• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013 UK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair 2013 UK

• Au Pair 2013 UK
  • Re: Au Pair 2013 UK

margo > 01-02-2013, 16:51

pandaa - dziękuję ci bardzo

Napisały do mnie dwie rodzinki i w obydwu Host mama jest Polką ... No i nie wiem bo ciągle do mnie piszą takie rodzinki a ja się tyle naczytałam że to źle jak jest host mama polką , no nie wiem zobaczymy co odpiszą na moje pytania

blackberry1 > 01-02-2013, 16:58

Witajcie Ja planuję przenieść się z Brighton do Londynu w marcu albo kwietniu,zalezy od tego,jak długo moja host rodzina znajdzie za mnie zastępstwo.

Myślicie, że zdążę do tego czasu kogoś znaleźć ? Trochę się martwię,bo zapowiedziałam już moje odejscie,a nie mam w zasadzie żadnego zapewnienia, ze nie zostanę na lodzie..

Pozdrawiam

margo > 01-02-2013, 17:30

blackberry1 - Myślę że nie powinnaś mieć problemu , napisz na facebooku na stronie "Au Pair in UK" swoje tj 'ogłoszenie' i powinnaś znaleźć i rodziny też piszą tam już swoje ogłoszenia więc popatrz tam

blackberry1 > 01-02-2013, 21:30

Dzięki w ogóle nie miałam pojęcia o tej stronie.Pozdrawiam

Złotowłosa > 02-02-2013, 2:13

[quote name="pandaa"]Margo - wyslalam dzisiaj

Zlotowlosa a gdzie dokladnie mieszkasz?? JA mieszkam w 6 strefie ;p Moze pojedziemy raz do Londynu na kawe?? [/quote]

Pandaa w 7 strefie w Chorleywood, a Ty? Zawsze chętnie się spotkam

olivek > 04-02-2013, 19:34

w ten weekend w sobote planuje pojechac do Londynu zobaczyc London eye i cos takiego Emirates Air Line (cable car). jest ktos w poblizu albo wybiera sie tez do Londynu? :> albo mieszka w Londynie w ciekawej okolicy i chce mi cos pokazac? :>

Anjaa > 08-02-2013, 19:58

Jednak nie będę w okolicach Londynu... ale w samym Londynie Dalsze informacje podam, wkrótce

Cassie > 09-02-2013, 19:48

Anjaa - ZAZDROSZCZĄ ! <3 też bym chciała, ale ja tylko na 2 miesiące Więc nie wiem czy kogos znajde

Anjaa > 09-02-2013, 19:59

[quote name="Cassie"]Anjaa - ZAZDROSZCZĄ ! <3 też bym chciała, ale ja tylko na 2 miesiące Więc nie wiem czy kogos znajde[/quote]

O! Ja w sumie też na 2.. aczkowiek 9 tyg, od końca czerwca - do końca sierpnia Hahaha, a dopiero co z UK wróciłam, a zaraz znowu się tam wybieram (ale na bardzo krótki okres czasu)

sylwiaQ > 10-02-2013, 18:53

[quote name="olivek"]w ten weekend w sobote planuje pojechac do Londynu zobaczyc London eye i cos takiego Emirates Air Line (cable car). jest ktos w poblizu albo wybiera sie tez do Londynu? :> albo mieszka w Londynie w ciekawej okolicy i chce mi cos pokazac? :>[/quote]

Mieszkałam kiedyś obok tego prawie, miałam do tej kolejki 20min autobusem
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia