• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Ann_a > 28-03-2012, 22:52

I jak tam dziewczyny współpraca z Happy AuPair ?

Macie już jakieś rodzinki na oku ?

Ja się zbieram do wysłania dokumentów i jestem ciekawa jak Wam idzie a tak tu ucichło ...

paulina.r > 06-04-2012, 1:18

hejka dziewczyny! Z początku chciałam wyjechać do Anglii przez ta agencję jednak jakoś tak dla picu zalogowałam sie na jednej z stron poszukujących au pair i już na niej zostaje. Powiem Wam ze szkoda pieniędzy na to, a sprawdzić ludzi mozecie również same ) jednak powodzenia życze!!!

pozdrawiam, Paulina

opolukord > 08-04-2012, 22:37

hej dziewczyny,

jak myśłicie, czy nie jest już za późno na aplikowanie przez HappyAuPair na wakacyjny wyjazd? We wtorek zaczynam kompletować dokumenty...

rosario > 09-04-2012, 0:30

[quote name="opolukord"]hej dziewczyny,

jak myśłicie, czy nie jest już za późno na aplikowanie przez HappyAuPair na wakacyjny wyjazd? We wtorek zaczynam kompletować dokumenty...[/quote]

nie mam pojecia jak to z HAP jest, ale nie myślałaś o szukaniu rodziny dwutorowo? Tj. poza agencją również na własną rękę? Wtedy na pewno nie jest jeszcze za późno na zorganizowanie wyjazdu letniego, dużo ofert na wakacje zaczyna się dopiero pojawiać. Pomyśl

opolukord > 09-04-2012, 1:20

szukałam, szukam cały czas, ale ciężko przebić się do poważnych ofert przez tony scammerów :x

Ann_a > 09-04-2012, 12:14

Myślę że jak szybko skompletujesz to może się udać ? Ja sama wysyłałam jakoś przed Świętami

opolukord > 09-04-2012, 17:06

jutro idę do lekarza i po zaświadczenie o niekaralności, do środy będę miała referencje, więc we czw najpóźniej skompletuję : )

karolina__g > 16-04-2012, 14:54

Witajcie

Zaczęłam bardzo poważnie zastanawiać się nad wyjazdem do Wielkiej Brytanii. Lecz mam małe obawy, nie jestem aż tak słaba z angielskiego, ale jednak mam małe opory przed mówieniem, wstydzę się, poniekąd dlatego chce wyjechać, żeby w końcu się przełamać i móc zacząć swobodnie się porozumiewać. Myślicie, że mogę mieć przez to problemy ze znalezieniem rodziny?

Chciałam się jeszcze zapytać jak wyglądają rozmowy z rodziną przez skypa?

angelaa > 17-04-2012, 1:09

[quote name="karolina__g"]Witajcie

Zaczęłam bardzo poważnie zastanawiać się nad wyjazdem do Wielkiej Brytanii. Lecz mam małe obawy, nie jestem aż tak słaba z angielskiego, ale jednak mam małe opory przed mówieniem, wstydzę się, poniekąd dlatego chce wyjechać, żeby w końcu się przełamać i móc zacząć swobodnie się porozumiewać. Myślicie, że mogę mieć przez to problemy ze znalezieniem rodziny?

Chciałam się jeszcze zapytać jak wyglądają rozmowy z rodziną przez skypa? [/quote]

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=6379">viewtopic.php?f=4&t=6379</a><!-- l -->

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4705&hilit=opory">viewtopic.php?f=4&t=4705&hilit=opory</a><!-- l -->

wystarczy trochę poszukać!

opolukord > 17-04-2012, 21:06

dzisiaj poszły wszystkie dokumenty, czekam na odpowiedź... mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli :>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia