-
-
Re: Listopad 2012
adziszkowa > 27-09-2012, 22:44
Ja trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że za 2-3 tyg będziemy obgadywały szczegóły Twojego wyjazdu. W jakiej agencji jesteś? -
MaDziulka > 28-09-2012, 0:26
tak to o mnie czytałyście- to ja jestem od tej super mamy!!!!
dziś im powiedziałam, ze wracam do Polski-oczywiście wkurzona na maxa!!!chyba nie musze wyjasniac jej reakcji!!
moja lcc też nie jest normalna mówi mi że lepiej nie szukać rodziny
ogolnie jestem tu 5 tyg czyli 1 miesiac i tydzien- mam tyle zlych doswiadczen!! nie potrafie mowic po angielsku kiedy z ta kobieta rozmawiam- nic zeero null!!!mam taka blokade jak by mi ktos kluski w buzie wsadzil!!!codziennie sie stresuje i mysle sobie- kurde znowu wieczorem zjeba!
wiec lcc powiedziala ze mamuska do niej dzwonila z rana i powiedziala ze zdecydowalam wroccic bo jest mi zle i ciagle chodze smutna ze nie widziala mnie usmiechnieej tutaj i ze za wolno mowie po angielsku!!!!!!i ze nie ma sensu szukac nowej rodziny bo sie z nimi nie dogadam!!!!!masakra!!!i ze jutro jes moj ostatni dzien pracy!!!super!!!! -
scatty1626 > 28-09-2012, 1:26
[quote name="MaDziulka"]tak to o mnie czytałyście- to ja jestem od tej super mamy!!!!
dziś im powiedziałam, ze wracam do Polski-oczywiście wkurzona na maxa!!!chyba nie musze wyjasniac jej reakcji!!
moja lcc też nie jest normalna mówi mi że lepiej nie szukać rodziny
ogolnie jestem tu 5 tyg czyli 1 miesiac i tydzien- mam tyle zlych doswiadczen!! nie potrafie mowic po angielsku kiedy z ta kobieta rozmawiam- nic zeero null!!!mam taka blokade jak by mi ktos kluski w buzie wsadzil!!!codziennie sie stresuje i mysle sobie- kurde znowu wieczorem zjeba!
wiec lcc powiedziala ze mamuska do niej dzwonila z rana i powiedziala ze zdecydowalam wroccic bo jest mi zle i ciagle chodze smutna ze nie widziala mnie usmiechnieej tutaj i ze za wolno mowie po angielsku!!!!!!i ze nie ma sensu szukac nowej rodziny bo sie z nimi nie dogadam!!!!!masakra!!!i ze jutro jes moj ostatni dzien pracy!!!super!!!![/quote]
Hej nie powinna tak powiedzieć, że nie nadajesz się!! Powinni Ci zacząć szukać nowej rodziny! Nie poddawaj się tak łatwo! Uwierz w siebie naprawdę daj sobie szansę !!! -
MaDziulka > 28-09-2012, 2:23
Opowiadaj jak u Ciebie??znalazlas rodzinke??? -
scatty1626 > 28-09-2012, 17:51
Niestety jeszcze nie . Czekam nadal jeszcze zostalo mi 8 dni do znalezienia rodziny, mam nadzieję, że uda się jakąs dopasować do mnie nie ukrywam, że boję się bardzo, że nie zdążą mi znaleźć, a naprawdę nie mam zamiaru wracać do PL.) -
paulina1377 > 28-09-2012, 18:26
MaDziulka słuchaj, nie poddawaj się. Nie po to gnałaś taki kawał, żeby wracać. Twoja host mum jest krótko i brzydko mówiąc totalnie do dupy, szukaj nowej host rodziny, w 8 na 10 przypadków jest tak, że host family jest świetna, warto zaryzykować, a my tam dojedziemy do Ciebie i jakoś Cię rozweselimyNie spisuj tego wyjazdu na straty, do odważnych świat należy Zobaczysz, za kilka miesięcy będziesz się z tego śmiała -
paulina1377 > 28-09-2012, 18:36
Jestem w ProworkuNie wiem czy to dobrze, czy źle... Współpraca od samego początku układała mi się średnio, ale w sumie częściowo z mojej winy I tak Pani z Proworku wykazała się ogromną cierpliwością do mojej osoby, no ale było kilka niemiłych sytuacji :/ -
scatty1626 > 28-09-2012, 19:11
[quote name="paulina1377"]MaDziulka słuchaj, nie poddawaj się. Nie po to gnałaś taki kawał, żeby wracać. Twoja host mum jest krótko i brzydko mówiąc totalnie do dupy, szukaj nowej host rodziny, w 8 na 10 przypadków jest tak, że host family jest świetna, warto zaryzykować, a my tam dojedziemy do Ciebie i jakoś Cię rozweselimyNie spisuj tego wyjazdu na straty, do odważnych świat należy Zobaczysz, za kilka miesięcy będziesz się z tego śmiała [/quote] Popierwam w 100% !!! )) -
adziszkowa > 29-09-2012, 3:04
[quote name="paulina1377"]Jestem w ProworkuNie wiem czy to dobrze, czy źle... Współpraca od samego początku układała mi się średnio, ale w sumie częściowo z mojej winy I tak Pani z Proworku wykazała się ogromną cierpliwością do mojej osoby, no ale było kilka niemiłych sytuacji :/[/quote]
Ehh to nie dobrze, że średnio. Mam nadzieję,że już więcej niemiłych sytuacji nie będziesz miała -
paulina1377 > 29-09-2012, 20:20
Eh fajnie by było lecieć z Tobą do tego NYC, a Ty z jakiej jesteś firmy? Bo może gdzieś mi to umknęło...