• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co myślicie..?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Co myślicie..?

• Co myślicie..?
  • Re: Co myślicie..?

marlenao > 15-06-2009, 13:17

[quote name="agulka"]I jeszcze to robienie zakupow.. co to w ogole za wymaganie wzgledem au pair!

Zdecydownie odrzucilabym taka oferte.[/quote]

Ja tez mam u swoich robic zakupy raz w tygodniu. Mi to nie rpzeszkadza, bo dziewczynki spedzaja wiekszosc czasu w szkole lub na zajeciach i nie ebde sie nimi zajmowac nie wiadomo jak długo. A poza tym dla mnie to nic strasznego pojechac do supermakretu i zrobic zakupy ja tam nawet to lubie i pomimo tych zakupów przyjełam oferte.

dominikan@ > 15-06-2009, 14:55

Ja tez nie miała bym nic przeciwko aby robić rodzince zakupy. W suiei tyle czasu schodzi w supermarketach ze ho ho

agulka > 15-06-2009, 15:08

wez pod uwage, ze w usa robi sie zakupy raz na tydzien ( przewaznie ) wiec wszystko kupujesz hurtowo.. wiec siatki beda ciezkie i zakupy spozywcze zawsze zajmuja wieki, bo ci co pracuja przy kasie zawsze maja na wszystko czas

ja pomagalam robic zakupy czasami, ale nigdy nie bylo tak, ze musialam sama robic. ciezko jest spakowac zapas zakupow dla 5,6 os. rodziny :/

dominikan@ > 15-06-2009, 15:12

Aga ale wez pod uwagę czas ile ich zarobieni czasu zabiera

Ja nie mam nic przeciwko bo to jakies urozmaicenie czasu po tygodniu spędzonym tylko z dziećmi praktycznie. Masz racje że są pewnie ciężkie i wogóle ale skoro miała bym je robić i dali by mi samochód to co to za problem podjechac wózkiem i przepakować je do samochodu.

agulka > 15-06-2009, 15:16

ja tam sie nie pisze na takie cos. w sumie nigdy nie musialam, bo rodziny byly ok. a w wolnym czasie, jak dzieci byly w szkole, a mala spala, mogam sobie robic co chcialam.. a nie zawracac sobie glowe zakupami.

ja uwielbiam zakupy..ale nie spozywcze. kazdemu pasuje co inengo

dominikan@ > 15-06-2009, 15:22

Ja zawsze uwielbiałam zakupu w sensie ciuchy i kosmetyki a po pobycie w UK stałam się maniaczką zakupów spożywczech zwłaszcza w M&S

agulka > 15-06-2009, 15:25

ja jestem typ leniwca ... zwyczajnie mi sie nie chce nosic siatek z zakupami spozywczymi ciuchy i kosmetyki sa zdecydowanie lzejsze

shante > 15-06-2009, 16:32

haha mam to samo co agulka niezbyt przepadam za zakupami spożywczymi... sklepy z ciuchami zdecydowanie chętniej odwiedzam niż jakieś supermarkety chyba, że w większym gronie, to przynajmniej mam do kogo się odezwać i ogólnie jakoś tak raźniej.

Yoanna > 15-06-2009, 19:38

a ja uwielbiam zakupy spozywcze ;D

i zawsze moim marzeniem bylo robic zakupy dla rodziny bo host byl w tym beznadziejny.. lodowka pusta, a nawet jak juz ojechal to kupil niewiadomo co heheh :lol:

agulka > 15-06-2009, 19:57

ja leniwiec pospolity przyzwyczailam sie do tego, ze tylko zapisuje na liste co chce...i ktos inny robi za mnie zakupy jak sie wyprowadzilam od hostow to zamawiam wszystko online z dostawa pod drzwi. nie jest to drogie, kosztuje 15 chf ekstra a przynajmniej nie musze wnosisc ciezkich siatek pod gorke poza tym ja mam kondycje gorsza niz moja babcia i z powodu choroby serca nie moge sie przemeczac - czyli lenistwo mam wytlumaczone ;-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia