• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...
  • Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...

Gość > 14-12-2005, 9:25

zastanawialam sie co mam hostom kupic - znalazlam zarabista historie Polski ale jest po szwedzku, a moj host Anglik i jakos juz od 2 lat sie zbiera na kurs szwedzkiego i nie moze sie zebrac :evil:

stwierdzilam, ze jak nic nie wymysle do piatku to im kupie jakies wino - pija tego duzo wiec wiem, ze nowa butelka nie pogardza a liczy sie gest

martamaua > 14-12-2005, 11:38

Ja dzieciom kupie kompleciki naczyn z Kubusiem Puchatkiem czy czym tam znajde.Bo sie zabijaja o jeden talerz.I moze jakis ciuszkowy drobiazg dolacze.

A hostom cos do kuchni,ktora wreszcie skonczyli,ale nie skonczyli sie podniecac.

Wiem,ze ekspres do kawy by im sie przydal,ale to kosztuje wiec nie tym razem.

Ale mysle o takim dzbanku jakby w sweterku :roll: Bo tez w takim szajsie ta kawe pija.A to najnowszy projekt Evy Solo i podoba mi sie bardzo.Ale pomysle jeszcze,bo ten material moze sie szybko zabrudzic znajac ich.

No i zaslone do prysznica ale to chyba ot tak a nie w ramach prezentu,bo jakos glupio.Zobacze ile kosztuje,jak za drogo to niech sami sobie kupuja

Na pewno cos do mieszkania,bo Anette to ani sie nie maluje,bizuterii nie nosi,taka malo kobieca,wiec nic nie wymysle.

A facetom nigdy prezentow nie umialam robic,wiec opcja 'mieszkanie' wydaje sie byc najrosadniejsza.

Ah wlasnie sprawdzilam,ten dzbanek to teamaker wiec lipa,bo oni nie pija herbaty.Ale jestem pewna,ze do kawy tez sie cos znajdzie Jest IKEA,jest Ipressions wiec stuffu do chaty masa.

http://www.evasolo.com/products-teamaker.html

W ogole zaczelam sie rajcowac tymi wszystkimi dodatkami do mieszkan,aranzacja wnetrz mi sie szalenie podoba,jak te meble zestawiac jakie dodatki.A za kuchennymi to szaleje.Zobaczcie na stronke.

Podziwiam pomysly tej babki

MONIKA > 14-12-2005, 20:10

Ja tez liste zrobilam, ale nie dla hostow, dla mojego chlopa, tyle, ze sie od niego listy doczekac nie moge. :?

Chociaz juz mam male co nie co dla niego, takze nie ejst zle.

Teraz paki do PL powysylane, zaczynam kombinowac co dla hostow i tesciow.

Mlodym wczoraj DVD kupilam.

pati_california > 15-12-2005, 6:49

prezentem dla moich bedzie fakt, ze im niepodziewanie znikne z domu i nie wroce juz wcale.. :twisted:

to sie nazywa niespodziewanka..

ale co dla znajomych..??

a do mnie tez leca polskie lakocie..

Gość > 15-12-2005, 9:41

i do mnie tez ! Marcinek wyslal mi poleconym prorytetem wiec spodziewam sie pana w bialym samochodzie najpozniej w piatek ! jak sie rzuce na cukiereczki to predzej pruchnicy dostane niz ktos da rade mnie odciagnac !

wlasnie wrocilam z kolejnych zakupow

kupilam Lyndzie ksiazke ktora znalazla sie na jej liscie Anna Karenina ,Seanowi soundtruck do Walk on Line , nie mogalam sie poswstrzymac i nakupowalam pare gratisow dla malego ,plyte i ksiazke ,dla mamy seana gift card do bookstore ,

jutro cd

rumhelka > 15-12-2005, 21:02

ja tez mialam niezly problem (w sumie to ciagle mam) z prezentami. Kupilam mojej hostce-wlasnei wczoraj dostalam paczke z Polandii- stringi z Koniakowa tylko kurcze nie wiem czy to nie za bardzo odwazny prezent :?: mam z nia super kontakt i babka w deche jest i nosi takie rzeczy, itd... ale teraz mnie ogarnely watpliwosci! to jest prezent ode mnie i mojego frienda, ktory zreszta razem ze mna mieszka

kurcze, ja tez zaczynam nie lubic Swiat :wink:

Gość > 16-12-2005, 13:09

ej czy tylko mnie pojebalo i wydalam wlasnie 130 funtow na prezenty? nie liczac aparacika mini dla samej siebie za 200 funtow of kors?! ile wydalysie srednio na wszystkich najblizszych an' all bambosze wy moje?!

Caroline > 16-12-2005, 13:52

Rodzice, brat, chlop x2 bo 19 ma urodziny, "tescie" i 320 euro poszlo sie .... :evil: :mad: :?

A sobie to kuzwa tylko zakiet za 18 euro kupilam bo portwel pusty :?

Ale i tak lubie swieta, nie wiem jak Was ale mnie bardziej rajcuje kupowanie komus niz dostawanie, tylko w tym roku troche z kasa przesadzilam

MONIKA > 16-12-2005, 20:25

Ja sie tez cieszylam jak glupek kupujac dla PL DOMU prezenciki wieksze i mniejsze.

Teraz cala podniecona czekam, kiedy mi dadza laski znac, ze do nich stuff doszedl, wtedy one more day i w domu paka bedzie.

Kasy ile wydalam, fakt podliczylam sobie. Dla samego domu i polowicznie dla mojego chlopa i hostow dymac sie poszlo niezle siano (jeszcze tesciowie i host plus hostka). 8O

Ale prawda jest taka, ze wiem, ze zarowno z domu PL, jak i od Tadzi i hostow i tesciow dostane fajowe gifty, to nawet nie mysle, ze moglabym im jakies pierdoly kupowac.

Niech zyja Swieta. :lol:

agulka > 16-12-2005, 20:28

dokladnie, ja na same tylko dzieci wydalam ponad 130$.. reszty jeszcze nie liczylam..a lacznie z paka do domu to juz w ogole.. zawalu chyba dostane..no ale czego sie nie robi w swieta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia