• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Ninka Jones > 18-08-2007, 1:22

dokladnie!

bardzo nie ladnie moglas chociaz maila wyslac, to bym tu napisala ze wszystko w porzadku

idril fochamy sie?

albo nie, ja nie umiem na Monie :*

Migotka > 18-08-2007, 18:33

No to witamy w UK

Kierlajn > 18-08-2007, 21:10

hmm i what next ;> hehe

Ninka Jones > 19-08-2007, 1:35

Monia czego floga skasowalas? 8O

WAMPIREK > 19-08-2007, 12:12

Czesc

Przepraszam,ze musieliscie tyle na mnie czekac.Wczoraj wreszcie dostalam laptopa do pokoju I na poczatek weszlo odpisywanie zaleglych maili.

Jak juz wiecie dolecialam sobie cala na Jersey.Na lotnisku czekal na mnie host z malym.Wzielismy bagaze i pojechalismy do domu.

Domek maja niewielki...a ja pokoj malenski.Serio !

Hosci poki co sa OK. Sympatyczni,pomocni..wyrozumiali. Dziecko troche rozpieszczone.Rodzice pozwalaja mu doslownie na wszystko.Maly jest strasznym niejadkiem,za to kocha czekolade.I jesli nie chce czegos jesc (normalnego) to od razu rodzice daja mu czekolade 8O Jak dla mnie to chore.

Wydaje mi sie,ze maly mnie polubil bo caly czas chodzi i wola "MONIKA"...chce sie bawic ze mna i wszystko mi pokazywac.A jak czegos sie boi to od razu ucieka do mnie na rece.Ogolnie to jest slodki.

Aaaa i co wazne- slucha sie mnie Powiem mu raz i od razu jest dobrze.

Ale to nie jest moj typ wychowania...wg mnie dziecko powinno sie trzymac krotko,a nie !!

Od jutra zaczynam juz normalnie prace.Hosci wracaja do swojej pracy a ja zostane sama z malym.Bedzie wiecej swobody

Poki co to ja tak pracuje,niepracuje...caly czas w sumie jestem z nimi...oni mi wszystko pokazuja,objasniaja itd.

Dzisiaj niby niedziela to mam wolne (teoretycznie) bo tez gdzies mamy jechac.

Musze z nimi dzisiaj porozmawiac i ustalic czarno na bialym zakres obowiazkow i godziny.Jesli cos bedzie nie tak to od razu stwierdzam,ze nie tak sie umawialismy.

WAMPIREK > 19-08-2007, 12:15

Opowiem Wam co dziecko wczoraj zrobilo...Otoz wzielam go na rece (bo chcial) on mnie zaczal po piersiach macac...ja mu zabieram reke,a ten znowu i tak sie odwinal ,ze dostalam w oko wczoraj ... Qrcze taki maly 8O :lol:

Oki,poki co uciekam...bo slysze,ze oni juz wstali to moze jedzonko jakies bedzie...bo tutaj z tym ciezko.

asiafrugo > 19-08-2007, 12:34

Monia oni Ci tam zaglodza :lol: ale jutro jak zostaniesz sama przeszukaj szafy w poszukiwaniu jedzenia :lol:

WAMPIREK > 19-08-2007, 16:37

Asia,najgorsze jest to ,ze oni maja full jedzenia.Oni moze sami to jedza w ukryciu,kiedy ja nie widze

WAMPIREK > 19-08-2007, 16:42

Dzisiaj dostalam moja pierwsza wyplate

Fakt malo ...bo w sumie tylko za niecale 2 dni .Ale i tak myslalam,ze w ogole nic nie dostane.

Na dodatek dowiedzialam sie ,ze najprawdopodobniej za 2 tyg jedziemy do Francji.Ale to jeszcze nic pewnego.

Dzisiaj bylam z hostka i Gabrielem(malym) w kosciele.

A zaraz chyba wybiore sie na jakis spacer...bo widze,ze pogoda sie jako taka robi i moze wreszcie zrobie jakies zdjecia

Yoanna > 19-08-2007, 18:37

no rob zdjecia koniecznie! w ogole czemu musimy az tyle czekac? do roboty monia, fotkiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia