-
-
Re: Polska rodzina
MONIKA > 12-09-2005, 18:01
To widac golym okiem. :?
Niestety. -
asia_freszel > 02-06-2006, 0:41
Stanowczo odradzam wyjazd do polskiej rodziny!!!! Wiem co to oznazca, bo przeszłam to na własnej skórze i słyszałam również wiele opowie?ci o złym traktowaniu, wyżyskiwaniu etc. -
oliwka911gt > 02-06-2006, 0:48
a mozesz napisac dlaczego?? bo narazie nic nie wynika z twojej wypowiedzi :wink: -
maya > 02-06-2006, 9:15
No własnie-dlaczego ... sama jestem bardzo ciekawa :wink: -
Edi > 02-06-2006, 11:56
Mojego hosta mama jest Polka,wiec host pol-Polak.Jest swietny.A Emi wie,ze mialam pracowac u rodziny,gdzie host byl Polakiem.Nie pracuje,ale wcale nie uwazam,ze to jelop.W szczegoly sie nie wdaje.Nie zawsze na Polakow-matolow mozna trafic.Nie zgadzam sie.Tylko dla dobra ksztalcenia jezyka obcego sensu troche to nie ma.Ale z drugiej strony wszystko da sie pogodzic. -
oliwka911gt > 02-06-2006, 16:53
dokladnie. kasik miala hostke polke i bylo nie ciekawie. ja mam hosta polaka i narazie jest super. balam sie o jezyk, ale rozmawiamy po ang bo jestem by poprawic ang a nie PL :wink: -
MONIKA > 02-06-2006, 22:51
Oliwka, nieciekawie moze byc z Polakami, moze bez, a jak sie jest nieodpowiedzialnym i pierdalnietym to z kazdym bedzie zle. :twisted: -
oliwka911gt > 03-06-2006, 2:49
reguly nie ma. poprzednia rodzina byla amerykansko chinska i bylo dupiato. mialam wybor wracam do PL albo biore ta rodzine. -
Gość > 07-06-2006, 12:58
a ja tak jak przy poprzednim moim poscie dla Polakow nie chcialabym pracowac tak teraz sobie sama mysle - kiedys operki bede szukac, mam nadzieje, ze ktos dla mnie bedzie
ale jakbym miala sama wybierac to raczej "czystej" krwi - tak jak tu mam, szwedzka, chociaz moja finsko-angielska byla sympatyczniejsza -
xMala__Mi > 09-06-2006, 10:08
yoanna ma teraz rodzine, gdzie host jest polakiem - ona jest bardzo zadowolona, ale powiem szczerze, ze ja bym tak nie chciala.
emi, to ci musze powiedziec, ze ja tez juz sobie postanowilam, ze jak dzieci, to tylko z oper ;>