• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

natti > 02-08-2005, 12:55

hehe, bo juz wczesniej przesledzilam sobie forum

ale prosze nie nie straszyc!!! dziewczynka jest do tego adoptowana (ale gadalam z poprzednia operka-- tez polka-- i jej sie berdzo podobalo)...

ja tam mam nadzieje ze bedzie fajnie

leneczka > 02-08-2005, 13:04

nie gdziezbytam nie strasze

tylko tak pomyslalam na podstawie forum..

ze takei straszne polaczenie 8O

ale sa wyjatki od regul..

jak juz mwimy o adoptowaniu to moja hostka byla adoptowana.. i teraz mniev traktuje troche jak swoje adoptowane dziecko [narazie w mailach]

hmmmm.. 8)

martamaua > 02-08-2005, 13:22

Moja hostka tez byla adoptowana.

moniak > 02-08-2005, 21:27

Hello!

Mam na imie Monika, 20 lat, za miesiac wyjezdzam do Londynu jako au-pair bede opiekowac sie trojka dzieci A za rok chce startowac na studia

Do moich zainteresowan naleza ksiazki, gotowanie, troszke interesuje sie rowniez psychologia. Staram sie byc na codzien optymistka i czerpac z zycia jak najwiecej

kasik > 03-08-2005, 0:09

A skad tu tyle nowych?

Widze, ze sie forum coraz bardziej popularne robi :lol:

Od wyjazdu z Polski nie mam czasu dokladnie sledzic forum i widze, ze mam takie zaleglosci...polowy osob nie znam a jestem tu juz 8 miesiecy.

Markosz > 03-08-2005, 10:34

mam na imie Markosz, obecnie mieszkam w Niemczech, do moich zainteresowan naleza: psychologia dziecka, ksiazki z serii "pozdroz po kuchni z Pascalem", czasem takze Bajki Andersena w wydaniu niemieckim. Czesto takze jezdze na wrotkach i spaceruje po cmentarzach. Uwielbiam czytac napisy na nagrobkach. W przyszlosci chcialbym zostac nauczycielem, dostawac marna wyplate, uzerac sie z dzieciakami, siedziec po nocach sprawdzajac wypociny tych bachorow, miec wlasna kawalerke, malucha, i kota o imieniu "Pomylka".

Pozdrawiam wszystkich czytajacych

martamaua > 03-08-2005, 11:39

Hahahahah tekst w stylu moich kolesi z podworka.'Slucham plyt chodnikowych i mam cala kolekcje sloikow po ogorkach,wszystkie szmule na to leca.' albo 'mialem wypadek wpadl we mnie rozpedzony slup oswietleniowy,umarla moja zona,ale po tym ile papierow musialem wypelnic chyba wolalbym zeby zyla'.I takie tam,zlewam z tego poprostu hahaha betony numer jeden kot wygral Markosz

monica07 > 06-08-2005, 23:39

[quote name="Markosz"]. Czesto takze jezdze na wrotkach i spaceruje po cmentarzach. [/quote]

zabiles mnie tym tekstem buhahaah :lol: :lol: :lol:

ewa^^^ > 07-08-2005, 0:30

O rany, Markosz zupelnie jakbym o sobie czytala.

Uwielbiam Pascala i jego przepisy, jazde na rolkach, koty (juz teraz mam 2 na utrzymaniu i nie wiem co to z nimi bedzie jak wyjade). W przyszlosci bede nauczycielka, moze to nie upragniony zawod i pensja fakt marna, ale czuje swoje powolanie do tej roboty no i mam nadzieje, ze za pare lat polska edukacja bedzie o niebo lepsza.

A tak poza tym mieszkam w najcieplejszym regionie Polski, w czerwcu b. pomyslnie zakonczylam 1-szy rok anglistyki i wczoraj dostalam oficjalne pisemko z uczelni, ze przydzielono mi roczny urlop od zajec Teraz tylko licze dni do mojego wyjazdu ale o tym nie bede teraz pisac, zeby nie zapeszac. Mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie cacy tak jak ma byc, bo w koncu wybrałam te jedna jedyna rodzine sposrod tych kilkudziesieciu ofert, ktore otrzymalam.

Aaa, i jeszcze jedno. Tez lubie cmentarze. Kiedys codziennie musialam przez stary cmentarz przechodzic bo mialam go w drodze do liceum. Ale byla w tym jedna ciekawa rzecz. Przy grobie pewnej młodej kobiety, ktora zginela tragicznie, pojawialy sie dziesiatki (a moze nawet i wiecej) pieknych swiezych róż, ktore byly wymieniane co kilka dni. Autentycznie. Cudnie to wygladało.

oliwka911gt > 07-08-2005, 16:08

ile tu nowych ludzi!!!!!!!! a ja nawet nie mam czasu nadrobic tych zaleglosci. jestem teraz w domku na wiosce. wpadam przewaznie na jeden gora dwa dni i nie mam na nic czasu ledwo uda mi sie na privy i maile poodpisywac, uzupelnic floga i tyle. chyba bede foteczki na maile rozsylac. kto chce niech sie zglasza do jutra jestem na necie. potem cholera wie kiedy.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia