-
-
Re: tatuaże i piercing
Ninka Jones > 18-10-2007, 23:27
to wy?lij jak?? fotkę gdzie widać -
angelinaa.star > 19-10-2007, 11:43
tachyba kilka fotek na jednej sie wszystko nie zmie?ci
ale tak sobie my?lę że może wszystko będzie okay nawet jak im nie powiem
chodziłam do szkoły w Anglii takiej do?ć ?rednio liberalnej i jako? nikt się nigdy nie czepiał
z drugiej strony szkoła i rodzina to co innego :/
tak czy inaczej cały czas biję sie z my?lami -
Vorissa > 20-10-2007, 14:55
Ej, ale na wschodzie Polski s? też piercingi i tatuaże u dzieci i nawet te emo... ostatnio to strasznie popularne xD
Ja sama marzę o kolczyku w pępku xD i jakim? małym tatuażu na ramieniu, ale jeszcze chcę chwilę poczekać, może mi się co? jeszcze odmienić a nie chciałabym potem żałować... -
Ninka Jones > 20-10-2007, 15:28
ja nie powiem że żałuję, ale wkurza mnie momentami, zwłaszcza jak gubie gdzie? kulke :?
a wyj?ć i tak będe musiała jak będe w ci?ży -
Vorissa > 20-10-2007, 15:32
to już planujesz bycie w ci?ży ? ^.^ huhu a jest chociaż z kim ? xD
ja bym chciała raczej cos wisz?cego, ale to nie wchodzi w grę, szczególnie przy małych dzieciach... -
angelinaa.star > 21-10-2007, 1:49
to ja proponuje w języku, tam napewno dziecko nie będzie sięgac -
Ninka Jones > 21-10-2007, 12:28
kochana, jasne że planuję
bardzo chce mieć dzieci, dwójkę przynajmniej do 30. roku życia :mrgreen:
no ja mam wisz?ce banany i banany z kulkami, ale jak powiedziałam 3latkowi że nie wolno ci?gn?ć to nie ci?gał
a język... kurde chce, ale sie boje...
najpierw będzie tatoo -
Vorissa > 21-10-2007, 12:59
a ja akurat nie chcę ani w języku ani za bardzo w wardze... nie wiem czemu, mam tak? manię gryzienia wszystkiego więc ja bym tego kolczyka zjadła jeszcze i wargę przy okazji xD -
Ninka Jones > 21-10-2007, 14:43
w wardze to chyba zrobie najprędzej -
angelinaa.star > 21-10-2007, 15:30
ja najpierw miałam uszy później nos, następnie tatu (a nie przed tatu miałam w pępku ale musiałam wyj?ć bo mi się przeci?gn?ł i wisiał na kawałku skóry fuj) po tatu przekułam język a next było 2 tatu
Ninka Jones jak chcesz robić w języku i jak będziesz miała okazję to rób sobie w UK. ja bym sobie w Polsce w życiu języka nie dała przebić!!
u angoli to normalnie masz i znieczulenie i dostajesz wliczony w cenę kolczyk na wymianę a u nas nic!! robi? kolca na żywca.
Nic mnie język nie bolał nawet mi nie spuchł troszkę tylko sepleniłam