-
-
Re: laptop w usa
marlenao > 28-04-2009, 17:48
To chyba zalezy od linii lotniczych. Moj ojciec w pazdzierniku lecial do USA i alkoholu bylo ponoc duzo od wyboru do koloru, do tego 2 obiadya leciał z LOTu Nie wiem jak jest w innych liniach xd -
89dzoana89 > 28-04-2009, 18:01
No alko to nam sie przyda podczas lotu do USA
To bedzie moj pierwszy lot na dodatek -
marlenao > 28-04-2009, 18:13
Jak moja kolezanka leciała to powiedziala ze na drugi raz na trzezwo na pewno nei poleci <lol2> mialam tak malo miejsca na nogi ze nei mogla ich wyprostowac ponadto siedziec tyle czasu na tylku...masakra. Sama mi zaproponowala zeby sie upic i najlepiej przespac<lol2> ale to wkoncu bedziep ierwszy lot samolotem, te widoki i w ogole ;d tego nie mozna przegapic xd podroz na pewno bedzie meczaca, jak kazda zresztą -
89dzoana89 > 28-04-2009, 18:18
Bedzie stresja tam chce to pameitac wiec nie chce sie upic a jedynie lekko wprawic
Chociaz ostatnio to ja po jednym piwie zakrecona jestm;P A po drinku mi sie jezyk placze :mrgreen:
Nalogowiec ze mna hahaha :lol:
Ale sie poprawie...obiecuje 8)
Tym bardziej ze qumpela z Anglii za kilka dni na urlop przylatuje :lol: :lol: :lol: -
marlenao > 28-04-2009, 18:20
trzeba tu nadrobic bo w USA to nam nigdzie alko nie sprzedadzą .. -
89dzoana89 > 28-04-2009, 18:23
Sie chce sie zalatwi 8)
Poradzimy sobie spokojnie
Nie takie przekrety sie robilo :lol: -
dominikan@ > 28-04-2009, 18:27
Dziewczyny z tymi trunkami za free to coś mi sie wydaje że to od klasy zależy.A no i pamiętajcie 1 drink w powietrzu odpowiada 3 na ziemi!!!!!!!!!! -
89dzoana89 > 28-04-2009, 18:28
Pamietam pamietam
To jesli odpowiada 3 to ja na dzien dzisiejszy bym juz pijana byla :lol:
Oszczednie przynajmniej 8) -
kamildzianka > 28-04-2009, 18:31
Oj, skoro to pierwszy lot, to nie polecam alkoholu! Ja podczas pierwszego lotu myslalam, ze zwymiotuje, tak trzeslo, no i nie bylam przygotowana na jakie akrobacje w powietrzu! Myslalam, ze samolot tylko sie unosi dziobem do gory, ze tylko czlowiek przechyla sie do tylu. Oj, przeliczylam sie...
Nie pijcie! I jak Dominikana mowi - alkohol jest zdradliwy, a czlowiek w samolocie robi sie odwodniony, organizm wykorzystuje wszelkie plyny. Jesli wypijecie, to bedzie kaplica. Nawet nie bedziecie miec ubran na zmiane, jak sie porzygacie... -
89dzoana89 > 28-04-2009, 18:32
To ja podziekuje i zostane przy wodzie