-
-
Re: szkola!!!
idril > 04-12-2007, 1:46
spoko oko!
i powodzenia w rozmowie z hostami, podejrzewam (rz czy ż?) ze nie latwa taka jest... -
Grizzly > 04-12-2007, 3:04
Ja chodze do koledżu na angielski, przygotowuj?cy do zdawania certyfikatów na wszystkich poziomach, i place za pierwszy semestr 170L, za drugi 140 chyba, trzeci już całkiem mniej.. -
idril > 04-12-2007, 3:10
no to jeszcze tam gdzie chodzisz Ty Grizzly to wydaje mi sie ze nie jest az tak drogo. a sama wszystko placisz czy hosci cos wspieraja Cie pod tym wzgledem?!
poza tym Twoj semestr ile trwa? -
Yoanna > 04-12-2007, 13:18
kurs komputerowy? czy jest to learndirect? -
Mangom > 05-12-2007, 1:28
ejjj powiedzialam im! chyba jest ok. powiedzialam ze potrzebuje wiecej czasu na nauke angielskiego i w ogole... powiedzieli ze skoro tak postanowilam... to rozumieja, ale smutno, qrcze oni sa naprawde bardzo sympatyczni! -
Mangom > 06-12-2007, 0:34
Jeszcze nic nie wiem o tym kursie, jak tylko cos bede wiedziala dam znac!
Grizzly skad Ty taki tani kurs wytrzasnelas? podaj wiecej szczegolow i gdzie w ogole na niego chodzisz? -
Mangom > 11-12-2007, 3:27
No szkoda gadac po prostu, dziewczyna mnie olalawiec ciagle nic nie wiem o tym kursie, tylko tyle ze jest dobry - od mojej przyszlej hostki. No coz... Pozdrawiam -
Yoanna > 11-12-2007, 13:38
to moze hostka moglaby zdobyc wiecej info? -
Mangom > 11-12-2007, 23:24
no powiedzmy ze juz cos wiem...
>a wiec to kurs komputerowywybierasz sobie ilosc godzin i czas w jakim chcesz uczeszczac na kurs, pewnie jest jakis limit ale nie znam szczegolow, > ponoc dobry, wszystkie jej poprzednie au pair na niego chodzily ponoc sa zadowolne - ale jedna z nich unika mojego kontaktu tel..hehe...
>nauczyciele sa z koledzu,
>kosztuje 50 funtow i tutaj sa dwie wersje, z dwoch zrodel, ze po calym kursie zwrcaja ci ta kase lub nie.
>aha, nastepny semestr zaczyna sie w polowie stycznia
wiem ze ta jakies szczatkowe info jak bede wiedziala wiecej to napisze. -
idril > 12-12-2007, 1:17
a jakie umiejetnosci sie nabywa?
programowanie?
czy tylko podst. programy?!