• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Z serca Finlandii...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Z serca Finlandii...

• Z serca Finlandii...
  • Re: Z serca Finlandii...

Gość > 01-10-2006, 18:27

skrocilas historie o nasze spotkanie

:evil:

:lol:

czytalam i czytalam i mialam w glowie cos madrego do napisania, ale mi ulecialo... Zreszta, wiesz dokladnie jak ja sie do tego wszystkiego ustosunkowuje - po prostu zazdroszcze... Bo tez mialam miec takie zycie od 1.wrzesnia, ale los chcial inaczej i jakos trudno mi sie do tego przyzwyczaic

mam nadzieje, ze nam sie jeszcze uda kiedys spotkac, bo bylo fajnie co do twojego faceta i regular Finnish guy, hehe... dokladnie to samo sobie pomyslalam, jak go zobaczylam moja randka z wczoraj (o ktorej napisalam troszke na blogu) miala ten sam stylish wyglad CUTE :twisted:

powodzonka w dalszym zyciu w Finlandii, a ja jeszcze na 100% nie moge powiedziec, ze w styczniu sie tam nie znajde chociaz wlasciwie na 98% jest Dania...

senni > 02-10-2006, 9:32

[quote name="Edi"]Senni zawsze ci kibicowalam i bede.Blog boski,to tez juz pisalam i ta historia tez))Przepisy przydaja sie.[/quote]

Oh fajnie EdiczkuCiesze sie,ze na cos sie przydaje :wink: .

Ostatnio nie mialam nawet czasu i mozliwosci gotowac,ale caly ten tydzien bede w domu slonkowym wiec znowu zaczne cos gotowac.No i mam juz pare przepisow,ktore pamietam,a kiedys zrobilam,wiec wrzuce tez na strone w miare mozliwosci.Beda dwa ciasta( inne,ale z tego samego przepisu),do ktorych nawet mam zdjecia.Mialam to przygotowane wczesniej,ale jakos nie bylo czasu,a zdjecia sa na slonkowym kompie nie moim,ale wrzuce na stronke zdjeciowa,po wrzuceniu przepisu.

A jak tam z Twoim przyjazdem do FI?Bo jakis czas temu takie sluchy mnie doszly,a potem jakos juz nic nie slyszalam....Ale wierze,ze tak czy inaczej spotkamy sie kiedys,czy tu czy tam..w koncu swiat nie jest taki duzy

senni > 02-10-2006, 9:44

[quote name="Emi"]skrocilas historie o nasze spotkanie

:evil:

:lol:

czytalam i czytalam i mialam w glowie cos madrego do napisania, ale mi ulecialo... Zreszta, wiesz dokladnie jak ja sie do tego wszystkiego ustosunkowuje - po prostu zazdroszcze... Bo tez mialam miec takie zycie od 1.wrzesnia, ale los chcial inaczej i jakos trudno mi sie do tego przyzwyczaic

mam nadzieje, ze nam sie jeszcze uda kiedys spotkac, bo bylo fajnie co do twojego faceta i regular Finnish guy, hehe... dokladnie to samo sobie pomyslalam, jak go zobaczylam moja randka z wczoraj (o ktorej napisalam troszke na blogu) miala ten sam stylish wyglad CUTE :twisted:

powodzonka w dalszym zyciu w Finlandii, a ja jeszcze na 100% nie moge powiedziec, ze w styczniu sie tam nie znajde chociaz wlasciwie na 98% jest Dania...[/quote]

))) Hehe historia o spotkaniu jest tam gdzie byc powinna-na blogu.

Ja tez mam wielka nadzieje,ze damy rade sie jeszcze spotkac i ze nie wyjedziesz mi gdzies na Antarktyde czy do Afryki bo moze byc to wtedy utrudnione :wink: .

Wybywasz na Swieta do domu? Czy jak?Wierze,ze gdziekolwiek sie nie znajdziesz to bedziesz czula sie dobrze i znajdziesz swoje szczescie.

A poza tym pozdrawiam od Regular Finnish Guy)).

3mamy za Ciebie kciuki...i kazal powtorzyc-IF YOU WANT TO WIN TAKE A FIN Wiec pomysl..o tym z randki

Buzka

Edi > 02-10-2006, 12:48

Senni,Fi nie jest na koncu swiata tak jak i ta moja Szkocja.Psuje mi sie tu troche to kto wie.Jesli juz,to na pewno tylko turystycznie,ale zawsze.

senni > 02-10-2006, 15:31

No Szkocja na koncu swiata nie jest na pewno

Nawet mjo BRAT(super dobry przyjaciel) do nas przyjezdza na tydzien w lutym i juz sie ciesze na to spotkanko))

On mieszka w Dundee(jesli dobrze nazwe pamietam)

Slyszalam o tej Polce co ja zamordowali..lo matko....straszne!

Ty sie tam nie daj!!!

Edi > 02-10-2006, 16:33

A Dundee(dobrze pamietasz),jakas godzine od Edynburga,niezbyt daleko.No z ta mlada to straszne,stary,zboczony zjeb.Taka ladna laseczka i fajowa podobno,bo jej siostre znam.Dla mnie Glasgow to szczyt chamowy,za ogromne nawet pieniadze bym sie nie przeniosla tam.Jeszcze w kosciele jej cialo schowal.Stary skurczybyk.

senni > 07-10-2006, 20:35

Niestety wszedzie sa swiry

Niech dziewczyna spoczywa w spokoju.

A Ty sie tam kobieto nie daj i trzymaj sie swojego Miska(on tam z Toba jest czy w PL? ).

A nam nowa au pair do FI przywialo,ale mamy sie z nia za tydzien spotkac bo pojechala na zeglowanie czy co.

Edi > 09-10-2006, 14:18

No trzymam sie go,trzymam. Jest tutaj ,pewnie.Bo co to za zwiazki na odleglosc.Nie wierze w takie kombinacje.Senni,ale bym do Fi pojechala,zeby sie z toba zobaczyc,uwierz.Ale nie moge,bo mi holidaya w pracy nawet na swieta nie dadza,a co dopiero tak sobie,na jakis tam wyjazd...

xMala__Mi > 16-11-2006, 20:31

senni, ja juz kiedys bylam na twoim blogu, ale jakos tak sie stalo, ze nigdy go tak od poczatku nie przeczytalam. teraz czekajac na swoj bus do polski przeczytalam cala ta historie i zaluje, ale zamierzam nadrobic (bloga) po powrocie. zaintrygowalas mnie:]

senni > 20-11-2006, 19:47

Dalas rade calego przeczytac??

Osz kurczaczek to Ty musialas dlugo chyba na tego busa czekac kochana .(no chyba,ze z posta cos zle przeczytalam).

Tak czy inaczej podziwiam bo to naprawde dlugie historie tam zawarte,a kiedys sama zaczelam czytac i sie wciagnelam hehe,ale to jeszcze nie bylo teraz tlyko nieco wczesniej.Nie skonczylam calosci bo mnie do lozka zwineto,ale milo sobie wszystko bylo na nowo poczytac,przypoamniec.

A ja poki co sciskam serdecznie:-* buzka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna