• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair w kuchni :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Au Pair w kuchni :)

• Au Pair w kuchni :)
  • Re: Au Pair w kuchni :)

Mlody > 26-04-2005, 15:21

Tak tk do Emm przepisu to bylo. Ja koncentratu nie daje...

Malze, takie w skorupie na cieplo - pychota :-) W Hiszpani jak tylko jestem to niczym innym sie nie zajadam ;-)

Osmiernice jakos mi nie podchodza, ale krewetki to tez w kazdej postaci :-)

Z egzotycznego jedzonka to lubie tez azjatycka i meksykanska kuchnie, ale to ostatnie to tylko czasem.

Ile ja jem??? Tak naprawde to malo chyba, ze cos mi smakuje to wtedy nie ma granic, a potem choruje z przejedzenia. Moja mama sie nauczyla, ze jak przychodze na obiadek w niedziele to nigdy nie ma tego co mi smakuje :-( Bo wszystko bym sam pochlonal

martamaua > 26-04-2005, 15:29

Ja tak samo Jak mam napad to moge jesc to samo na sniadanie obiad i kolacje w ilosciach ogromnych.Gorzej jak sie przeje,bo wtedy bidna chodze i nie moge sobie nic ciekawego znalezc W Hiszpanii maja takie dobre slodycze.To jest bakalie umoczone w takiej bialej masie i to miedzy wafle okragle wepchniete.Jezu jaka pyyychaaaaa.Jak bede w Spain to dopiero przytyje jak sie dorwe do ich smakolykow.Ale powaga to cos to moge tonami wsuwac

A wlasnie mi sie przypomnialy banany w smietanie.Moja kumpela wegetarianka czasami takie dania serwuje,ze glowa mala.Spokojnie moglabym tak jesc jakby ona mi gotowala.Wymysly jajka z cebula itd.Mmmm Ale do rzeczy.Poprostu kroicie babana w plasterki i oslodzana cukrem Kesemke wlewacie i mieszacie.Zajebiste i zapychajace poprostu Tylko,ze tu Kesemek nie ma Chyba trzeba wyruszyc do polskiego sklepu.To beda najdrozsze Kesemki w moim zyciu

Mlody > 26-04-2005, 15:34

Tutaj sie nie wypowiem bo slodyczy nie jadam

agulka > 26-04-2005, 15:50

[quote name="Mlody"] bo slodyczy nie jadam [/quote]

czemu ja nie moge tego powiedziec o sobie ja kocham wszystko co slodkie :wink: moimi "faworytami" sa zelki Haribo...uzaleznilam sie od nich..

kasik > 26-04-2005, 16:23

Jezu zelki...

Chyba moje ulubione slodycze

Emm > 26-04-2005, 17:24

moja siostra wlasnie kupila ziemniaczki mlode na obiad!!!!

pycha!!!!lece jesc!

Yoanna > 26-04-2005, 19:16

taak zelki sa najlepsze a te haribo wogole de best hehe

marta ja z podlasia ale to az dziwne ze cala reszta nie slyszala o takim serze hehe u nas nawet w auchan to sprzedaja pod taka nazwa

martamaua > 27-04-2005, 13:13

Dajcie przepis na dobry deser

agulka > 27-04-2005, 13:18

a moze ma ktos przepis na omlet??? to niby takie proste..a ja sie zawsze z tym mecze...

( i teraz widac, jaka ze mnie kucharka..) :wink:

agulka > 27-04-2005, 13:28

a jesli chodzi odesery to fajne przepisy sa na stronce

www.smaczny.pl - kolezanka z niej korzysta i sobie chwali..ja to gamon kulinarny, wiec sie nie wypowiadam...hehe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia