-
-
Re: Rzeczy, które zadziwiły was w USA
paulaw > 30-03-2012, 15:30
Haha co do czerwonych kubeczków... moim znajomym kiedyś zachciało się amerykańskiej imprezy i zamówili mnóstwo takich na allegro. Wszyscy się tak podniecali i chcieli brać do domu, ale wiadomo jak to jest, po dwóch godzinach nie było już żadnego nieuszkodzonego kubeczka -
aivie > 01-04-2012, 0:40
Mnie najbardziej zdziwilo, ze pare jeansow mozna kupic za ta sama cene co big maca w mcdonalds. -
balbina > 01-04-2012, 1:46
Jak to etchup do pizzy nie pasuje ;o o mamo! Przecież na ciasto pizzy wylewa się sos pomidorowy - to jak ketchup- i na to wszystkie składniki
a o pijamach słyszałam nie raz i że gadają do nieznajomych na ulicy - mnie to już nie dziwi po wizycie w Egipcie czy Italii.
I moja koleżanka mówiła, że jak stala w kasie w sklepie to czekała bardzo długo bo sprzedawczyni sobie ucięła pogawędkę z klientką
No i dużo Amrykańców nie wie gdzie Polska jest, ale to chyba nic nowegoAlbo że Europa to kraj - to też dobre -
paulaw > 01-04-2012, 10:51
[quote name="aivie"]Mnie najbardziej zdziwilo, ze pare jeansow mozna kupic za ta sama cene co big maca w mcdonalds.[/quote]
Ale w sensie że fast food jest tak drogi czy ze jeansy są tak tanie? -
angelaa > 01-04-2012, 11:46
jeansy są tak tanie hahahdobreee -
magda-lenka > 01-04-2012, 11:53
najtańsze levisy kupiłam za 7$
-
balbina > 01-04-2012, 12:59
o mamo 7$ ?;ooooo
Ameryo - przybywam!
Kocham zakupy!
Kocham ubrania!
To będzie mój świat -
aivie > 01-04-2012, 17:42
Ciuchy sa tanieWiekszosc moich jeansow to Converse kupione w targecie na wyprzedazy za 3-4$ -
gatta > 01-04-2012, 18:19
Nieustannie mnie zadziwia ta "taniosc"- ja chyba w innej Ameryce żyje, bo jak tu jestem trzy miesiące, to najtańsza rzeczą jaka kupiłam była koszulka kupiona w H&M za 6$. Serio, ja chyba jestem jakoś totalnie ślepa na promocje -
paulaw > 02-04-2012, 17:43
[quote name="aivie"]Ciuchy sa tanieWiekszosc moich jeansow to Converse kupione w targecie na wyprzedazy za 3-4$[/quote]
8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ameryko przybywam. Za rok, ale przybywam