• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

Gość > 23-05-2005, 17:29

agulka! to TEN john co ja go poszukuje :lol: dokladnie takiego samego maila dostalam :twisted:

agulka > 23-05-2005, 17:36

no niezle.. bo ja wszystkie swoje profile pokasowalam juz ponad 3 tyg, temu...i nie wiem, skad ten palant ma moj mail... :twisted: :twisted: moze wczesniej sobie spisal?!

Gość > 23-05-2005, 17:38

powiedz mu zeby przyslal zdjecia :lol:

agulka > 23-05-2005, 17:41

hehe, to rozumiem, ze taki piekny... :lol:

Gość > 23-05-2005, 17:44

nie no wlasnie nie widzialam, ale jak mi nie przysle to moze przysle tobie a ja Pati te zdjecia obiecalam :lol:

agulka > 23-05-2005, 17:56

hm...napisalam , ze jestem zainteresowana.. pytam o szczegoly..i niego, dzieci..i o zdjecia i nawinie spytalam, co chce wiedziec o mnie :wink:

nio..zobaczymy...jak sie nabierze, to moze przysle jakies foty i sie posmiejemy..bo to pewnie jakis lysiejacy pan po 40tce.. hehehe

joelle > 23-05-2005, 18:07

agulka, Ty lepiej na neigo uważaj ;D

agulka > 23-05-2005, 18:17

e tam..poprzedniego johna tez splawilam,..to i tego sie pozbede..ale niech ta fote przysle

Gość > 23-05-2005, 18:31

ten John ma podobno miedzy 20-30 lat i nie ma wlasnych dzieci, ale od czasu do czasu opiekuje sie dwojka swojej siostry, tak przynajmniej mial w profilu.

Mial tez napisane wyraznie, ze to on potrzebuje opieki nie dzieci. Aha, i au pair w obowiazkach miala "light cooking" co sie Ice zastanawial na GG co to ma byc - robienie kanapek? czy co innego?

agulka > 23-05-2005, 18:52

heheh....niezle, niezle...no ja wciaz czekam na maila od niego...a moze juz nie odpisze..bo znalazl jakas inna polska operke :lol: :lol: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia