• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poison_ivy kontra trojaczki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Poison_ivy kontra trojaczki

• Poison_ivy kontra trojaczki
  • Re: Poison_ivy kontra trojaczki

poison_ivy > 29-05-2005, 0:50

wlasnie mam baby sit i jestem padnieta po dniu zwariowanego biegania, wiec bedzie krotko

moze zaczne od tego, ze hostka juz wyskoczyla przy mnie z golymi silikonami na plazy, bez odrobinki skrepowania..coz :?

Dzisiaj byl dlugi dzien. Najpierw na ¨flewmarkt¨nie wiem, jak to sie pisze. Swoja droga fajna sprawa. Rodzice maja straganiki i sprzedaja rzeczy, z ktorych ich dzieci juz wyrosly...od ubran, bo buty, zabawki, wozki itd. Sprzedaja wszystko za grosze...naprawde nowe rzeczy...od 10 centow do kilku euro za sztuke. Odbywa sie to raz czy dwa w roku...naprawde spoko sprawa. Kupilismy pol auta gier, ubran, ksiazek, kaset z bajkami..itd. itp.

Pozniej plaza, i przyjecie urodzinowe, na ktore nie moglismy trafic A kiedy juz znalezlismy brame z balonami.....i weszlismy do srodka...okazalo sie, ze to nie to przyjecie :lol: :lol: . No ale koniec koncow trafilismy na wlasciwe 8) .

Teraz sobie siedze i staram sie nie zasnac hosci poszli na kolacje pozegnalna z byla au pair, ktora wyjezdza we wtorek, bo w pon. ma ostatni egzamin z hiszpanskiego...

ogolnie wszystko dobrze, hostka sie ciagle dopytuje czy chce to, czy tamto, co lubie i wole zjesc itd....pokazala mi gdzie jest piwo, wino i inne alkohole jak bym miala ochote:lol:

Chyba wiekszych rewelacji nie bylo 8) ale moze to i lepiej :wink:

Wlasnie upieklam moj pierwszy w zyciu chleb, wiec ide obejrzec rezultaty pachnie bombowo w calym domku 8) pozdrowionka ze slonecznej Mallorki for all 8)

ewelinka > 29-05-2005, 9:48

nie no full wypasik kurde chyba cie odwiedze :wink: hehehe a tak przy okazji to czy mozna sie tam porozumiewac tyko w jezyku angieskim?? czy jednak zeby tam jechac jako aupiar to jakies inne jezyki preferowane??? to taka wiadomosc na przyszlosc :wink:

kasik > 29-05-2005, 10:25

Poison na stanowisku melduje sie Twoja kolejna czytelniczka

ty tylko na wakacje czy zostajesz dluzej?

oliwka911gt > 29-05-2005, 15:42

kaska, cos tak zamilkla?? pisz co u ciebie?? jak rodzinka ta z washington d.c.?? powiedz babom, tym cipom jak to ktos okreslil wczesniej :lol: ze chcesz do CA :!:

poison_ivy > 29-05-2005, 20:12

Moze zaczne od tego, ze jezyki uzywane tutaj to angielski, hiszpanski i niemiecki. Jest tu od groma niemcow..czesciej sie na ulicy slyszy niemiecki niz hiszpanski :lol:

Witam kasik 8)

Dzisiaj na plazy oslepil mnie kolejny nagi biust. Dziele apartament (3 pokoje.Jeden moj, jeden goscinny, jeden jej plus kuchnia, lazienka i taras)) z 17 letnia francuzeczka, ktorej rodzice mieszkaja na Ibizie. Odwiedza ich w weekendy, a tu na majorce sie uczy, bo na ibizie w szkole nie ma wiecej klas :lol: ...w kazdym razie ma na imie Paolin, ma 17 lat, pije, pali (nie wiem, czy nie ma robali :wink: )..i wczoraj jej ¨"kolega" zostal na noc.. 8O . No wiec dzisiaj mnie oslepila swoimi zwisami do pepka..myslalam, ze oslepne. Mloda dziewczyna, a taka obrzydliwa i oblesna jakas...No comment. :lol: :lol:

Poza tym dostalam ciekawa i odwazna propozycje od Robina...przyszedl do mnie na plazy, zdjal gatki, i poprosil, zebym mu wygrzebala PIASEK, BO MU DO SIULKA WPADL:? :lol: Po chwili konsternacji, wytlumaczylam mu, ze sam sie wyplucze w wodzie :lol:

Poza tym dzisiaj milalam wolne, ale pojechalam sobie z nimi na plaze, bo jestem jakas zachlanna na slonko 8) . Dzieciaki wieczorem po powrocie kompletnie nas nie sluchaly, wiec wszystkie ich slodyche wyladowaly w smieciach...po czym dopiero sie rozpoczal sajgon :lol: ...no ale juz sie uspokaja...nie ma to jak ciekawe metody wychowawcze :wink:

Jutro diabelki nie ida do szkoly, wiec to bedzie ciezki dzien...pewnie znowu na plazy :lol: ...znowu oczy dookola glowy...bo jeden w wodzie udaje ze sie topi, drugi molestuje jakies skalki..a trzeciego zakopuja w piachu...wlacznie z glowa.. :lol: ehh, fajnie jest. 8) pOZDROWIONKA, BO MUSZE konczyc 8)

ewelinka > 29-05-2005, 20:40

e no ale masz super juz zazdroszcze! ale nie bardzo zrozumialam to ty nie mieszkasz z rodiznka tylko wynajmujesz z kims czy jaki? pozdrawiam i milego operkowania!!!!!! oby tak dalej a co do chlopcow to sama sie boje 3 letniego chlopca mam nadzieje ze nauczony manier i nie bedzie mnie podgladal itp hihihihihi no ale to sie okaze juz za ok miesiac!!!

Ally > 29-05-2005, 22:56

Ej no super masz z t? rodzink?, powodzenia jutro z dzieciakami

poison_ivy > 30-05-2005, 15:19

niee, nic nie wynajmuje.Oni maja dwa apartamenty..zajmuja 2 pietra w domu...z lewej jest wejsce do ich apartamentu a z prawej do mojego i Paolin. A na samej gorze pokoj do prasowania, malowania itd. Bo moja hostka troche maluje . Ale wszystko jest w jednym domu 8) Dzisiaj caly dzien z dzieciakami, chyba umre :? uciekam, pozdrowionka

joelle > 30-05-2005, 21:45

yyy eee, poison_ivy, w ogóle to niezła beka z tej małej Francuzeczki 8O młoda, a już taka "wyuzdana" 8)

agulka > 30-05-2005, 22:33

raczej mala "lafirynda".. :lol: :lol:

ale poison - warunki to i tak masz super..pomijajac "zabojadke"... :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia