-
-
Re: seriale i muzyka do nich
adziszkowa > 09-06-2012, 23:11
3 odcinki obejrzałam :d wydaje się fajny taki utrzymany w tym samym klimacie co amerykańskie tasiemce, ale co tu dużo mówić LUBIĄ TO ;-) -
adziszkowa > 11-06-2012, 11:18
True blood nowy odcinek !! wysłam link http://www.putlocker.com/file/CF157C6BD1102553# -
maraszrum > 11-06-2012, 16:24
Czytam tak te seriale i zastanawiam się, co jest takiego w tych o wampirachPrzyznam nie oglądałam żadnego, ale chyba z ciekawości zacznę. Ale niestety ja na necie ogladądać nie mogę, bo mam za słabego :f
jestem zdumiona lekko, że nikt nie wymienił takiego serialu jak FRIENDS ! Przecież oni są ponad czasowi i zajebi**i :mrgreen: i ostatnio mam fioła, totalnego bzika, moim światem zawładnęło GLEE.erca: erca: Zwłaszcza trzeci sezon, a na 4 muszę czekać do jesieni... Także soundtrack z serialu jest MEGA erca:
Koleżance obiecałam i zaczęłam Gotowe na wszystko, a mam zamiar jescze zobaczyć New Girl, Plotkarę i Pretty Little lies - te dwa z racji, ze dużo osób o tym mówi i chcę zobaczyć co tam tkaiego fajnego jest!
I muszę się zwierzyć... (mam nadzieję, że nie zostanę tutaj wyklęta;p) ale próbowałam oglądać skinsów i jest to serial, który mnie tak bardzo irytował, ze wytrzymałam 5 odcinków. Nie mogłam przebrnąć ! -
adziszkowa > 11-06-2012, 16:38
Ja kiedyś też nie rozumiałam fascynacji tematyką wampirów, jakoś nie lubię stworzeń, które nie istnieją typu ufoNo, ale jakoś jednak fabuła mnie wkręciła. Pamiętniki wampirów bardziej niż true blood choć na początku myślałam na odwrót obejrzałam z 5 odcinków pretty little liars może być w skali od 1 do 10 pretty ma 6,5 -7 true blood 8,5 a pamiętniki wampirów 9,5 no i californication 10 . Friendsów też nie widzałam :O kolejny kultowy serial o którym nic nie jestem wstanie powiedzieć oprócz tego, że gra tam ex zona Pitta -
maraszrum > 11-06-2012, 17:53
[quote name="adziszkowa"]. Friendsów też nie widzałam :O kolejny kultowy serial o którym nic nie jestem wstanie powiedzieć oprócz tego, że gra tam ex zona Pitta[/quote]
no wieszjak nie będziesz miała co robić, to włącz ich, bo oni są bezbłędni i przesadni ale tak kilka odcinków, bo trzeba wczuć się w ten klimat tych żartów i wszystkiego, bo nie wszyscy od razu pałają miłoscią do nich ( pamiętam jak mojego byłego namawiałam, zeby obejrzał, a on się zapierał rękoma i nogami, ze to jest głupie i wg, a później jak włączyłam mu kilka odcinków i przydusiłam, to sam włączał za każdym razem jak się widzieliśmy ) -
marika1 > 11-06-2012, 18:08
FRIENDS to klasyka ! oglądam drugi raz od początku wszystkie sezony i ciągle potrafią mnie rozśmieszyć czy wzruszyć -
kapsi > 11-06-2012, 18:13
[quote name="maraszrum"]Czytam tak te seriale i zastanawiam się, co jest takiego w tych o wampirachPrzyznam nie oglądałam żadnego, ale chyba z ciekawości zacznę. Ale niestety ja na necie ogladądać nie mogę, bo mam za słabego :f
jestem zdumiona lekko, że nikt nie wymienił takiego serialu jak FRIENDS ! Przecież oni są ponad czasowi i zajebi**i :mrgreen: i ostatnio mam fioła, totalnego bzika, moim światem zawładnęło GLEE.erca: erca: Zwłaszcza trzeci sezon, a na 4 muszę czekać do jesieni... Także soundtrack z serialu jest MEGA erca:
Koleżance obiecałam i zaczęłam Gotowe na wszystko[/quote]
Friends, Glee i Gotowe na wszystko... myślałam, że takich seriali nie trzeba wymieniać :mrgreen: -
maraszrum > 11-06-2012, 18:19
kapsi - Uwielbiam Cię -
marika1 > 11-06-2012, 19:55
ja to mam tyle tych seriali, aż wstyd!
friends, gotowe na wszystko, glee, plotkara, pretty little liars, jak poznałem waszą matkę, 90210, misfits, skins.... jestem aż ciekawa, ile godzin z życia mi zabrały -
maraszrum > 11-06-2012, 20:11
Patrzcie! Zapomniałam, w grudniu miałam szał na "prywatną praktykę" dotarłam do połowy 5tego sezonu w meisiąc prawiei ER jeszcze lubię od czasu do czasuzobaczyć..