-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
Emm > 26-05-2005, 9:46
to prawda, ja najpierw zagadalam monike chyba na gazecie, bo napisala ze szuka ludzi z bostonu, a monika potem w mailu miedzy innymi wskazala to forum.
Ciesze sie, ze moglam was wszystkich poznac. I na serio-powoli sie uzalezniam od forum i jestem zdruzgotana, jak pod moja np. dwudniowa nieobecnosc, natrzaskacie 300 wpisow-bo kiedy ja to mam czytac?????) -
poison_ivy > 26-05-2005, 10:16
narazie nie mam aparatu, wiec zdjec niestety narazie nie bedzie..jesli chodzi o zwiady, to juz we wtorek bylam...hyhy..i na zakupach odrazu tez :wink: ..bikini mam narazie 3 komplety...ale chyba bedzie wiecej sadzac po ofercie sklepow i cenach :wink: -
Pati > 26-05-2005, 11:09
buahahahaha Mlody :twisted: :twisted: :twisted: -
Gość > 26-05-2005, 12:38
a ja mam moja motorolke z zaaaajebistym aparatem- czasem nawet mysle ze lepszym niz moj ten z tym ze mniej pixeli. wiec ja bede miala aparat to ty nie musisz ale jak chcesz to bierz. ^_^ jezu gadam gupoty ide juz... heheh -
ewelinka > 29-05-2005, 20:50
apropo tego tematu to czy ktos wie co sie dzieje z vedella?? kurde chyba nie zartowala piszac ze juz na forum nie zagladnie w poscie "kalifornia" a szkoda moze ktos ma od niej jakies wiesci???? -
nikka > 29-05-2005, 22:32
Ja chcialam zameldowac, ze odnalazlam sie wiec zaginiona juz nie jestem :wink: wredna_femina zmolestowala mnie mailowo wiec jestem :wink: A tak powaznie to faktycznie mam troche ograniczony dostep do neta, ale moja host rodzina wyjechala wlasnie na tygodniowe wakcje wiec wreszcie mam czas na forum i rozne inne rzeczy na ktore normalnie jak racuje nie mam zbyt wiele czasu. Wiec zabieram sie za nadrabianie forumowych zaleglosci! -
Gość > 01-06-2005, 12:34
a ja to sie zastanawiam gdzie sie znowu podzial admin? :? -
agulka > 01-06-2005, 12:38
a co z Vedella???? po ostatniej forumowej wojnie napisala, ze sie zegna z forum...kurde...ale to powaznie bylo?? Vedella..wracaj do Nas -
MONIKA > 08-06-2005, 3:05
Taaaak, admin i pikczery... :roll: -
MaGa > 08-06-2005, 14:40
Melduje sie melduje sie ....dzieki Monika za ,,list gonczy" Sledze dalej forum , fotologi ale nie pisze juz tak czesto jak kiedys. Buziaki