• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

co ja tutaj robie? -historia magdy

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• co ja tutaj robie? -historia magdy

• co ja tutaj robie? -historia magdy
  • Re: co ja tutaj robie? -historia magdy

maada > 15-06-2006, 21:21

No ja wlasnie tez nienawidze dlatego odkladam to jak najdluzej sie da moja zasada -co masz zrobic dzis, zrob jutro :lol:

bUka > 15-06-2006, 21:23

ja jeszcze tylko co do tego dentysty... ostatni raz byłam e 6 lat temu :lol: zanim mnie zadrutowali, bo musialam miec zeby poleczone.... hmmm no bo wizyty u ortodonty się tu nie licz? prawda?? 8)

No a od jkichs dwóch miesiecy chodze z olbrzymi? dziur? w zębie, ale jako? czasu ni ma, pozatym nie moge przez to je?ć co dobrze robi na mój tłuszczyk 8)

maada > 15-06-2006, 21:26

Buka wlasnie wymyslilas nowa diete cud -nie chodzenie do dentysty :wink:

bUka > 15-06-2006, 21:31

eee ale wiecie co...... kurcze musze sie przyznać ze wła?nie wchonęłam mega wypasiony kawałek tortu :oops: chociaż zje?ć go nie było łatwo, ale dla chc?cego nic trudnego... przeżuwałam go siekaczami :lol:

maada > 15-06-2006, 21:34

hehhe no ja tez nie mam takich problemow :lol: jedzenie to rozkosz, rozkosz smaku... :lol: :lol: :lol:

(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 21:36

eh ja tez przed zdrutowaniem ostatni raz bylam (3 lata temu) ale pasuje mi isc i plabe wymienic bo taka srebrna i jak otwieram buzie to wyglada jakby zab popsuty...

a wlasnie nie chwalilam sie...oddrutowanie mialam 9 dni temu

Yoanna > 15-06-2006, 21:37

no plomby kiedys piekne byly, tez mam te wspaniale szaro-czarne niewiadomo co :/

bUka > 15-06-2006, 21:38

ha! oddrutowanie jakie to wspaniałe uczucie... zwłaszcza po 3.5 noszenia w gębie tego żelaztwa 8)

btw. to teraz widze że wszystkie hurtowo będziemy dentystów nawiedzać

maada > 16-06-2006, 17:34

Dzisiaj normalnie jestem z siebie dumna :lol: -w ciagu jedengo dnia zrobilam wiecej niz przez ostatnich kilka miesiecy :lol: : zlozylam wreszcie podanie o dziekanke ( na 2 dni przed wylotem taaa... :lol: ) i dowiedzialam sie ze ja dostane wiec jeden stres odpada, odebralam wyniki badan, ufarbowalam wloski i zrobilam paznokcie (wreszcie ), kupilam juz (prawie) wszystko na wyjazd, odebralam zdjecia, zaczelam pakowac walizki (az sama w to nie wierze :wink: ) iiii.....wlasnie zaraz bede szykowac sie na imprezke :wink:

A jak bylam w miescie to spotkalam b. fajnego kolege :lol: -generalnie bardzo udany dzien (mam nadzieje ze nie zapeszylam )

monica07 > 17-06-2006, 2:25

ja to jestem w tyle ze hej.

sto lat nieobecnosci na forum sie klania.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia