-
-
Re: jak to jest z paleniem papierosow?
sikorkaxx > 13-12-2012, 23:13
Jest strona dla hostek, poszukaj na google.
A hosci kolezanki byli na tyle intelgentni ze obgadywali ja przed ich byla au pair, a ta oczywiscie jej wszystko powtorzyla.
Moja tez obgaduje. Ale raczej o wygladzie i chlopakach jej bylych au pairek lol, no coz. -
californiadreaming > 13-12-2012, 23:32
Ech, nieładnie, że obgadują. Chociaż ciekawe, kto obgaduje bardziej - hości czy aupairki. Ale właściwie jakie to ma znaczenie... Tak czy siak nieładnie.
Co do strony dla hostek, to rzeczywiście ktoś kiedyś na tym forum zalinkował jedną. Z tego co pamiętam, było tam kilka opisów sytuacji, jak aupairki swoim zachowaniem dążą do rematchu. Zresztą aupairki też się na tamtej stronie udzielały. Jeden z ciekawszych przykładów, to jak EwelinKa24 (tam się nazywała jakoś inaczej) opisała tam na tamtej stronie swoje przykre doświadczenia i niektóre hostki przedstawiły jej swój punkt widzenia. To było fajne, całkiem pouczające, bo można zobaczyć, jak jedna strona nawala na drugą i nie widzi żadnej winy w sobie, a nagle pojawia się ten inny punkt widzenia i już nic nie jest takie oczywiste. -
faeries > 07-01-2013, 0:11
ja zamierzam rzucić przed wyjazdem ;d -
marvellous > 15-01-2013, 18:11
ja rzucilam palenie prozed wyjazdem z czgo jestem niezmiernie zadowolona!
Znam chlopaka au pair ktory zapalil raz przy hostach i pozniej mogl palic ile chcial pod warunkiem ze nie przy dzieciach. Zalezy od rodzinki, ja bym nie ryzykowala
p.s. 2 tygodnie po rzuceniu czyli przyjezdzie znalazlam cala paczke fajek na stacji pociagowej -
cocu77 > 15-01-2013, 19:42
Ja nie palę już od 5 lat a paliłem 30 latmożna , można. -
alutka > 16-01-2013, 2:37
ja paliłam 8 lat, już sie uwolniłam i jestem mega zadowolona, widze same pozytywy tej decyzji -
karski1 > 17-01-2013, 1:42
Wiesz, najważniejsze to aby nie palić przy osobach, ktorymi się zajmujemy. Niestety, moja koleżanka wyszła tak na balkon zapalić i została zwolniona... radzę uważać!