• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dziewuszki pomocy! jadę na własną rękę!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Dziewuszki pomocy! jadę na własną rękę!!!

• Dziewuszki pomocy! jadę na własną rękę!!!
  • Re: Dziewuszki pomocy! jadę na własną rękę!!!

Mangom > 09-09-2007, 20:56

hmmm... buduj?ce, no zobaczymy! ale z ta weryfikacja to sie zgadzam z Klar?... no bo rzeczywi?cie ty Emi trafiła? na sympatyczna i odpowiedni? rodzinkę(od tego sie zaczęło?!), twoje losy potoczyły sie pomy?lnie ale nie zawsze tak bywa...

ale dziękuję bardzo za słowa otuchy!!! pozdrawiam!

asiafrugo > 09-09-2007, 21:40

ja tez sie zgadzam z Klara - zycie naprawde weryfikuje plany, wiadomo nie wszystkim...dlatego czesto ne ma co planowac na zapas - wiadomo plany mozna miec ale trzeba sie liczyc ze mozna ich niezrealizowac, bo rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja !

Grizzly > 13-09-2007, 23:30

Hm.. jesli zycie na prawde weryfikuje plany to rozumiem, rozne rzeczy sie dzieja- i nie zawszw zalezne ode mnie, ale zgadzam sie z Emi.. bo jakies wypadki swoja droga, a zmienianie swoich planow co chwile swoja..

Klarasek > 14-09-2007, 8:54

swoj? drog? ja jestem wyj?tkowo niezdecydowan? osob? :wink:

Gość > 14-09-2007, 14:32

moja historia dokladnie opisana w wielu miejscach - wcale niecodziennie bylo kolorowo

a au pair bylam prawie 2 lata - jakby komus przyszlo do glowy, ze moze przypadkiem za szybko mi sie poszczescilo i teraz se gadam

u 3 roznych rodzin, z czego u drugiej zabawilam... 5 dni a miedzy druga a trzecia - mimo ze mieszkaly od siebie 15km - bylam 2tygodnie w PL, bo musialam ich sobie najpierw znalezc (tych trzecich znaczy sie)

chciec to moc

Klarasek > 14-09-2007, 16:43

Ważne żeby mieć jasno okre?lony cel.Ty miała?-zamieszkać w kraju, w którym była? au pair.Ja chciałam tylko zobaczyć jak to jest, przeżyć co? nowego...może dlatego mi nie wyszło.Chociaż, czy można to rozpatrywać w kategoriach "wyszło" "nie wyszło"?

Ja Cię podziwiam i zazdroszczę takiego samozaparcia i jasno sprecyzowanych planów!

Mangom > 14-09-2007, 17:34

to prawda... to s? dwie różne sytuacje i totalnie rożne przypadki...ale ja raczej nie wi?że swojej przyszło?ci z tamtymi stronami, narazie moim celem jest wyjechanie po prostu na dłuższy czas w celu wła?nie poznania innej kultury a tym samym a raczej przede wszystkim nauki języka! no i w ogole chęć przygody i sprobowania czego? nowego. w sumie teraz jak my?lę o tym wyjeździe to już tęsknie za domem i przyjaciółmi, ale mam nadzieję, że tam także poznam ciekawych ludzi etc...no zobaczymy jak to będzie...

...jaaa to już za 13 dni 8O

Ninka Jones > 16-09-2007, 23:10

hej Iwona! :mrgreen:

jejku jak przeczytałam Twojego pierwszego posta, to pomy?lałam sobie, prawie taki jak mój! ja przez miesi?c czytałam forum, dopiero potem zaczęłam sępić u admina zarejestrowanie mnie, bo ta jego ręczna rejestracja wtedy mu ?rednio wychodziła ale nie ważne nie wiem czy czytała? mój w?tek, ja już nie au pairkuje, wróciłam 2 tygodnie temu z UK, teraz jestem z powrotem w szkole. Bardzo podobnie wygl?dał mój pocz?tek, wszystko na gwałt załatwione, no ale tak źle nie było

zapraszam już na mój w?tek (Summer Adventure) b?dź bezpo?rednio na priv

witaj w gronie szalonych dziewuch :twisted:

JOKE

idril > 16-09-2007, 23:38

[quote name="Ninka Jones"] no ale tak źle nie było

[/quote]

Ninka wiem ze nie mnie to oceniac ale no prosze Cie. ja nie wiem jak Ty wytrzylmalas to! podziwiam Cie na prawde! moim zdaniem u Ciebie byl jeden WILEKI koszmar!

Ninka Jones > 17-09-2007, 0:14

Jula wiesz czego nie było źle... wiesz że nie pojechałam się tam spełniać jako au pair...

w przyszłym roku też tak nie będzie...

a że to był jeden wielki koszmar to się zgodzę, ale miałam swoj? nagrodę, weekend w Londynie (buzi dla Yoanny i Marzenki :*) i samo bycie tam i z NIMI...

brakuje mi tego jak cholera...

jak sobie słuchałam BBC Radio 1 we wtorek i był wywiad z NIMI i premiera radiowa singla to my?lałam że się poryczę.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna