• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

aparat ortodontyczny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• aparat ortodontyczny

• aparat ortodontyczny
  • Re: aparat ortodontyczny

irmina > 21-02-2013, 12:56

Jest jeszcze jedna ważna rzecz- ten lekarz, który zakłada aparat również go ściąga...niestety

malaa71 > 23-02-2013, 17:08

na zdjęcie zawsze można przyjechać do Polski z tym nie byłoby aż takiego problemu, po za tym aparat będę miała na pewno dłużej jak rok, więc o to się nie martwię

Anjaa > 23-02-2013, 17:55

[quote name="malaa71"]na zdjęcie zawsze można przyjechać do Polski z tym nie byłoby aż takiego problemu, po za tym aparat będę miała na pewno dłużej jak rok, więc o to się nie martwię [/quote]

Ja miałam mieć aparat rok i 2 miesiące około, ale wszystko się przedłużyło o kolejne 4 miesiące Akurat znalazłam ortodonte (bo zmieniałam), który się podjął mojego dalszego leczenia, ponieważ I nie podszedł poważnie do sprawy. Ale nie powiem.. rzadki jaki ortodonta podejmie się pracy po kimś To jest tak samo jak np. ktoś robi jakiś rysunek i go nie dokończa np. sam szkic, a inna osoba, robi dalej wszystko za niego

Foxy Lady > 28-03-2013, 23:16

Ja planuję wyjechać na rok do Finlandii w sierpniu lub we wrześniu, a mam aparat... We wrześniu minie rok. Zęby mam już prawie proste, pozostały tylko jakieś tam detale i zgryz. Tutaj rodzi się pytanie: czy mam większe szanse, że jakiś ortodonta w Finlandii podejmie się kontynuacji leczenia?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia