• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

ayumi_ > 24-04-2012, 19:33

[quote name="Cukrova"]
    [quote name="ayumi_"]a moja rodzinka z New Yersey się już nie odezwała, a ta, z Waszyngtonu miała zadzwonić i też tego nie zrobiła, więc znów jestem bez rodzinki, ehhh[/quote]

Szkoda, bo myslalam, że bedzie nas wiecej, ale do lipca jeszcze czasu a czasu, wiec masz czas Może znajdzie się jakaś nowa [/quote]

No ja też, niby jeszcze czas, ale coraz go mniej :/ A przecież trzeba wszystko obgadać itp, przygotować się jakoś, w końcu na rok się wyjeżdża :] ehh

Alexandraa > 25-04-2012, 22:26

A ja dzis mialam spotkanie w Ambasadzie i dostałam wize Pani konsul pytala sie mnie w jakim celu jade, ile lat maja dzieci i czy jestem w kontakcie z rodzinka, u ktorej bede. Spytala tez, czym zajmuje sie w Polsce i czy mam w USA rodzine. Bardzo szybko wszystko poszlo

usaok > 25-04-2012, 23:10

Gratulacje ! Moi dziś podejmują ostateczna decyzje czy mnie chcą;p Więc może polecimy na szkolenie razem i będziemy blisko siebie mieszkać

rafcioo28 > 25-04-2012, 23:40

o usoak, zalozyłaś watek BRAK RODZINA, a tu juz masz kontakt z rodzinka i moze wujedzasz... ale fajnie mam nadzieje ze zdecyduja sie na Ciebie, no na kogo niby innego

heheh bardzo fajnie Ciesze sie i trzymam kciuki :*

Alexandraa > 25-04-2012, 23:43

[quote name="usaok"]Gratulacje ! Moi dziś podejmują ostateczna decyzje czy mnie chcą;p Więc może polecimy na szkolenie razem i będziemy blisko siebie mieszkać[/quote]

Dzięki Trzymam za Ciebie kciuki! Ale byloby fajnie jakby sie zdecydowali Napisz co i jak koniecznie

Cukrova > 26-04-2012, 0:02

[quote name="Alexandraa"]A ja dzis mialam spotkanie w Ambasadzie i dostałam wize Pani konsul pytala sie mnie w jakim celu jade, ile lat maja dzieci i czy jestem w kontakcie z rodzinka, u ktorej bede. Spytala tez, czym zajmuje sie w Polsce i czy mam w USA rodzine. Bardzo szybko wszystko poszlo [/quote]

Gratulacje, A Ty Kiedy dokladnie wylatujesz Alexandro ?? I gdzie lecisz ?? Z jakiego biura ;D Wiem, że pewnie te informacje sa tu gdzies zawarte, ale dziś nie chce mi się ich szuakć

usaok > 26-04-2012, 0:33

rafcioo28:

wiem wiem, ale to chyba przez to narzekanie Bóg zesłał mi taka rodzine !

Warto było czekać-tyle powiem! Ciesze się że dostalam jedna rodzine a porządna a nie kilkanaście takich sobie;p

własnie rozmawiałam z ich obecna au pair i jest niesamowita ! Teraz tylko czekac na ich decyzje ! W nocy chyba spac nie bede mogła;P

Alexandraa: ty lecisz 9 z APiA? nie?

Cukrova: a ty jak tam? jakies postępy?

Cukrova > 26-04-2012, 0:38

[quote name="usaok"]rafcioo28:

wiem wiem, ale to chyba przez to narzekanie Bóg zesłał mi taka rodzine !

Warto było czekać-tyle powiem! Ciesze się że dostalam jedna rodzine a porządna a nie kilkanaście takich sobie;p

własnie rozmawiałam z ich obecna au pair i jest niesamowita ! Teraz tylko czekac na ich decyzje ! W nocy chyba spac nie bede mogła;P

Alexandraa: ty lecisz 9 z APiA? nie?

Cukrova: a ty jak tam? jakies postępy?[/quote]

Postępy z czym ?? z projektem ??

usaok > 26-04-2012, 0:59

Już mi się wszystko miesza ! hahah a ty z jakiego biura wylatujesz? APC?

Cukrova > 26-04-2012, 1:04

Tak z APC
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia