• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czy są mikołajki w Uk?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Czy są mikołajki w Uk?

• Czy są mikołajki w Uk?
  • Re: Czy są mikołajki w Uk?

ona20 > 07-12-2012, 16:28

To cale szczescie,ze chociaż Ci się podoba:-) chociaz kolorowoo masz,a nie tylko rózowo;P

Kami > 07-12-2012, 16:31

Ja mam dwoch chlopcow 8 i 10 lat. Myslalam o kupieniu jakiegos malego lego z ich ulubionych filmow, albo typu zabawka z eksperymentem typu wychoduj obcego, UFO albo cos w tym rodzaju. Nie drogie a powinno ich zaciekawic. Nie bede kupowac duzywch zabawek bo maja tego pelno w domu a pewnie dostana kolejne samochody, gry, pistolety od dziadkow, ciotek rodzicow itp. W dodatku pelno zabawek jest w pokojach i bawialni. Taka mala zabawka na jedno uzycie powinna wystarczyc do tego dodam cukierki z big sell i bedzie dobrze A co dla Hostow nie mam pojecia trudno cos kupic dla kogos kto ma wszystko w domu. Aczkolwiek moja Hostka uwielbia swieczki, i zapachy wiec moze jak jaka ladna znajde to kupie. Myslalam o kupieniu im moze czekoladek i to wszystko....Jak ktos ma pomysl na doroslych to prosze dzielcie sie

ona20 > 07-12-2012, 16:35

Dla dorosłych to ja nie mam :-). Czesto zastanawiałam sie co kupić wlasnym rodzicom których znam a tu teraz wielki dylemat co kupic ludziom których praktycznie nie znam

carona > 07-12-2012, 17:00

Swojej hostce mogłabym kupić coś do domu, jakąś pierdółkę, figurkę. Ona jest trochę podobna w tej kwestii do mojej mamy, więc nie byłoby problemu. Natomiast jeśli chodzi o hosta, to absolutnie nie mam pomysłu. Dla taty zawsze coś związanego z wędkarstwem kupuję, bo on uwielbia łowić, ale host pewnie nawet nie miał wędki w życiu ;p. Lego dla moich chłopaków odpada, mają tego tyle, że pewnie by wrzucili mój prezent do jednego z przepastnych pudeł... Ale ten naukowy eksperyment byłby fajny! Moja poprzednia podopieczna dostała od mamy do wyhodowania diament i była przeszczęśliwa. Super pomysł .

Tak na marginesie - wiecie może, czy gdzieś w okolicach Londynu jest miejsce, w którym można łowić ryby i jak to w ogóle tu wygląda?

ona20 > 07-12-2012, 17:12

Wydaje mi sie ze nie ma,ale moge sie mylic:-) ja zapomnilam dodac ze powinnam chyba hostowi kupic skarpetki:-) bo co dziennie w takich samych do pracy chodzi heh na pewno ma inne na kazdy dzien... ale smiac mi sie chce jak ubrany w garnitur pod krawacikiem jest, a do tego nosi granatowo-rozowe skarpetki :-). Heh moze to na szczescie ale duzo rzeczy mnie tu dziwi:-)

carona > 09-12-2012, 21:58

Twoi hości muszą mieć jakiś problem z tym różowym... Ja się melduję, bo zrobiłam zakupy świąteczne

Postanowiłam kupić prezenty tylko dla chłopaków, bo kokosów nie zarabiam i nie zamierzam całej tygodniówki wydać na hostów. Chłopcom kupiłam eksperymenty z serii science museum. Jeden, podczas którego tworzą modele gwiazd, konstelacje, uczą się ogólnie o niebie, a druga z eksperymentami kuchennymi. Jak naładować baterię za pomocą widelca i cytryny, jak samodzielnie stworzyć zestaw do zbierania odcisków paców i cośtam jeszcze, już nie pamiętam. Zapłaciłam razem 20 funtów . Możliwe, że dokupię płytę fun., bo okazało się, że hostka ich nie zna, a Młody cały czas ich słucha. Znaczy się, że nie mają płyty . Wreszcie znalazłam coś, czego nie mają ;p

ona20 > 10-12-2012, 18:47

Do calkiem dobre niespodzianki im swiateczne kupilas:-) ja sie hostki zapytalam to powiedziala ze to ma byc cos malego ..typu samochod,ksiazka..to ksiazki chyba poszukam jakies:-) problem mam z hostami bo tez chce kupic cos malego zeby cos zawsze bylo:-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia