-
-
Re: Koniec mojej operskiej kariery....
Pati > 25-07-2005, 13:43
boshe......jaki mi ladne pozegnaie zgotowali, gnoje jedne!!!!!!!!!!!!!!!!! na dowidzenia nawet mi za karte sim potracili, bo powiedziaalm ze nie zostawie bo rozdalam nr znajomym i w cv tez umieszczalam....wiec ze moge odkupic bo po ich minach widzialam ze im nie pasuje zeby mi ja poprostu dac.....i dajac mi wyplate potracili mi 20L!!!!!!!!!!!!! a karta wlsnie sprawdzialam na encie kosztuje 10L o czym wiem i powiedzialam to na mnie naskoczyli obydwoje ze oni tyle zaplacili bo to t-mobile i takie tam bla bla.....no i co mialam zrobic...poprostu szok...jakie jebane sknery!!! nic nigdy od nich extra nie dostalam i nie przypuszczalm ze cos takiego zrobia...az skoda gadac, jak mnie wkurwili na koniec....
Dziewczyny nie bierzcie czarnych rodzin!!!!!!!!!!!!!!!! bo niestety wszytskie przyoadki jakie znam to takie sa......kreca klamia i sknery nieprzecietne!!!!!!!!!!
od wczoraj juz se mieszkam u znajomychzajebiscie, swiety spokoj moge robic co chce, szkoda tylko ze nie maja chlopaki nic do jedzenia ojoj...musze sie ubrac i isc do sklepu -
Gość > 25-07-2005, 13:51
ja i tak jakas dziwnie uprzedzona jestem do rodzin roznych ras i narodowosci - szukam w Szwecji rodziny bialej i czystonordyckiej.
no to Pati, juz nie jestes au pair teraz... kurde... powoli sie wykruszamy ze tak powiem... -
MONIKA > 25-07-2005, 15:53
Oj Emi nie jest zle, sa przeciez operki dlugodystansowe, jak my. :lol: -
Aniaa85 > 25-07-2005, 16:32
Nio i zaczynaja sie pojawiac nowe au pairki , tak jak ja na przyklad haha.Mam nadzieje ze wstep do waszej paczki jest darmowy i kazsy mile widziany co? :p -
Gość > 25-07-2005, 17:20
jasne
problem jest w tym tylko ze nowe operki dochodzace zaczynaja tworzyc swoja wlasna grupe... zwlaszcza Amerykanki :lol: coz... maja szanse (i to wielka) poznac sie w realu
a ja myslalam kiedys jak tu przyszlam ze Londynska Mafia jest grupa scisle zamknieta, ale sie mylilam na szczescie 8) -
Markosz > 25-07-2005, 18:54
londyJska mafiJA
ale lol -
evel > 25-07-2005, 19:09
Pati o fcuk ja nie moge ale jazde ci na koniec dali.
FCUk tak tak czrne rodzi nie dobrze jest bradz. Ja wlasnie od piatku pozegnalam sie ze swoja i teraz mieszkam na swoim . Ostrzegam naprawde dziewczyny zastanawiajcie sie pred nniz ma byc poznisej zapozno. Pati o ktoerj jedziesz to bym cie pozegnala na Victorii rano co. daj cynka buaki cmoki smoki -
Gogo > 25-07-2005, 20:54
Pati)) no tos my nie zdazyly za duzo pobalowac razem, ale ja tez koncze ze swoja rodzinka (jak zreszta wiesz ... ale tez zostaje, wiec kto wie moze razem gdzies sie przytulimy na wynajem 8) no i trza dzialac )) ja 4 dni po tobie jade do domciu ale tylko na 2 tygodnie ... i wracam ale juz na szczescie lzej bedzie )))))))))))) powodzenia Pati i jak co to numera masz :twisted: -
martamaua > 25-07-2005, 22:23
Emi my tez sie kiedys w realu spotkamy :lol: -
Emm > 25-07-2005, 22:39
e tam zaraz grupa zamknieta AmerykanekDobrze wiecie moje kozy, ze wszystkie jestescie moje dziolchy i przezywam kazdej problemy po rowno. A do Bostonu zapraszam tez Europejki, tylko troche trudno moze byc z dojazdem
A ze sie z Amerykankami poznamy, to fakt.Jeden kontynent w sumie. Ale z Mary tez sie spotykam jeszcze w Europie
Bo wszystkie operki to jedna rodzina....
Boze, boze, lece!Zadzieram kiece i lece do Stanow!!