-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
Emm > 06-07-2005, 12:53
a na jakiej sumie w koncu stanelo? -
Gość > 06-07-2005, 13:07
wyslalam pm, to nie temat na gadanie na ogolnym chociaz wiele osob wie o co chodzi -
MONIKA > 06-07-2005, 17:35
Taaak, dlugi, ja bratu wlasnie splacilam wczorajTzn za jego wielka przysluge wyslalam mu prezentow. :wink: -
Gość > 06-07-2005, 22:26
boze czasem to ja mam wrazenie ze wy sie ze soba jakos komunikujecie i ja o tym nie wiem! jak jedna wielka rodzina! jezus mario idem stad... ^_^ meheh -
moniak > 26-07-2005, 20:18
hej! Odnosnie wydatkow... czy jesli bede zarabiac 70 funtow tyg. to jaka to naprawde jest kasa? Czy da sie z tego oplacic kurs, kupic jakis ciuch, kosmetyk i cos odlozyc? Moja hostka mowila, ze moze mi zalatwiac sitingi u sasiadow -
Gość > 26-07-2005, 20:28
noo dobra kasa to jest jak na au pair i z dodatkwoymi babysittingami wyjdziesz zaaaaaajebiscie! bierz co najmniej £5 za godzine.. -
Gość > 11-08-2005, 15:16
ja no wydaje na zakupiony w sobote laptop piekny cudny mooj! tylko na razie mi net na chacie nie dziala nie wiem co sie dzieje wiec ino sobie gram alee soon bede do was pisala z mojego cudnego wspanialego laptopa! heheh -
agulka > 11-08-2005, 18:32
ja na razie wydalam kase na:
ciuchy
torebki ( 3)
i full kosmetykow!!!!!!
i pewnie tak nadal zostanie, ze bede kase na pierdoly tracic... :lol: :lol: -
Gość > 11-08-2005, 19:45
A ja wydalam wszystko na nie wiem coJuz nic nie mam musze znowu blagac o kase bo jutro chcialam isc na jakies piwko czy cus. -
martamaua > 11-08-2005, 21:34
Ten sam problem...kasa na pierdoly.Ten sweter sobie kupilam i nagle,ze brazowy lepiej by mi pasowal.Bo mam w glowie poukladane zestawy ciuchow jakie bym chciala.I mi sie przypomnialo.I teraz znowu rozkmina.Juz mam dosyc tego,myslalam,ze dojde z ciuchami do ladu a ja kupuje,kupuje i stwierdzam potem,ze jak to cholera ze soba dopasowac??:mad: