• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marlena-historia prawdziwa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marlena-historia prawdziwa

• Marlena-historia prawdziwa
  • Re: Marlena-historia prawdziwa

Johnson > 18-12-2009, 16:08

tez mi sie wydaje ,ze ta szczotka to idealny zakup

ajj chcialbym sobie tak poshopingowac w USA

marlenao > 18-12-2009, 16:38

znow dzisiaj rano hostka mnie wkurwila , bo ja rozladowalam baterie w samochodzie w czoraj i oni nie umieli tego naprawic co wiazalo sie z tym, ze to ona musiala zawiesc dzieci do szkoly. trudno, jej pech. chodzila mega wkurwiona przez to i jeszcze mi powiedziala ze nie powycieralam blatów [ no jak zwykle przeciez =]. wiecie co, gdyby nie to ze mam tu tyle wolnego czasu, spoko dzieci i fajne kolezanki to po swietach robilabym rematch , chociazby po to zeby zobaczyc nowe miejsce, wylądowac gdzie indziej, zobaczyc cos innego a nie ciagle ten nowy jork, moj las za domem, sarny i wiewiorki.

Johnson > 18-12-2009, 16:54

jaka baterie w samochodzie ? Chodzi Ci o akumulator ?:>

Hmmm, moze znowu z nia porozmawiaj o tym co Ci nie pasi ? Ja bym chyba robil rematch, wizja odwiedzenia innych zakatkow stanow, jest kuszaca

marlenao > 18-12-2009, 19:30

no chyba akumulator haha ja i motoryzacja to jak niebo i ziemia wiesz co nie chce mi sie z nia gadac, serio. jak ja widze w zlym humorze to nawet nie podchodze. jak ona ma dobry humor to jest taka spoko, a tak....szmata glupia wiecie co zaczyna mi sie podobac ta ameryka, od jakis 2 miechow mam ciagle za duzo kasy na koncie. np ostatnio powinnam miec 80 a dzownie do banku i mowia ze mam 220!! albo dzisiaj .... powinnam miec 40 a mam 148 !! jakim cudem :O

Johnson > 18-12-2009, 20:03

moze CI hostka za swoje humory doplaca

aa wyciagow z banku nie masz??

Yoanna > 18-12-2009, 21:06

ja ile razy widze wyciagi z banku to sie za glowe lapie ;p zawsze pieniedzy mniej niz myslalam ale niestety wiem ze to ja wydalam :lol: :lol:

marlenao > 18-12-2009, 21:33

z tymi wyciagami to tez jest dziwnie, bo wiesz one przychodza np 12 kazdego miecha a przed tym 12 to ja zdaze wydac juz moja wyplate wiec zawsze dzwonie do banku i pytam i wczoraj dzwonilam i mi powiedzieli ze mam 40 dolcow a dzisiaj poszlam i mialam 148, szok.

nina15 > 18-12-2009, 21:39

wysoko oprocentowane konta są w tej Ameryce :mrgreen: hehe

dominikan@ > 18-12-2009, 23:59

Marlenao moze raz ci mówią z debetem a raz bez??

marlenao > 19-12-2009, 6:21

jak z debetem ? nie czaje... ja sie na kontach nie znam to moje pierwsze konto w zyciu wiec moze mnie ktos oswieci ?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia