• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
  • Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

Emm > 06-07-2005, 12:53

a na jakiej sumie w koncu stanelo?

Gość > 06-07-2005, 13:07

wyslalam pm, to nie temat na gadanie na ogolnym chociaz wiele osob wie o co chodzi

MONIKA > 06-07-2005, 17:35

Taaak, dlugi, ja bratu wlasnie splacilam wczoraj Tzn za jego wielka przysluge wyslalam mu prezentow. :wink:

Gość > 06-07-2005, 22:26

boze czasem to ja mam wrazenie ze wy sie ze soba jakos komunikujecie i ja o tym nie wiem! jak jedna wielka rodzina! jezus mario idem stad... ^_^ meheh

moniak > 26-07-2005, 20:18

hej! Odnosnie wydatkow... czy jesli bede zarabiac 70 funtow tyg. to jaka to naprawde jest kasa? Czy da sie z tego oplacic kurs, kupic jakis ciuch, kosmetyk i cos odlozyc? Moja hostka mowila, ze moze mi zalatwiac sitingi u sasiadow

Gość > 26-07-2005, 20:28

noo dobra kasa to jest jak na au pair i z dodatkwoymi babysittingami wyjdziesz zaaaaaajebiscie! bierz co najmniej £5 za godzine..

Gość > 11-08-2005, 15:16

ja no wydaje na zakupiony w sobote laptop piekny cudny mooj! tylko na razie mi net na chacie nie dziala nie wiem co sie dzieje wiec ino sobie gram alee soon bede do was pisala z mojego cudnego wspanialego laptopa! heheh

agulka > 11-08-2005, 18:32

ja na razie wydalam kase na:

ciuchy

torebki ( 3 )

i full kosmetykow!!!!!!

i pewnie tak nadal zostanie, ze bede kase na pierdoly tracic... :lol: :lol:

Gość > 11-08-2005, 19:45

A ja wydalam wszystko na nie wiem co Juz nic nie mam musze znowu blagac o kase bo jutro chcialam isc na jakies piwko czy cus.

martamaua > 11-08-2005, 21:34

Ten sam problem...kasa na pierdoly.Ten sweter sobie kupilam i nagle,ze brazowy lepiej by mi pasowal.Bo mam w glowie poukladane zestawy ciuchow jakie bym chciala.I mi sie przypomnialo.I teraz znowu rozkmina.Juz mam dosyc tego,myslalam,ze dojde z ciuchami do ladu a ja kupuje,kupuje i stwierdzam potem,ze jak to cholera ze soba dopasowac?? :mad:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia