-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
martamaua > 22-04-2005, 11:30
[quote name="poison_ivy"]ciesze sie, ze temat sie przyjal[/quote]
bo byl juz wczesniej przez dziewczyny planowany
Biedna Emm,mm nadzieje,ze przezyjesz.No troche drogo,ale sie nie meczysz
Emi ale dalas hahahaha -
Emm > 22-04-2005, 11:43
a mi sie Rosjanki z krzaczorami zawsze kojarzyly, nie wiem czemu
no biedna jestem, ale przezyje.
A potem 6 tygodni gojenia i finito!
A w ogole to mi wyszlo z obliczen, ze ostatnia dawke szczepionki na wzw B bede miec tuz przed wylotem! -
Gość > 22-04-2005, 11:47
z krzaczorami to jak najbardziej Emm, ale te dalej, azjatyckie :lol: a juz ta Azja prawie chinska to w ogole chyba golarek w zyciu nie widziala...
A z drugiej strony - kto w ogole wymyslil, ze trzeba depilowac okolice intymne? Ja teraz powaznie pytam. Pewnie byla to kobieta, bo tylko one sobie tak skutecznie potrafia zycie zatruc :evil: ale nazwisko? a moze jakas konkretna grupa kobiet? -
Emm > 22-04-2005, 11:58
a ja stawiam, ze to facet powiedzial jakiejs babce, zeby sobie wygolila, bo mu nie jest wygodnie, jak no ten tego, wiadomo co robi) -
Pati > 22-04-2005, 12:08
ja uzywam depilatora, na poczatku bolalo, ale da sie przyzwyczaic, potem juz prawie nie czuc, gdy wloski sa rzadsze i oslabione. Na poczatku o zgrozo....tez chyab z rok siedzial nie uzywanya mama krzyczala ze tyle kasy wydala teraz spoko, nawet okolice bikini robie, choc tam to boli jak cholera, nawet czasem krew pocieknie....ale jest spokoj na chwile, a po maszynce mialam jakeis uczulenia, czasem to normalnie starch sie bylo rozebrac, zwlaszcza latem, wiec lepiej sie pomeczyc -
ajrisz > 22-04-2005, 12:17
moze ktoras z was slyszala o diecie odmladzajacej?? stosuje sie ja przez trzy dni z tego co pamietam to trzeba jesc same owoce i cos tan jeszcze, ale dokladnie nie pamietam, a po trzech dniach skora na buzi robi sie ladniejsza. jesli znacie szczegoly tej diety to napiszcie -
Emm > 22-04-2005, 12:42
ja znam tylko cytrynowa kuracje.
1 dzien-pije sie wode rozcienczona z sokiem z calej cytryny, pije sie przed posilkami, w ciagu calego dnia ( nie na raz). drugi dzien -2 cytryny, trzeci-3 i tak do 10-tego dnia ( wtedy 10 cytryn), od 11 dnia w dol, po jednej sie odejmuje.
Kuracja oczyszcza caly organizm, pozbywa sie on toksyn, wplywa ladnie na cere, dodaje witalnosci ( ale uwaga-pierwsze kilka dni pojawi sie uczucie sennosci i zmeczenia, jest to kryzys cztrech cytryn, nie przejmowac sie i pic dalej).
Bardzo wazne-pic przez slomke!!!!Zeby musza miec jak najmniejsza stycznosc z sokiem! -
Gość > 22-04-2005, 13:08
ktos zna moze jakies fajne maseczki dla cery mieszanej? zeby mnie tak wygladzilo troszke - mezczyzna wraca, trzeba sie zrobic na bostwo, mam na to 2tygodnie -
oliwka911gt > 22-04-2005, 13:41
aga czemu trzeba pic saok z cytryn przez slomke?? przeciez cytryna wybiela zeby :!: wiem bo pilam kiedys ten sok a z miesiac chyba. mniami. moglam go pic litramiwtedy pamietam mieszkalam jeszcze na stancji i wlascicielka (rasowa dulska) dzwonila do mojej matki ze ja sok z cytryn pije i ze mi sie cos stanie :lol: :lol: moja matka oczywiscie ja zbesztala 8) teraz jakos niemoge sie wziasc za siebie. chyba przez to ze palenie rzucilam - niepale 3 miesiace. przytyc nie przytylam, ale czuje sie jak slon 100 - tonowy :evil: kurna jak wycieli mi te migdlaki to chyba cos jeszce, bo nie moge sie zebrac w garsc ...
chinach jest teraz moda na owlosienie, zwlaszcza wsrod chinek. nawet robia sobie przeszczepy by okolice lona byly jak najbardziej zakudlone :lol: u nas niedopomyslenia. u nich tam wszytko na odwrot. a jesli ktoras ma kompleks nizszosci - wiadomo chinczycy metr piec w kapeluszu - to lamia sobie nogi i poprostu je wydluzaja. to sie nazywa posiwecenie. no lae nie na darmo ktos powiedzial jak sie chce byc pieknym to trzeba ciepriec.
marta, ogladalam ostatnio katalog z avonu, nic nie ma ciekawego. a skoro ja mowie ze nic nie ma to niema. jestem maniaczka kosmetykow. kupuje nalogowo. najpierw nakupuje jak gupia, czesc zuzyje, a potem lezy i wydaje kolezankom. -
Emm > 22-04-2005, 13:59
bo oslabia szkliwo.Zeby sie robia nadwrazliwe na zimno i goraco.
Twoj dentysta by dostal zawalu, jakby sie dowiedzial, ze pilas ten sok przez miesiac!