• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

Gość > 06-01-2006, 12:45

Marta, a juz mialam cie do zaginionych pisac!! Dobrze ze sie 3masz. U mnie nie tak kolorowo dzis, ale wierze, ze bedzie dobrze. Trzymajcie sie wszyscy.

Sol > 06-01-2006, 14:37

Ja o Marte tez juz chcialam pytac to w koncu moja dunska kumpelka bedzie mam nadzieje :wink:

Odpowiadajac na pytania to bede miec dziecko jedno-a mianowicie roczna dziewczynke-kochana na zdjeciach ale juz slyszalam co potrafi w sluchawce telefonu :?

Marta ty lepiej jeszcze nie odliczaj bo jak w Warszawie mi nie pojdzie albo uznam ze ta rodzinka mi nie lezy to nikt mnie nie zmusi zebym tam pojechala nawet jak mi kaza zwrocic za bilet :!: Ale wierze ze bedzie ok, mam dobre przeczucie :lol: Czas na narzekania pewnie przyjdzie na miejscu hehe

A co do mojego pakowania to zrobilam wczoraj gigantyczne porzadki w mojej szafie i okazalo sie ze rzeczy nadajacych sie do uzytku jest malutko 8O Kilka par spodni, pare bluz i sweterkow i bielizna chyba dam rade z tym pakowaniem :lol: Zreszta pewnie jeszcze napisze jak mi poszlo :wink:

Jednego sie boje a mianowicie czy wysiade na dobrym dworcu!!!Smieszne nie!!!Tyle ze mnie to nie szmieszy Raz w zyciu bylam w Warszawie i to nie na dworcu-licze tylko na uprzejmych konduktorow-mam nadzieje ze sie nie przelicze :wink:

Buzka i do napisania

ps Nie macie wrazenia ze ta moja historia to troche jak moj pamietnik???Mam dziwne uczucie ze tymi pierdolami zasmiecam to forum :?

Prosze o opinie

agulka > 06-01-2006, 22:20

nic nie zasmiecasz.. pisz dalej

martamaua > 07-01-2006, 0:58

Oj dziekuje za troske

A juz myslalam, ze mnie olali wszyscy i nikt na mnie tu nie czeka.

A tu prosze jaka niespodzianka

Sol jak nie uciekniesz przez moja gadatliwosc to bede twoja kumpelka hehe

Trzymajcie sie kobity. I ty Emciu.

Jak cos to wpadam tam do ciebie do Sztokholmu

Teraz to masz tam miasto com?

Odzyjesz

A z dziecmi dasz rade.

Ja z kolei nie wiem jak mialabym rozmawiac z nastoletnimi jesli by mi takie do opieki przyszly...

agulka > 07-01-2006, 4:05

zaraz zaraz..bo ja sie pogubilam..marta, a gdzie ty wlasciwie bylas jak cie nie bylo? hehe

Sol > 10-01-2006, 18:52

Po wczorajszym koszmarnym wieczorze u kosmetyczki w domu czekala mnie mila niespodzianka-moje kochane rodzenstwo postanowilo mnie porzegnac :lol: A wiec bardzo milo spedzilam wieczor i nawet moja babcia za mnie wypila troszke winka :wink: Ale jak rano zobaczylam ze wygladam jak potwor a jeszcze czeka mnie caly dzien biegania po jakis zasranych urzedach, pakowanie i bog wie co jeszcze to mialam dosc. Jak juz wrocilam z miasta(po kilku dobrych godz) to wzielam sie za pakowanie co oczywiscie rozwcieczylo mnie na maksa i skonczylo sie na klotni z moja mama :twisted: Teraz siedze i pije kawke i mam juz wszystkiego serdecznie dosc. I jeszcze na dodatek przyszlo jakies debilniete pismo z Avon-u ze musze cos tam zaplacic-no normalnie zwariowac mozna :mad:

Nie mam pojecia kiedy nastepny raz sie odezwe wiec pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia w realizowaniu swoich postanowien

Wspomnijcie mnie czasami

bahaha20 > 10-01-2006, 19:56

My zyczymy Tobie powodzenia z nowa rodzinka! Bardziej Ci sie przyda

Gość > 10-01-2006, 19:57

Sol, będę o Tobie my?leć często

I do zobaczenia (mam nadzieję) za jaki? miesi?c w (nudnej jak flaki z olejem :lol: ) Danii

martamaua > 10-01-2006, 23:38

Przeciez ty 20 masz byc i juz sie pakujesz?

oliwka911gt > 19-01-2006, 23:15

20 w dani, teraz w wawie. sol pisz co i jak :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia