• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

laptop w usa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• laptop w usa

• laptop w usa
  • Re: laptop w usa

marlenao > 28-04-2009, 17:48

To chyba zalezy od linii lotniczych. Moj ojciec w pazdzierniku lecial do USA i alkoholu bylo ponoc duzo od wyboru do koloru, do tego 2 obiady a leciał z LOTu Nie wiem jak jest w innych liniach xd

89dzoana89 > 28-04-2009, 18:01

No alko to nam sie przyda podczas lotu do USA

To bedzie moj pierwszy lot na dodatek

marlenao > 28-04-2009, 18:13

Jak moja kolezanka leciała to powiedziala ze na drugi raz na trzezwo na pewno nei poleci <lol2> mialam tak malo miejsca na nogi ze nei mogla ich wyprostowac ponadto siedziec tyle czasu na tylku...masakra. Sama mi zaproponowala zeby sie upic i najlepiej przespac<lol2> ale to wkoncu bedziep ierwszy lot samolotem, te widoki i w ogole ;d tego nie mozna przegapic xd podroz na pewno bedzie meczaca, jak kazda zresztą

89dzoana89 > 28-04-2009, 18:18

Bedzie stres ja tam chce to pameitac wiec nie chce sie upic a jedynie lekko wprawic

Chociaz ostatnio to ja po jednym piwie zakrecona jestm;P A po drinku mi sie jezyk placze :mrgreen:

Nalogowiec ze mna hahaha :lol:

Ale sie poprawie...obiecuje 8)

Tym bardziej ze qumpela z Anglii za kilka dni na urlop przylatuje :lol: :lol: :lol:

marlenao > 28-04-2009, 18:20

trzeba tu nadrobic bo w USA to nam nigdzie alko nie sprzedadzą ..

89dzoana89 > 28-04-2009, 18:23

Sie chce sie zalatwi 8)

Poradzimy sobie spokojnie

Nie takie przekrety sie robilo :lol:

dominikan@ > 28-04-2009, 18:27

Dziewczyny z tymi trunkami za free to coś mi sie wydaje że to od klasy zależy.A no i pamiętajcie 1 drink w powietrzu odpowiada 3 na ziemi!!!!!!!!!!

89dzoana89 > 28-04-2009, 18:28

Pamietam pamietam

To jesli odpowiada 3 to ja na dzien dzisiejszy bym juz pijana byla :lol:

Oszczednie przynajmniej 8)

kamildzianka > 28-04-2009, 18:31

Oj, skoro to pierwszy lot, to nie polecam alkoholu! Ja podczas pierwszego lotu myslalam, ze zwymiotuje, tak trzeslo, no i nie bylam przygotowana na jakie akrobacje w powietrzu! Myslalam, ze samolot tylko sie unosi dziobem do gory, ze tylko czlowiek przechyla sie do tylu. Oj, przeliczylam sie...

Nie pijcie! I jak Dominikana mowi - alkohol jest zdradliwy, a czlowiek w samolocie robi sie odwodniony, organizm wykorzystuje wszelkie plyny. Jesli wypijecie, to bedzie kaplica. Nawet nie bedziecie miec ubran na zmiane, jak sie porzygacie...

89dzoana89 > 28-04-2009, 18:32

To ja podziekuje i zostane przy wodzie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia