-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
monica07 > 20-01-2006, 16:18
czarna a rozmawialas z dziadkiem o co cha?
Bo moze byc tez tak ze ta rodzina wymyslila sobie ze referencje nie sa dobre, bo zwyczajnie cie nie chcieli, nagrali sobie inna operke itp itd a potem wstyd sie bylo przyznac.
Nie mam zielonego pojecia czemu on mialby ci to robic, skoro tak sie zachowywal przy odjezdzie. w glowie sie nie miesci :roll: -
(-:MARZENA:-) > 20-01-2006, 17:49
ludzie sa rozni- bardzo rozni, chociaz moze faktycznie ta rodzinka cos krecila :roll: -
bahaha20 > 20-01-2006, 19:49
Czarna, najgorsze jest to ze "kazdy sadzi wedlug siebie". Ty bys nikomu takiego numeru nie wywinela, wiec nie wierzysz ze ktos moze takie swinstwo zrobic.
I to boli. Ze ludzie tacy potrafia byc falszywi :evil:
Ale zeby nie konczyc tak pesymistycznie, dodam, ze nie wszyscy -
kasik > 31-01-2006, 16:27
Ostatnio przylukalam jak najmlodszy smrodek wyciera gluty w moj recznik!!!!!!!! :twisted: Recznik w ekspresowym tempie trafil do prania ale ile jest takich akcji, o ktorych nie mam pojecia! Zabic gnoja!! :twisted: Do tego ogolnie wkurza mnie lagodnei mowiac, ze teraz dzieciaki ciagle korzystaja z mojej lazienki (odkad kupili do basementu kino domowe) i syf zostawiaja, brudna ubikacja, zasikana deska, papier walajacy sie po podlodze i uzywaja moich recznikow, nawet jesli tylko do rak to sobie nie zycze! :twisted:
Bleeeeeeeeee, wystrzelac bachory!! -
agulka > 31-01-2006, 16:57
tak..na odstrzal je!!!! moj maly jak mi deske zasikal..to mu kazalam sprzatnac..i juz nie sika! moze tez sprobuj tak ze swoimi -
monica07 > 31-01-2006, 17:57
[quote name="kasik"] Bleeeeeeeeee, wystrzelac bachory!! [/quote]
buahah sie usmialam :lol:
jestem za. -
oliwka911gt > 31-01-2006, 19:41
maly jak je tomje rekami a nie widelcem, wszytko do rak bierze rekami, BLEE1 albo wczoraj jeszcze lepiej jemy diner i ten napakowal sobie cala buzie takiego zielonego chinskiego warzywka - nazwy niepamietam :oops: - i co zrobil??!! pogryzl a potem przy wszytkich na talerz wyplul :evil: hostka mowila ze to jeszcze nic kiedys robil gorzej, mowil do kogos ze mu na chwile dac reke i tam plul. obrzydliwe. hostka nie trawi tego kakzdy. i dlatego nie ma jk z nim gdzie wyjs bo ludziom jedzenie obrzydza :? -
kasik > 31-01-2006, 19:52
Niestety Oliwka to jest Ameryka, u mnie normalka, ze 8latka wpieprza (inaczej tego nie nazwe) paluchami, z geby jej leci, dookola talerza wwszystko usyfione, czesto tez 11latka je paluchami ( nie amm na mysli pizzy czy kurczaka ale np. ryz, brokuly i.t.p.). Mlody jest albo karmiony albo tez je paluchami. W ogole ich kultura jedzenia jest na poziomie chlewikowym :twisted: alan tez jest niewiele lepszy, jak sie pochyli nad talerzem to malo twarzy w jedzenie nie wsadzi a je jak wyglodnialy pies, ktoremu zaraz maja zabrac miske i potwornie mlaska a sam upomina dzieci "zamykaj buzie jak jesz". Oni jedza glosniej niz moj pies!! A jak cos nie smakuje to dla dzieciakow norma wypluc zmielona papke na talerz, zero krepacji, ze w serwetke czy cos, i te grymasy twarzy i "uuuuu yaki disgusting" ...
Ameryka :roll: -
oliwka911gt > 31-01-2006, 19:58
nie to moje dziecko ma nie cale 4 lata. w marcu beda czwarte urodziny. bylo ulozone przez poprzednia opieukne polke, ale przez 4miesiace byl z matka i sa efekty :evil: bezstresowe wychowanie :mad: -
martamaua > 31-01-2006, 20:56
Moje mlodsze dziecko tez tak pluje, starsza baaardzo zadko.
Ci tez nic tylko usmiech i oh no....
A mi sie czasem az cofa 8O