-
-
Re: Rzucona na głęboką wodę czyli JA w USA
black_rose1706 > 20-06-2007, 23:22
Ninka nie ma problemuMOzesz pisac o swojej milosci, moja milosc siedzi obok mnie i sie łasi i zaraz mnie zatuli na smierc bo nie chce zebym jechala
Co do kosmetykow to kurde jestem wspaniala i juz wyczailam je w necie, malo tego nie dosc ze znalazlam ze w US to jeszcze znalazlam je w moim miescie -
Migotka > 20-06-2007, 23:25
haha no widzisz.. w necie wszystko mozna znalezc.
Pozdro dla Twojej milosci
ps. zasmiecanie to chyba niezgodne z regulaminem -
Ninka Jones > 20-06-2007, 23:26
o Boże co ja bym dała żeby mieć moj? miło?ć obok mnie... :roll:
mam j? na ?cianie, na ekranie, w telefonie... hmmm musiałabym się jeszcze zastanowić gdzie :lol:
a ja to już zgłupiałam, nie wiem jak się tam spakuje! w życiu się nie zmieszczę! -
Ninka Jones > 20-06-2007, 23:28
ja lubie to co wbrew regułom
całe moje życie by się chyba na to pisało
wiecznie każdemu i wszystkiemu na przekór :lol:
HA! ja i tak go znajde! :lol: :lol: -
black_rose1706 > 20-06-2007, 23:29
Ninka nie łam się, bedzie dobrzeNajwazniejsze to zawsze patrzec z optymizmem na wszystko, wiem ze to malo wyszukane stwierdzenie ale prawdziwe -
black_rose1706 > 20-06-2007, 23:30
oOOOOOOOO a jak ja uwielbiam na przekór. Jak kto? mi mówi ze czegos nie zrobie to ja na zlosc zrobieCoz ten typ tak ma. A Wy dziewczyna napiszcie cos o swoim terazniejszym operowaniu, przeszlym i przyszlym operowaniu -
Ninka Jones > 20-06-2007, 23:35
to ja już piszężeby nie było że ja się tylko o Jonesie tu rozpisuje
wyjazd za 10 dni, czarnoskóra rodzinka, trójka dzieci - 9 lat, 3 latka, 5 miesięcy. lokalizacja - Maidstone, Kent. Czas pobytu - 2 miesi?ce
co? jeszcze chcesz wiedzieć? :lol: -
Migotka > 20-06-2007, 23:38
Optymizm jest najwazniejszy. Dzieki temu jeszcze zyje -
Ninka Jones > 20-06-2007, 23:39
ja też ja też ^^
jakbym nie my?lała tak pozytywnie to już w styczniu bym się pochlastałaale Ninka nie umie i przez te bite 6 miesięcy chodzi z bananem na gębie :lol: -
black_rose1706 > 20-06-2007, 23:41
O jaaaaa Ninko to bedziesz miala zapierdziel :/ Wiecie co ja spadam spac bo jutro rano o 5 wstac musze zeby na basen na 6 iscA jak mi sie nie chce...Masakra...
Dziekuje WAM ze jestescieJa wasze wateczki te musze nawiedzic tylko mi zapodajcie linki
Dobranoc