-
-
Re: Tanie Gadanie
agulka > 08-06-2005, 12:07
Cytat:Stwierdziłem, ze telefon ma byc dla mnie a nie dla kogos
ciekawe czy nadejda takie chwile, kiedy i ja tak stwierdze.. :lol: :lol: Jestem pod wrazenien -
Mlody > 08-06-2005, 13:08
ach.... - tylko sobie westchne -
martamaua > 08-06-2005, 13:37
A ja sie tyle z ciotkami nagadalam,ze limit telefonow domowych wyczerpany na 3 nastepne tygodniePoradze sobie bramkami hihih :twisted: Ale mi sie chce odwiedzic ich eh... -
MONIKA > 08-06-2005, 16:21
Agulka, na poczatku bedzie Ci dziwnie, mnie ciagle "torba wibrowala", tyle ze juz bez telefonu, ale mozna sie przyzwyczaic.
Do domu za to dzwonienie jest mega tanie. jak mialam zle dni to i ze trzy godziny gadalam. Zreszta Emm, czy Sunny wiedza, jak bywalo. :lol: -
(-:MARZENA:-) > 08-06-2005, 16:53
mnie ciagle "torba wibrowala" - dobre! -
agulka > 08-06-2005, 17:47
heh..ja juz teraz mam takie omamy, ze mi np tel dzwoni..a on sobie spokojnie na poleczce stoi...
a do tel domowego to mnie chyba przyssa.. :lol: :lol: :lol:
bo telefony to moja schiza...zaraz po zelkach -
MONIKA > 08-06-2005, 19:14
Ale zobaczysz Agulka, ze tu ne ma czasu na wieczne gadanie, lepiej sie spotkac.
Tak samo z kompem, zreszta lato jest, mamy 30 stopni non stop od tygodnia i super. Po co siedziec na tel, zobaczysz. -
agulka > 08-06-2005, 20:37
I hope so
ja w ogole mam takie dziwne przeczucie, ze usa to mi wyjdzie na dobre..
zabe calkowicie wymarze z pamieci..uwolnie sie od telefonow :lol: :lol: na minus wychodiz tylko to..ze sie pewnie powieksze od inwazji amerykanskiego jedzonka.. :lol: :lol: -
MONIKA > 08-06-2005, 22:05
Jedzonka...
kobieto nie wiesz co mowisz...
Jedzoka...
-
Ice Wolf > 09-06-2005, 16:50
Ja powracam do tematu - operki i operzy w Europie nie jesl ikupujecie karty do rozmow to sprawdzajcie, czy kredyty sa w euro czy dolarach :!:, bo ja sie przejchalem i zaplacilem 5 euro za karte z kredytem 5cio dolarowym. Malo tego z normalnej Happy Card rozmawiam kolo godziny, a tu mialem 12 minut :evil: :!: