• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 21-05-2006, 23:13

uuups ale zem literowke walnela heheh oczywiscie ze ordnung, w ogole ostatnio niewiadomo jak pisze, przeraza mnie to, teraz jak mejla wysylalam to tez zauwazylam ze brakuje jednej litery w wyrazie hehe no ale tak to juz jest. zreszta pisalam o tym w pracy maturalnej - jezyk internetu :lol:

Lieveke > 21-05-2006, 23:54

ZJADLAS LITERE W MAILU!! Yoanna to straszne!! :lol:

A masz swoja prace maturalna na kompie? Bo chetnie bym ja sobie przeczytala

Yoanna > 21-05-2006, 23:55

ok, wysle ci zaraz

Gość > 22-05-2006, 12:02

milo widziec - jak wlazlam dzisiaj na forum i zajrzalam do historii to cos jakby sie ich rozmnozylo troche i tyle nowych postow :lol: troche confused sie zrobilam

fajnie ci z ta rodzinka z Hamburga - ja zrobilam profil na 3tyg w wakacje, bo mam czas, ale chetnego mialam tylko single father z Francji ktory angielskiego nie znal - jak niby mialabym sie z nim dogadywac? :lol:

Ja tez bym chciala sie z Mi spotkac

Yoanna > 22-05-2006, 12:13

Emi a kiedy ty masz te 3 tyg wolne? moze jeszcze cos znajdziesz, ja tez sie nie spodziewalam, a tu prosze - komus to odpowiadalo

wlasnie wrocilam z nfz-u, ale fajna ta karta ekuz, nie to co w tamtym roku, ze dali jakas kartke i tyle. teraz czuc europe i nawet nie trzeba czekac, od reki wydaja. wiec zmiany na lepsze

no i na zakupach bylam - plan hamburga, bluzka, okulary, lakiery heheh i troche jedzonka i picia

no to zaraz cos zjem i trzeba sie pakowac!

Gość > 22-05-2006, 12:33

ja mam wolne 5 lub 6 tyg, ale na na pewno 2 do PL lece mezczyzne mojego pokazac 8)

wolne w takim troche niefortunnym terminie od ok 13.lipca do 6-go lub 12-go sierpnia...

Lieveke > 22-05-2006, 12:52

Prawde powiedziawszy Yoanna jak przeczytalam ze wyjezdzasz na te 3 tyg to mnie zainspirowalas. Szukalam rodziny od konca czerwca do konca lipca ale nic nie ma. Ehh w domu posiedze moze jakas prace dostane. Chyba ze znajde jakas rodzine w NL od poczatku wrzesnia. To wtedy inna na wakacje byloby latwiej

(-:MARZENA:-) > 22-05-2006, 16:47

hehe Yoanna trzymam kciuki :*

Yoanna > 22-05-2006, 17:19

jejku znowu hostka dzwonila, wracac bede samolotem zabukowala mi bilet na 14 czerwca. linie germanwings hihi. kurcze, z jednej strony fajnie, ale z drugiej - walizka prawie spakowana, a bralam co chcialam, a tu sie okazuje ze musze sie o te limity martwic ehh

martamaua > 22-05-2006, 18:21

Cytat: dla mnie wszystko jest proste, jasne a oni musza wszystko kompliowac, utrudniac i niewiadomo co jeszcze! ehhh...

O Jezu z ust mi to wyjelas!! Zupelnie jak ja i niektorzy otaczajcy mnie ludzie... Czy to nie trafia szlag?

Arbeit macht frei to juz moglyscie sobie darowac :roll:

A ordunung muss sein wymiata

Dobrze yoanna robisz, ja tez tak moglam a nie siedziec na wakacje w Polsce i nic konkretnego nie robic, 'odpoczywac'.

Im szybciej tym lepiej.

No i fajnie masz, ze kolo Malej Mi blisko
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia