedzać zwiedzać zwiedzać! ale kiedy już sie duzo widzialo i nie ma na to ochoty ? silownia ? basen ?(ja mam w ramach parcy ;p)imprezy ?ksiażki ?czy może jakieś ciekawsze inwencje ?;>piszcie bo ja znów zacynam się nudzić

au pair_ala > 05-10-2010, 16:53

zazwyczaj idę na zakupy to mi poprawia humor:-) oprócz tego to oglądam serial, który polubiłam będąc w Anglii. Poza tym siłownia, basen, kawka (najlepiej za każdym razem inną :lol: ) z przyjaciółmi w fajnej kawiarni. No i zaczęłam eksperymentować z gotowaniem:-)

aniolek > 05-10-2010, 17:06

basen,basen,basen uwielbiam wode ksiazka polecam Cien wiatru" zafone swietna ksiazka naprawde jak zaczelam czytac to nie moglam skonczyc

Ciekawska > 05-10-2010, 18:53

Ano właśnie dobry temat. Ja nie ma nic przeciwko nudom, ale w towarzystwie. Ile można zwiedzać w pojedynkę. Basen czy siłownia w moim przypadku odpada bo nie lubię, formy ruchu jakie preferuje to spacery

Dzisiaj wypożyczyłam parę książek z biblioteki. Czas tez zabijam przed telewizorem.

Ale najbardziej do szczęścia brakuje mi ludzi z którymi można pogadać, wypić "kawę" itp itd.

Katka > 06-10-2010, 0:37

ja w sumie jeszcze nie mialam okazji sie dobrze wynudzic, ale juz teraz wiem, ze w razie napadu nudy mam za drzwiami cala kolekcje oper do obejrzenia, ksiazek do przeczytania i poza tym chce sprawdzic jak daleko uda mi sie pojechac na rowerze

aaa dzis wpadlam na pomysl, ze jak bede sie bardzo nuzic to kupie sobie jakies duuuuze puzle, i bede ukladac a potem za szye i na sciane

poki co jak mam czas wolny to sie ucze holednerskiego albo angielskiego, ale to tylko jak juz jest ciemno bo w dzien to ziedzam zwiedzam zwiedzam ;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia