• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

asiafrugo > 11-08-2007, 0:35

oj Grizzly zaraz agent 007....chociaz 8)

lumi-enkeli > 11-08-2007, 1:50

asiafrugo Pochwal sie swoim wyczynem,bo az jestem ciekawa jak ich tam przeswietlalas :lol: !!

asiafrugo > 11-08-2007, 11:54

a wiesz ma sie te sposoby 8) poczawszy od internetu....adresow...telefonow...skype'a...na zdjeciach satelitarnych skonczywszy 8) :lol: pozniej jak mowilam Grizzly co sprawdzilam to ona sie ze mnie smiala :wink: :lol: zupelnie nie wiem czemu :roll: :lol:

Klarasek > 11-08-2007, 13:25

Oni mi powiedzieli że się już na mnie zdecydowali tylko chcieliby żebym przyjechała już teraz, a ja w profilu miałam napisane że mogę dopiero od października bo mam w połowie wrze?nia egzamin na prawko.Ale oni koniecznie chcieli mnie już teraz, więc jak to ujęli wpadli na spontaniczny pomysłżebym do nich pojechała na miesi?c wróce do Polski na egzamin a w październiku zacznę już na dobre.Taka jest sytuacja...trochę to skomplikowane, ale podejrzewam że poprostu nie mog? się już doczekać

asiafrugo > 11-08-2007, 13:40

hmm no w sumie dobre....jak Ci sie nie spodoba po tym miesiacu juz do nich nie wrocisz i tyle...powodzenia zycze i baw sie dobrze !

Ninka Jones > 11-08-2007, 20:12

ja moich hostow tez sprawdzalam dowodu mi nie zabrali bo nie mam :mrgreen: a w piwinicy tez mnie nie trzymaja bo nie maja numerow z nimi nie bylo jesli chodzi o odebranie mnie itp, ale teraz troche sa bo mnie wykorzystuja, ale wracam za 20 dni. A przed przyjazdem bylismy w kontakcie przez jakis miesiac, w tym 2 ostatnie tygodnie to juz skype generalnie.

Powodzenia Ci tam zycze

Klarasek > 11-08-2007, 20:40

Dobra to teraz życie albo ?mierć...Jutro lecę.Jak się nie odezwę w przeci?gu tygodnia to...to już sami możecie się domy?leć...

idril > 12-08-2007, 0:06

ej tam Klarysek przestan, tez tak myslalm i u mnie wsytzko dobrze teraz jest.

powodzenia!

Klarasek > 13-08-2007, 1:27

Zyje!

czemu tu nie maja polskiej czcionki? Rodzinka wcale nie okazala sie mafia!I to teraz najwazniejsze.Chyba bedzie fajnie dobra jutro moze napisze wiecej bo padam na twarz...

idril > 13-08-2007, 14:42

no to dobrze ze zyjesz
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia