• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Listopad 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Listopad 2012

• Wątek zamknięty
  • Listopad 2012
  • Re: Listopad 2012

adziszkowa > 27-09-2012, 22:44

Ja trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że za 2-3 tyg będziemy obgadywały szczegóły Twojego wyjazdu. W jakiej agencji jesteś?

MaDziulka > 28-09-2012, 0:26

tak to o mnie czytałyście- to ja jestem od tej super mamy!!!!

dziś im powiedziałam, ze wracam do Polski-oczywiście wkurzona na maxa!!!chyba nie musze wyjasniac jej reakcji!!

moja lcc też nie jest normalna mówi mi że lepiej nie szukać rodziny

ogolnie jestem tu 5 tyg czyli 1 miesiac i tydzien- mam tyle zlych doswiadczen!! nie potrafie mowic po angielsku kiedy z ta kobieta rozmawiam- nic zeero null!!!mam taka blokade jak by mi ktos kluski w buzie wsadzil!!!codziennie sie stresuje i mysle sobie- kurde znowu wieczorem zjeba!

wiec lcc powiedziala ze mamuska do niej dzwonila z rana i powiedziala ze zdecydowalam wroccic bo jest mi zle i ciagle chodze smutna ze nie widziala mnie usmiechnieej tutaj i ze za wolno mowie po angielsku!!!!!!i ze nie ma sensu szukac nowej rodziny bo sie z nimi nie dogadam!!!!!masakra!!!i ze jutro jes moj ostatni dzien pracy!!!super!!!!

scatty1626 > 28-09-2012, 1:26

[quote name="MaDziulka"]tak to o mnie czytałyście- to ja jestem od tej super mamy!!!!

dziś im powiedziałam, ze wracam do Polski-oczywiście wkurzona na maxa!!!chyba nie musze wyjasniac jej reakcji!!

moja lcc też nie jest normalna mówi mi że lepiej nie szukać rodziny

ogolnie jestem tu 5 tyg czyli 1 miesiac i tydzien- mam tyle zlych doswiadczen!! nie potrafie mowic po angielsku kiedy z ta kobieta rozmawiam- nic zeero null!!!mam taka blokade jak by mi ktos kluski w buzie wsadzil!!!codziennie sie stresuje i mysle sobie- kurde znowu wieczorem zjeba!

wiec lcc powiedziala ze mamuska do niej dzwonila z rana i powiedziala ze zdecydowalam wroccic bo jest mi zle i ciagle chodze smutna ze nie widziala mnie usmiechnieej tutaj i ze za wolno mowie po angielsku!!!!!!i ze nie ma sensu szukac nowej rodziny bo sie z nimi nie dogadam!!!!!masakra!!!i ze jutro jes moj ostatni dzien pracy!!!super!!!![/quote]

Hej nie powinna tak powiedzieć, że nie nadajesz się!! Powinni Ci zacząć szukać nowej rodziny! Nie poddawaj się tak łatwo! Uwierz w siebie naprawdę daj sobie szansę !!!

MaDziulka > 28-09-2012, 2:23

Opowiadaj jak u Ciebie??znalazlas rodzinke???

scatty1626 > 28-09-2012, 17:51

Niestety jeszcze nie . Czekam nadal jeszcze zostalo mi 8 dni do znalezienia rodziny, mam nadzieję, że uda się jakąs dopasować do mnie nie ukrywam, że boję się bardzo, że nie zdążą mi znaleźć, a naprawdę nie mam zamiaru wracać do PL. )

paulina1377 > 28-09-2012, 18:26

MaDziulka słuchaj, nie poddawaj się. Nie po to gnałaś taki kawał, żeby wracać. Twoja host mum jest krótko i brzydko mówiąc totalnie do dupy, szukaj nowej host rodziny, w 8 na 10 przypadków jest tak, że host family jest świetna, warto zaryzykować, a my tam dojedziemy do Ciebie i jakoś Cię rozweselimy Nie spisuj tego wyjazdu na straty, do odważnych świat należy Zobaczysz, za kilka miesięcy będziesz się z tego śmiała

paulina1377 > 28-09-2012, 18:36

Jestem w Proworku Nie wiem czy to dobrze, czy źle... Współpraca od samego początku układała mi się średnio, ale w sumie częściowo z mojej winy I tak Pani z Proworku wykazała się ogromną cierpliwością do mojej osoby, no ale było kilka niemiłych sytuacji :/

scatty1626 > 28-09-2012, 19:11

[quote name="paulina1377"]MaDziulka słuchaj, nie poddawaj się. Nie po to gnałaś taki kawał, żeby wracać. Twoja host mum jest krótko i brzydko mówiąc totalnie do dupy, szukaj nowej host rodziny, w 8 na 10 przypadków jest tak, że host family jest świetna, warto zaryzykować, a my tam dojedziemy do Ciebie i jakoś Cię rozweselimy Nie spisuj tego wyjazdu na straty, do odważnych świat należy Zobaczysz, za kilka miesięcy będziesz się z tego śmiała [/quote] Popierwam w 100% !!! ))

adziszkowa > 29-09-2012, 3:04

[quote name="paulina1377"]Jestem w Proworku Nie wiem czy to dobrze, czy źle... Współpraca od samego początku układała mi się średnio, ale w sumie częściowo z mojej winy I tak Pani z Proworku wykazała się ogromną cierpliwością do mojej osoby, no ale było kilka niemiłych sytuacji :/[/quote]

Ehh to nie dobrze, że średnio. Mam nadzieję,że już więcej niemiłych sytuacji nie będziesz miała

paulina1377 > 29-09-2012, 20:20

Eh fajnie by było lecieć z Tobą do tego NYC, a Ty z jakiej jesteś firmy? Bo może gdzieś mi to umknęło...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia