• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie
  • Re: Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

kasik > 26-01-2006, 23:11

Agulka, ale "my" nie jestesmy z ... :?

MONIKA > 27-01-2006, 1:31

Jesli chodzi o ubezpieczenie, to ma ono z agencja wspolnego???

Firma ubezpieczeniowa nazywa sie inaczej, miesci sie gdzies indziej i co ma niby piernik do wiatraka? 8O

Wpisuje sie w necie zip kod i podani sa wszyscy lekarze przyjmujacy to ubezpieczenie i tyle. Bylam u roznych lekarzy kilkanascie razy i nie mialam najmniejszego problemu. A jak mialam, z refundowaniem lekow, to dzwonilam do ubezpieczalni, nie agencji bynajmniej.

"ze jest ok, tylko oni pierwszy raz takie ubezpieczenie widza-w najwiekszym osrodku medycznym w miescie" a to przepraszam wina agencji, ze operek tam nie wyslala, czy kogo??? :lol:

Emm > 27-01-2006, 2:57

[quote name="MONIKA"]Jesli chodzi o ubezpieczenie, to ma ono z agencja wspolnego??? [/quote]

widze, ze przydalby ci sie kurs logiki zamiast biznesu na Harvardzie, skoro tak prostych faktow powiazac ze soba nie umiesz

a to ma wspolnego, ze to agencja narzuca operkom ubezpieczenie.masz wybor bedac w Polsce jakie ubezpieczenie wziac?jaka firme?Nie masz.

a tak sie sklada, ze jest to jedno z najgorszych ubezpieczen tutaj. placimy wielkie pieniadze za gowno tak naprawde.

i jeszcze jedno-ja nie szlam do lekarza z grypa czy zapaleniem spojowek tak jak ty, tylko z powaznymi sprawami i o to wlasnie chodzi-ze tu zaczynaja sie schody z ubezpieczeniem.

agulka > 27-01-2006, 4:23

aj.. to sorki mi sie zdawalo, ze to ta wasza.. ale plama. wiec tu na miejscu to kto sie wami opiekuje? bo juz sie pogubilam...

MONIKA > 27-01-2006, 7:41

Agencja narzuca ci ubezpieczenie, ale nikt nie narzucil ci agencji!!!

ciezkie rozumowanie widze...

zazdroscisz mi tego Harvardu, bo czepasz sie i czepiasz???

Aniaa85 > 27-01-2006, 15:58

Tak czytam ten watek i normalnie coraz bardziej jestem ciekawa o jaka agencje chodzi.Mozna sie jakos dowiedziec?Wiem ze nie mozna podac nazwy na forum ale przeciez mozna uzyc jakiegos szyfru np.pierwsza i ostatnia literka agencjii i miasto w ktorym maja swoja siedzibe.

A wiec ?

Emm > 27-01-2006, 20:43

ale ty jestes tepa monika, normalnie wysiadasz przy innych ze swoja tepota czasami. JAK ZWYKLE z braku dobrych, logicznych argumentow wysuwasz z dupy strony tekst o tym, ze sama sobie agencje wybralam.ty jedna zadowolona z agencji, a reszta oczywiscie sie myli, bo co monisia powie to swiete.Tak jakbym akurat w momencie wybierania wiedziala jakie to ubezpieczenie jest. Mysle, ze wszystkie, ktore przejechaly sie na agencji nie mialy pojecia, w momencie jej wyboru, jakie niespodzianki je czekaja.

co do biznesu na Harvardzie-no zazdroszcze ci-tego, ze wciskasz ludziom kity.nawet mi sie juz smiac nie chce.zalosna jestes.

Lady_B > 27-01-2006, 20:49

Zgadzam sie z Emm.. jakbys przeszla to co my to jestem ciekawa jakbys to widziala Moniko

Gosia H > 27-01-2006, 23:46

Kur.. Monika jak ty pusta jestes!!!!!! Widzisz tylko czubek swojego nosa widocznie!!! Blad, blad, blad z mojej strony ze ci kiedys racje przyznalam.Moze czasami udalo ci sie powiedziec cos madrego calkiem przypadkiem!! A z tekstami typu ze ktos ci zazdrosci tego Harvardu to wyskoczylas jak dzieci w przedszkolu, ktore zadzroszcza sobie zabawek. No wybacz ale masz za wysokie mniemanie o sobie, a jestes beznadziejna!!!

pati_california > 28-01-2006, 4:09

naszej agencji trzeba przyznac fakt, ze ma ladna okladke..

u mnie w biurze w wawie wszystko wygladalo ah i oh.. co do ubezpieczenia to w ogole nie mialoam i wciaz nie mam pojecia co to i dlaczego to.. kwetia jedyna bylo czy placic za podstawowe czy rozszerzone..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna