• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
  • Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

Emm > 26-05-2005, 9:46

to prawda, ja najpierw zagadalam monike chyba na gazecie, bo napisala ze szuka ludzi z bostonu, a monika potem w mailu miedzy innymi wskazala to forum.

Ciesze sie, ze moglam was wszystkich poznac. I na serio-powoli sie uzalezniam od forum i jestem zdruzgotana, jak pod moja np. dwudniowa nieobecnosc, natrzaskacie 300 wpisow-bo kiedy ja to mam czytac????? )

poison_ivy > 26-05-2005, 10:16

narazie nie mam aparatu, wiec zdjec niestety narazie nie bedzie ..jesli chodzi o zwiady, to juz we wtorek bylam...hyhy..i na zakupach odrazu tez :wink: ..bikini mam narazie 3 komplety...ale chyba bedzie wiecej sadzac po ofercie sklepow i cenach :wink:

Pati > 26-05-2005, 11:09

buahahahaha Mlody :twisted: :twisted: :twisted:

Gość > 26-05-2005, 12:38

a ja mam moja motorolke z zaaaajebistym aparatem- czasem nawet mysle ze lepszym niz moj ten z tym ze mniej pixeli. wiec ja bede miala aparat to ty nie musisz ale jak chcesz to bierz. ^_^ jezu gadam gupoty ide juz... heheh

ewelinka > 29-05-2005, 20:50

apropo tego tematu to czy ktos wie co sie dzieje z vedella?? kurde chyba nie zartowala piszac ze juz na forum nie zagladnie w poscie "kalifornia" a szkoda moze ktos ma od niej jakies wiesci????

nikka > 29-05-2005, 22:32

Ja chcialam zameldowac, ze odnalazlam sie wiec zaginiona juz nie jestem :wink: wredna_femina zmolestowala mnie mailowo wiec jestem :wink: A tak powaznie to faktycznie mam troche ograniczony dostep do neta, ale moja host rodzina wyjechala wlasnie na tygodniowe wakcje wiec wreszcie mam czas na forum i rozne inne rzeczy na ktore normalnie jak racuje nie mam zbyt wiele czasu. Wiec zabieram sie za nadrabianie forumowych zaleglosci!

Gość > 01-06-2005, 12:34

a ja to sie zastanawiam gdzie sie znowu podzial admin? :?

agulka > 01-06-2005, 12:38

a co z Vedella???? po ostatniej forumowej wojnie napisala, ze sie zegna z forum...kurde...ale to powaznie bylo?? Vedella..wracaj do Nas

MONIKA > 08-06-2005, 3:05

Taaaak, admin i pikczery... :roll:

MaGa > 08-06-2005, 14:40

Melduje sie melduje sie .... dzieki Monika za ,,list gonczy" Sledze dalej forum , fotologi ale nie pisze juz tak czesto jak kiedys. Buziaki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia