-
-
Re: Lipiec- USA
ayumi_ > 24-04-2012, 19:33
[quote name="Cukrova"]
[quote name="ayumi_"]a moja rodzinka z New Yersey się już nie odezwała, a ta, z Waszyngtonu miała zadzwonić i też tego nie zrobiła, więc znów jestem bez rodzinki, ehhh[/quote]
Szkoda, bo myslalam, że bedzie nas wiecej, ale do lipca jeszcze czasu a czasu, wiec masz czasMoże znajdzie się jakaś nowa [/quote]
No ja też, niby jeszcze czas, ale coraz go mniej :/ A przecież trzeba wszystko obgadać itp, przygotować się jakoś, w końcu na rok się wyjeżdża :] ehh -
Alexandraa > 25-04-2012, 22:26
A ja dzis mialam spotkanie w Ambasadzie i dostałam wizePani konsul pytala sie mnie w jakim celu jade, ile lat maja dzieci i czy jestem w kontakcie z rodzinka, u ktorej bede. Spytala tez, czym zajmuje sie w Polsce i czy mam w USA rodzine. Bardzo szybko wszystko poszlo -
usaok > 25-04-2012, 23:10
Gratulacje ! Moi dziś podejmują ostateczna decyzje czy mnie chcą;p Więc może polecimy na szkolenie razem i będziemy blisko siebie mieszkać -
rafcioo28 > 25-04-2012, 23:40
o usoak, zalozyłaś watek BRAK RODZINA, a tu juz masz kontakt z rodzinka i moze wujedzasz... ale fajniemam nadzieje ze zdecyduja sie na Ciebie, no na kogo niby innego
heheh bardzo fajnieCiesze sie i trzymam kciuki :* -
Alexandraa > 25-04-2012, 23:43
[quote name="usaok"]Gratulacje ! Moi dziś podejmują ostateczna decyzje czy mnie chcą;p Więc może polecimy na szkolenie razem i będziemy blisko siebie mieszkać[/quote]
DziękiTrzymam za Ciebie kciuki! Ale byloby fajnie jakby sie zdecydowali Napisz co i jak koniecznie -
Cukrova > 26-04-2012, 0:02
[quote name="Alexandraa"]A ja dzis mialam spotkanie w Ambasadzie i dostałam wizePani konsul pytala sie mnie w jakim celu jade, ile lat maja dzieci i czy jestem w kontakcie z rodzinka, u ktorej bede. Spytala tez, czym zajmuje sie w Polsce i czy mam w USA rodzine. Bardzo szybko wszystko poszlo [/quote]
Gratulacje, A Ty Kiedy dokladnie wylatujesz Alexandro ??I gdzie lecisz ?? Z jakiego biura ;D Wiem, że pewnie te informacje sa tu gdzies zawarte, ale dziś nie chce mi się ich szuakć -
usaok > 26-04-2012, 0:33
rafcioo28:
wiem wiem, ale to chyba przez to narzekanie Bóg zesłał mi taka rodzine !
Warto było czekać-tyle powiem! Ciesze się że dostalam jedna rodzine a porządna a nie kilkanaście takich sobie;p
własnie rozmawiałam z ich obecna au pair i jest niesamowita ! Teraz tylko czekac na ich decyzje ! W nocy chyba spac nie bede mogła;P
Alexandraa: ty lecisz 9 z APiA? nie?
Cukrova: a ty jak tam? jakies postępy? -
Cukrova > 26-04-2012, 0:38
[quote name="usaok"]rafcioo28:
wiem wiem, ale to chyba przez to narzekanie Bóg zesłał mi taka rodzine !
Warto było czekać-tyle powiem! Ciesze się że dostalam jedna rodzine a porządna a nie kilkanaście takich sobie;p
własnie rozmawiałam z ich obecna au pair i jest niesamowita ! Teraz tylko czekac na ich decyzje ! W nocy chyba spac nie bede mogła;P
Alexandraa: ty lecisz 9 z APiA? nie?
Cukrova: a ty jak tam? jakies postępy?[/quote]
Postępy z czym ?? z projektem ?? -
usaok > 26-04-2012, 0:59
Już mi się wszystko miesza ! hahah a ty z jakiego biura wylatujesz?APC? -
Cukrova > 26-04-2012, 1:04
Tak z APC