-
-
Re: Cos od Marzenki :D
Yoanna > 02-09-2005, 21:17
Marzenka jutro wraca do PL -
(-:MARZENA:-) > 04-09-2005, 16:08
noi wrocilam
w sumie przez cale 11h podrozy do polski czulam sie potwornie ze ich zostawilam i caly czas mi sie plakac chcialo ale juz nie mialam czym- ehh
ale jak zobaczylam moja rodzine na lotnisku to sie poryczalam i w sumie usmiech szczery sie pojawil na mojej twarzy- i nie znika po dzien dzisiejszy
wlasciwie ciagle jest mi troszke zal ze irlandia zostala mnie pozbawiona ale strasznie sie ciesze ze juz jestem w domku
zawsze moge przeciez zadzwonic tam i pogadac+ pogadac przez neta przez kamerki internetowe z nimi
noi zawsze moge tam przeciez wrococ
ogolnie palam optymizmem jedyna rzecza ktora mi kompletne szczescioe przeslania to to ze jutro zaczyna sie szkola
pozdrowienia dla wszystkich!!! -
Yoanna > 04-09-2005, 19:27
to fajnie ze jestes zadowolona
bo mi niestety troche smutno caly czas, nie to ze musialam zostawic rodzinke, ale ze musialam wracac do polski, ze teraz szkola, a szkoly po prostu nienawidze, no ze znowu bede musiala zyc pod jednym dachem z moja rodzina eh... no i wiem ze nic z tym nie moge zrobic, ze do czerwca tu bede, nigdzie indziej tylko wlasnie tu, w szkole... dobija mnie ta mysl -
(-:MARZENA:-) > 05-09-2005, 21:25
eh no szkola rzecz straszna i zycie przeslania.. eh ale jakos trzeba przez to przebrnac, obiecalam hostce ze poszukam w internecie jakiejs aupair na moje miejsce w necie wiec zaraz zamierzam na 'o wszystkim' ogloszenie umiescic- szczerze zazdroszcze tej osobie juz....
moze moja historia nie jest barwna i kolorowa ale wiekszosc byla pisana w czasie kiedy jeszcze w glebokim szoku bylam z powodu rozstania z rodzina i przebywania wsrod anglojezycznych ludzi wiec wytlumaczenie jest
z perspektywy dwumiesiecznej przyznam ze chyba lepiej trafic nie moglam
drugiej takiej rodziny nie ma -
Gość > 21-01-2006, 1:11
a teraz bardzo zasadnicze pytanie - Marzenka, czemu Ty swoje rozterki co do wyboru nowej rodziny umieszczała? na ogólnym a nie tutaj?
historia umiera (a może już umarła) a ty się na ogólnym nie na temat rozpisujesz :lol: -
Yoanna > 21-01-2006, 11:21
Marzena mowilas ze niedlugo beda ci bilet zalatwiac, i na kiedy date wyznaczyliscie? -
(-:MARZENA:-) > 21-01-2006, 16:43
jakos tak nigdy sentymentu do tej mojej historii nie mialam :roll: :roll: ale faktycznie lepiej pisac tu przynajmniej all w kupie bedzie
jakis taki humor ..... dzisiaj mam -
(-:MARZENA:-) > 21-01-2006, 16:45
moze Oliwka jak troszke czasu znajdzie zrobi porzadek i moje chwile wylewnosci z "jak to zycie sie zmienia" tu przeniesie, bylabym wdzieczna -
(-:MARZENA:-) > 22-01-2006, 15:58
od dnia dzisiejszego jestem posiadaczka biletu lotniczego Anglia- Hiszpanianad biletem Polska- Anglia trzeba jeszcze popracowac- czyli musze sie zdecydowac na jakas konkretna date a ja sama nie wiem kiedy byloby najlepiej... :roll: musze sobie wszystko posprawdzac i cos wkoncu zdecydowac ;-) -
(-:MARZENA:-) > 25-01-2006, 18:15
dostalam dzisiaj maila od hostki- hehe coraz bardziej wyluzowana kobieta jest, wogole ostatnio piszemy sobie o roznych pierdolkach typu pogoda i ogolnie co sie dzieje dookola- fajnie tak...
eh 11 lutego leca sobie cala rodzina do Hiszpanii bo dzieci maja ferie zimowe w tym na 3 dni w gory na narty, jak to hostka stwierdzila ze ona i dzieci nigdy nie mieli nart na nogach- ale za to bedzie wiekszy FUNpodoba mi sie jej nastawienie (bo z jej cialkiem to polamanie nog murowane) :lol:
wogole z kazdym dniem poznaje ich lepiej (mailowo i zdjeciowo) i coraz bardziej mi sie to wszystko zaczyna podobac :-)
BEDZIE FAJNIE< MUSI BYC!!!