• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

szkola!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• szkola!!!

• szkola!!!
  • Re: szkola!!!

idril > 04-12-2007, 1:46

spoko oko!

i powodzenia w rozmowie z hostami, podejrzewam (rz czy ż?) ze nie latwa taka jest...

Grizzly > 04-12-2007, 3:04

Ja chodze do koledżu na angielski, przygotowuj?cy do zdawania certyfikatów na wszystkich poziomach, i place za pierwszy semestr 170L, za drugi 140 chyba, trzeci już całkiem mniej..

idril > 04-12-2007, 3:10

no to jeszcze tam gdzie chodzisz Ty Grizzly to wydaje mi sie ze nie jest az tak drogo. a sama wszystko placisz czy hosci cos wspieraja Cie pod tym wzgledem?!

poza tym Twoj semestr ile trwa?

Yoanna > 04-12-2007, 13:18

kurs komputerowy? czy jest to learndirect?

Mangom > 05-12-2007, 1:28

ejjj powiedzialam im! chyba jest ok. powiedzialam ze potrzebuje wiecej czasu na nauke angielskiego i w ogole... powiedzieli ze skoro tak postanowilam... to rozumieja, ale smutno, qrcze oni sa naprawde bardzo sympatyczni!

Mangom > 06-12-2007, 0:34

Jeszcze nic nie wiem o tym kursie, jak tylko cos bede wiedziala dam znac!

Grizzly skad Ty taki tani kurs wytrzasnelas? podaj wiecej szczegolow i gdzie w ogole na niego chodzisz?

Mangom > 11-12-2007, 3:27

No szkoda gadac po prostu, dziewczyna mnie olala wiec ciagle nic nie wiem o tym kursie, tylko tyle ze jest dobry - od mojej przyszlej hostki. No coz... Pozdrawiam

Yoanna > 11-12-2007, 13:38

to moze hostka moglaby zdobyc wiecej info?

Mangom > 11-12-2007, 23:24

no powiedzmy ze juz cos wiem...

>a wiec to kurs komputerowy wybierasz sobie ilosc godzin i czas w jakim chcesz uczeszczac na kurs, pewnie jest jakis limit ale nie znam szczegolow, > ponoc dobry, wszystkie jej poprzednie au pair na niego chodzily ponoc sa zadowolne - ale jedna z nich unika mojego kontaktu tel..hehe...

>nauczyciele sa z koledzu,

>kosztuje 50 funtow i tutaj sa dwie wersje, z dwoch zrodel, ze po calym kursie zwrcaja ci ta kase lub nie.

>aha, nastepny semestr zaczyna sie w polowie stycznia

wiem ze ta jakies szczatkowe info jak bede wiedziala wiecej to napisze.

idril > 12-12-2007, 1:17

a jakie umiejetnosci sie nabywa?

programowanie?

czy tylko podst. programy?!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna