-
-
Re: ogrodowe harce
edytag > 31-05-2007, 17:45
W Niceii jest klub swingersów, czyli idziemy z partnerem i szukamy drugiej pary i swingujemy już razemHost mi powiedział i do mojej siorki czy pójdziemy razem ale oni byli wyluzowani -
idril > 31-05-2007, 18:46
wyluzowani jak jajka na miekko.... -
Louhans > 31-05-2007, 20:25
Nie tylko w Nicei, we Francji generalnie te kluby bardzo populane sa, ale trzeba tam zostac wprowadzonym przez czlonka cyz osobe zaufana. Tak z ulicy sie nie wejdzie.
Ale jesli sie ma wyluzownaych albo stuknietych francuskich kolegow - zaden problem
Jesli ejdnak chcesz wyjsc sama z takiego klubu to ciebie nie wypuszcza, musisz wyjsc z partnerem, a cyz z tym ktorym juz przyszlas czy nie - to twoja sprawa -
Gość > 31-05-2007, 21:33
Eee... we Wroclawiu jest Scena, klub dla osob o orientacji homoseksualnej i biseksualnej i tam bez zadnych specjalnych zaproszen szybko mozna znalezc pare co sie wymieniac bedzie chciala
W Scenie sie bywalo, oj bywalo...
A oczy moje byly na to, ze jest takie miasto, a ja o nim nie wiedzialam.
Bo ze mnie tutaj w tym momencie robicie jakas cnotke niewydymke...I wtedy do glowy przychodza mi... wspomnienia :roll:
:twisted:
:wink: -
Louhans > 31-05-2007, 21:48
hehe Emi,
oj jest jest, ja tylko nie wiem jak ono w zimie funkcjonuje, bo mimo ze to poludnie Francji to znowuz w zimie tam upalow nie ma takich zeby nago chodzic
A co wymian to w sumie jak dobrze posuzkasz to w kazdym klubie znajdziesz, ale raczje seksu na stole restauracyjnym uprawiac nie bedziesz, w popielniczce gumek do zuzycia nie znajdziesz, a w lazience innych zabawek odpowiednio przygotowanych
Jak sobie teraz o tym mysle, to mnie to smieszy, ale jak mi to kolega (idiota francuz) zaproponowal, to bylam przerazona i wsciekla
No coz, na koniec koncow i tak uznal mnie za niereformowalna i niewyluzowana Polke, a ja go za skonczonego balwana myslacego wylacznie pewna czescia swojego ciala -
Gość > 01-06-2007, 10:49
Ale panow zajmujacych sie seksem oralnym innych panow to mozna na kazdym rogu zobaczyc - bo nikt sie nie przejmuje
Moja kumpela byla w Wiedniu na sex party, widzialam zdjecia... :lol: A laska stopem pojechala w ogole -
madzieeek > 01-06-2007, 13:37
Francuzi to generalnie nie dosc ze stuknieci to jeszcze zniewiesciali..
Wogole - beznadziejni ;p
Francuskim chlopom mowimy NIE! (poza Piratem z Karaibow w ktorym sie zakochalam w Dineylandzie, no ale w zasadzie tam duzo obcokrajowcow pracuje wiec mozna domniemywac ze Francuzem nie byl :twisted: ) :wink: -
Louhans > 03-06-2007, 23:21
madzieeek, w pelni sie zgadzam, choc musze przyznac, ze i tam sa wyjatki, choc powiedzmy ze na wszytskich mi znanych francuzach, tylko jeden byl naprawde wartosciowy. I pomyslec, ze moja praca byla wtedy wazniejsza od niego....