• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przygody i podroze, te male i duze.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Przygody i podroze, te male i duze.

• Przygody i podroze, te male i duze.
  • Re: Przygody i podroze, te male i duze.

agulka > 31-01-2006, 22:32

OMG... heh typowu zwrot w usa hehehe

ps. oli a gdzie obiecane fotki??

oliwka911gt > 31-01-2006, 23:34

aga, wczoraj zalaczalam fotki i wiesz co i mi wszytkie zginely!!!

:evil: :evil: :evil:

musialam one more time.

tylko rodzicom wyslalam.

obiecuje dzisaj pojda bankowo.

napisz mi tylko jaka pojemnosc moze miec jednorazowa przesylka bo z tlenu wysylam i mam duze pliki

agulka > 31-01-2006, 23:48

mozesz mi wyslac na tlena.. tez mam tam poczte. tak samo jak na wp tylko z tlenowa koncowka

oliwka911gt > 31-01-2006, 23:57

bo niwiedzialam na ktora wyslac.

juz wysylam!

agulka > 01-02-2006, 3:40

slonce, kofana jestes. thx, siedze i ogladam foty

a ja ze swojego aparatu zrezygnuje bo dostalam dzis maila, ze wysla dopiero za tydzien..dupa jasiu..chyba sie wczesniej sama zaopatrze

cioska > 01-02-2006, 5:58

ja tez chce zdjecia :lol:

oliwka911gt > 01-02-2006, 6:00

ania daj mi maila inapisz jaka masz max pojemnosc jednej wiadomosci

cioska > 01-02-2006, 6:03

oki, zaraz pw wysle

kate-nasti > 02-02-2006, 0:22

No, no, no...jest i Oli

Obiecuje byc na bierzaco jesli chodzi o Twoja historie hihi

Tylko prosze nie zapominac o mnie przy wysylaniu fotek! Mail: <a href="mailto:kasiaaaa.ftb@wp.pl">kasiaaaa.ftb@wp.pl</a> - zdjec sie duzo miesci, wiec slij, slij i slij A tez chcialabym podsunac tu pomysl wrzucania fotek na http://spaces.msn.com/ Im wiecej tym lepiej hehe

Buziaki Oli...oby Ci sie tam wszystko pieknie ukladalo!! ;**** <tuli>

oliwka911gt > 02-02-2006, 2:11

w koncu wybralam sie zrobic pazurki bo odrast kilometrowy!!! zanim dotarlam do "salonu pieknosci" nie obylo sie bez przygod! jednak chyba znowu na blond sie przefarbuje :lol: blondynka ze mnie totalna :twisted: droga ktora jezdze codziennie od niedzieli zgubilam sie i pobladzilam 8O :roll: bo zachcialo mi sie jechac ta sama droga ktora kiedys jechalam z kumplea i ywdawalo mi sie pamietam na prostej drodze zgubic to trzeba byc mna :twisted: jak tak to szukalam sturbacksa i znalesc nie moglam, dzisaj znalazlam dwa! ale trafilam i dojechalam. okazalo sie ze jezdilam dookola mojego "saloniku pieknosci".

weszlam i co zobaczylam, ano straszawa chinke ktora procz paznokci robi milion innych rzeczy. m.in. strzyze MAN 9$ WOMEN 12$ taniocha jak barszcz :lol: , zabiegi kosmetyczne 8O no i solarke znalazlam - maja tam nawet dwa lozka 8O :lol: :lol: bylam tam pierwszy i ostani raz! najpierw pani zdziwona ze chce teraz robic tipsy, bo ona czytala gazete. jak zobaczyla moje tipsy to o malo co nie padla na ziemie. o malo co a powiedziala by mi ze mi nie zrobi. niewiedziala jakim cudem mam hologramy i brokat w zelu zatopiony. usilnie probowala to zmywaczem zmyc ale sie poddala jak jej powiedzialam ze to wsrpodku i jest zatopione. wiec wtedy sie dowpiedzialm ze ona mi takich samych nie zrobi. a kto [owiedizla ze ja chc etakie same?? chce uzupelnic i skrocic bo z adlugie i mi przeszkadzaja! wiec pani wziela sie doziela. i na samym poczatku to wlosy mi deba stanely jka zobaczylam w jaki sposob ona sie do tegoabiera. chodzilam i labidzilam ze w PL nie potrafia tipsow zroibxc i gowno o nich wiedza. w jakim ja bledzie bylam. jak ja niedocenilam PL manikiurzystek!!! to co zobaczylam tu to ludzkie pojecie przechodzi. zeby skrocic panokcie to sie nie uzywa obcinacza ktory obok lezy tylko szuka sie pilnika elektrycznego i jego sie uzywa 8O jak sie piluje pazkocie to uzywa sie rowniez pilnika elektrycznego i jezdi po skorkach 8O jak sie uzywa pilnika w kostce lub tradycyjnego to sie uzywa pilnika ktory pamieta czasy WTC 8O jak sie skraca paznokcie to kazdy jest innej dlugosci i krzywy 8O jednym slowem jesus chrajst kurwa ja pierdole :!: pani powiedziala ze nie uzyje takiego materialu co ja mam tylko karylu. wiem, ze akrylu bo tu sie zelu nie uzywa (chociaz w sklepie obok znalzlam zestaw do robienia zelowek). o higienie zapomnij bo to tez obce! porazka do granic mozliwosci, ale wyboru nie mialam bo musialm to uzupelnianie zrobic! zrobilam zaplaciclam 15$ i poszlam do sklepu obok po pilniki bo teraz trzeba je wyrownac i ksztalt im nadac. bo to co mam na palcach to ciezko panokciami nazwac. ja co nic zrobic niepotrafie lepiej bym to zrobila! ziek bogu ze wiem gdzie jest sklep z takimi rzeczami dobrze zaoptrzon ybo jak sie wkurze to tipsy sama bede sobie robila a partolenia ja niepotrzebuje. poalowaniem tych tipsow to panie ow tez mnie zaskoczyla. nalozylajedna warstwe lakieru do francuza i cala happy. dobrze ze zaplacilam TYLKO 15$ za to bo iwecej bym niedala. nawet za doplata sie niezgodze na takie cus. po moim trupie! o ile on tez pozowli na takie cus :twisted:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia