-
-
Re: Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)
thereds01 > 07-10-2005, 21:51
teraz mi piszesz.....sluchaj ja mam od 24 przez caly tydzien chate wolna bo rodzinka jedzie do niemiecczy gdzie tam....czyli bedzie wesolo jeszcze sie zgadamy patki -
ewelinka > 19-12-2005, 17:15
oj dawno tu nie zagladalam no ale teraz z nudow i poczesci z tesknoty za wami postanowilam cos naskrobac nie wiem czy wogule ktos to bedzie czytal no ale mzoe znajda sie jakies dobre owieczki hehehe
no u mnie caly czas jest tak jak bylo czyli dobra rodzinka malo pracy i chlanie na weekendy (no i coraz czecie rowniez w dni "robocze" )hehehehe
no a dzisaj to juz tylko zostalo 5 sleeep to santjak mi dobrze jak sobie pomysle ze juz w piatek wyjerzdzam sobie odpoczac co prawda nie wracam do PL dla osob ktore nie wiedza zostaje na swieta i nowy rok z moja kuzynka w Kettering to niedaleko i beda to najbardziej leniwe swieta w moim zyciu bede caly tydzien siedziec na kanapie i czytac spac i ogladac tv a to dlatego ze kuzynka pracuje no ale to dobrze bo jak bym byla gdzie indziej to pewnie bym sie obzarla i zrzucala bym te kilogramy przez nastepne pare miesiecy a tak to zrobie sobie glodowke bo ostatnio zrobilam sobie porownanie 2 zdiec :
pierwsze z dnia wyjazdu do anglii a drugie z kilku dni i stwierdzilam ze serio czas cos ze soba zrobic!!!! hehehehe
no wiec planuje zrobic sobie glodoweczke na swieta zeby wrucic do swojej ukochanej wagi 50-51kg no i od stycznia zaczynam silownie
wybralam silownie jedna z tych najlepszych w hitchin nowa unowoczesniona i wogule bajer no i mam nadzieje ze bede mial czas chodzic bo kurde strasznie mam napiety charmonogram zwlaszcza od dnia kiedy poznalam Nadie moja kochana przyjaciolke (czyt.polska aupair ) hehehe
oj kurde rozpisalm sie no ale moze teraz uda mi sie nadrobic troche zaleglosci jak chcecie cos wiedziec to piszcie pytajcie
pozdrawiam wszystkie/ch aupair buziaki 4 all -
martamaua > 19-12-2005, 18:55
Gratuluje wyboru.Za duzo sily na ta super silownie raczej miec nie bedziesz jak nic nie bedziesz jesc :?
Eh tyle przypadkow jest,przestrog a w glowach dziewczyn dalej takie glupie pomysly.
I ile tak nie pojesz?Tydzien?
A potem co?Anoreksja? Nie daj Boze.
Znajac zycie napchasz sie dwa razy wiecej i jojo.
Czy trzeba tlumaczyc co zrobic najlepiej by wage zrzucic jak juz tak bardzo chcesz? Wiadomo szybkie efekty najlepsze ale na dluzsza mete chyba nie bardzo. Ciezka praca dojdz do celu-ogranicz niektore produkty i cwicz.
Poza tym wygladasz ok.Tylko szkoda,ze tak sobie wlosy zniszczylas.Brazowe tak ci pasowaly. -
ewelinka > 20-12-2005, 12:22
oj marta co ty mnie za jakas glupia bierzesz moja kochana kuzynka miala przejscia z anoreksja a poza tym to ja znam swoj organizm i to juz nie pierwszy raz kiedy robie sobie glodowke w anoreksje nie popadne!!!!
a co do glodowki to nawet sama lekarkaa zajmojaca sie tematami zywnosci i zywienia powiedziala ze raz na jakis tam czas (nie pamietam ile miesiecy) tygodniowa glodowka jest wrecz zalecana dla oczyszczenia organizmo! i jak mi troche wytlumaczyla spraw na ten temat to i udzielila rad jak najlepiej zeby nie popasc w anemie albo nie zalapac sie na efekt jojo!!!!
nie martw sie juz nie raz to prbowalam i czlowiek po takim tygodniu czuje sie naprawde jak nowo narodzony ;0
ale dzieki ze sie marwisz wiem jakie niektore dziewczyny sa glupie pod wzgledem odchudzania!!! heeheheh -
ewelinka > 20-12-2005, 12:39
no a co do moich wlosow to ludzie wara mi sie podoba a nawet jesli innym sie nie podoba to wasza sprawa prosze o przemilczenie!!!!!!
eheheeheh
ja nie rozumiem jednej rzeczy czy wy nie wiecie ze zyje sie tylko raz??? ((co prawda ja zaczynam wczytywac sie w tajniki budddyzmu wiec ja wierze)) no ale mniejsza o to w kazdym razie nikt nie moze byc do konca pewnym czy bedzie zyl wiecznie czy w kolejnym wcieleniu bedac kotem itp
>>>>tak wiec korzystajcie z zycia i z owocow jakie wam daje !!!!
ja w tej chwili czerpie z zycia duzo i bardzo sie ciesze nieczego nie zaluje jestem poprostu w 100% S Z C Z E S L I W A !!!!!!!!!!!!!!!!!
i chyba o to chodzi poznaje nowy jezyk nowa kulture mam mnostwo nowych przyjaciol oczywiscie nie zapominajac o tych satarych w Pl ucze sie samodzielnego zycia codziennie doswiatczam milosci ktora mnie dazy nowa rodzina moj nowy braciszek nie macie pojecia ile ta rodzina ma w sobie milosci a wiem ze nie kazdy potrafi okazywac swoja milosc tak wyraznie!!!!
spedzam swoja mlodosc tam gdzie powinnam i jestem bardzo szczesciwa
kurde jeszcze raz to podkresle jestem szczesliwa!!! hheheeheheheheh
czy nie na tym powinno wygladac nasze zycie na byciu poprsotu szczesliwym???
o kurde ale mnie wzielo na wyznania i filozoficzne poglady na temat zycia a i o wiare zachaczylam hihihi sorki jesli kogos urazilam ale mam po prostu dosyc cudzych opini na temat mojego zycia i tak ich nie slucham i tak nimi nie zasmiecam sobie glowy zazwyczaj wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem bo chyba tak najlepiej!
oczywiscue sa w moim najblizszym gronie osoby ktorych rad slucham i rozwarzam je ale to nie znaczy ze sie do nich zawsze stosuje!!!!
i niechce przez to powiedziec ze ejstem wspanialaa i nie popelniam bledow!!
bo wrecz przeciwnie popelniam mnostwo bledow ale staram sie na nich uczyc i tak jest najlepiej
oki koncze bo mi sie kawka skonczyla a jeszcze czeka mnie sterta do prasowania ;/// no w kocu musze byc aupair przez chociaz 2 h dziennie hihihihihihiih
buziole
ps mam nadzieje ze martusia cie nie urazilam nie mialam takiego zamiaru nie byl to zarzut kierowany pod twoim adresem chcialam tylko wyrazic moja opinie na ten temat!!! :* kiss 4 U -
martamaua > 20-12-2005, 13:50
No to dobrze, ze wiesz o odchudzaniu. Moja kuzynka tez miala takie przejscia wiec jak slysze takie teksty to mnie nosi.
Apropos po co wiec piszesz cos w historii skoro masz gdzies cudze opinie.Po to ona jest-do komentowania.
Piszesz caly tekst, ktory wyglada mi na samoobrone.
Tak naprawde pewnie duzo ludzi ci dogaduje a ty tymi wyznaniami starasz sie aby to jak najdalej odeprzec i mowic jak ci to dobrze.Na moje oko za bardzo sie przejmujesz.
To, ze ktos nie zrobi sobie czegos z wlosami to juz zyje nieszczesliwie, bo nie swiruje?Ja chce miec naturalny kolor, bo uwazam, ze w takim dziewczynie najladniej a nie, ze sobie czegos zabraniam czy sie ograniczam.
To mi wyniklo z twojej wypowiedzi. -
ewelinka > 20-12-2005, 14:54
samoobrona to mi sie kojarzy z lepperem hhehehehhe
ta historie zalorzylam po to zeby miec kontakt ze znajomymi z forum i zeby wiedzieli co sie u mnie dzieje a nie po to zeby inni krytykowali moje poczynania wypowiedzi itp
nie niestaralam sie siebie samej bronic
tylko wytlumaczyc jak ja to widze
i mylisz sie mowiac ze wszyscy krytykuja moj wyglad wrecz przeciwnie wiele osob bylo bardzo mile zaskoczonych oczywiscie nie muwie ze wszyscy byli na tak!- byly osoby takie jak ty ktore twierdzily ze lepiej mi w ciemnych wlosach
i taka drobna uwaga nie musze udawac szczesliwej bo jestem szczesliwa wiec nie rozumiem poco prubujesz analizowac ze pewnie nie jestem szczesliwa tylko tak glosno o tym mowie co jest wogule absurdem!
jestem szczesliwa a jak czlowiek jest szczesliwy to moze krzyczec w niebo glosy o tym i mowic jaki swiat jest piekny i ze wszystko jest wspaniale i ja tak wlasnie sie zachowuje chce sie podzielic moim szczesciem z innymi i tyle
i wcale nie uwazam ze ktos zeby byc szczesliwym musi farbowac wlosy i swirowac widze ze wogule nie zrozumialas tego co mialam na mysli piszac powyzsze stwierdzenia na temat szczesliwego zycia
i tak podsumowujac sorry twoja spraw co o tym myslisz niechce sie z toba klucic ale widze ze strasznie nalegasz zeby mi dogrysc i udowodnic ze masz racje i dlatego nie mam zamiaru zmieniac twojej opini bo mnie ona w sumie nie interesuje i mysle ze sprawa moich wlosow i pogladow na inne tematy wyzej poruszone uwazam za zamkniete!
a teraz bigto U i mam nadzieje ze nie ejstes zla :wink:
H A P P Y -
martamaua > 20-12-2005, 16:56
Nie jestem ale w taki sposob to odebralam.
Czytaj jak jest napisane i nie przeksztalcaj wypowiedzi, bo powiedzialam 'pewnie ci dogryzaja' co jest rownoznaczne z zapytaniem a nie ze stwierdzeniem.Nigdzie nie napisalam konkretnie, ze wszyscy cie krytykuja.Wiec nie przeinaczaj sobie.
Wiesz powiedzenie, ze chcesz sie podzielic z ludzmi z forum tym co u ciebie...Hmm...
Za szczegolnie wylewna cie nie wzielam, stad moja powyzsza interpretacja.A dlaczego tak uwazam? Bo czestotliwosc z jaka piszesz jest smieszna. Albo cos sciemniasz albo strasznie tam u ciebie nudno.
Samoobrona z Lepperem? Hmmm mi sie raczej z odruchem kojarzy.Ale zalezy kto sie w jakiej dziedzinie lubuje.
A ze mozesz spotkac sie z krytyka to mysle, ze jest normalne.
A ty raczej chcialabys by cie caly czas wychwalano pod niebiosa.Tak pieknie to nie ma.
Nie wszystkim jak widzisz musi podobac sie to co tobie.
Dla mnie to troche jak male rozpieszczone dziecko.Tylko na tak, bo inaczej atak.
I czy jako substytut szczescia podawalam farbowane wlosy??? :roll:
'...i tak podsumowujac sorry twoja spraw co o tym myslisz niechce sie z toba klucic ale widze ze strasznie nalegasz zeby mi dogrysc i udowodnic ze masz racje i dlatego nie mam zamiaru zmieniac twojej opini bo mnie ona w sumie nie interesuje i mysle ze sprawa moich wlosow i pogladow na inne tematy wyzej poruszone uwazam za zamkniete!...'
Raczej nie nalegam tylko twoje argumenty sa dla mnie absurdalne.
Nie chce sie klocic o twoje wlosy tylko dla mnie lepiej bylo w brazie a nie w zoltym.
Nawet jakbys chciala mojego zdania na powyzszy temat nie zmienilabys.
Skoro cie opinie nie interesuja to po co w ogole zalozylas ten temat?
Czytac ale sie nie odzywac-wnioskuje.
A z obszernych info na temat twojego zycia jedyne co zauwazylam to wlasnie zmiana na glowie i nic wiecej.A cala reszta 'no...jest super...' i tyle ludzie wiedza.
Wiec o czym mialam tu niby napisac?!
Pozdrawiam. -
Yoanna > 20-12-2005, 17:01
tygodniowa glodowka?????
nie wytrzymalabym nawet jednego dnia -
martamaua > 20-12-2005, 18:34
Ja z 5h bym nie wytrzymala
I raczej czulabym sie umeczona niz jak nowo narodzona.
Mi sie samej z siebie czasem nie chce jesc i tylko owocki czy zupki mleczne,bardzo lekkie rzeczy i duuuuzo wody.
I takie oczyszczanie mi wystarczy
Jak jestem glodna robie sie agresywna, wiec przez tydzien trafilby mnie szlag albo bym utlukla kogos