• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

Kajtka > 22-11-2009, 13:08

Na bank nie będzie ; D

agonia1991 > 22-11-2009, 18:38

ja miałam takie pytania jak wyżej.Po ang.jeszcze jak przygotować polską potrawę, zabawy podczas deszczu jakie wymyśliłabym dla dzieci. I dlaczego cchcę zostać au pair i moje wyobrażenia o wyjeździe, czego się spodziewam. Ale wszystko było w porządku. Pewnie dlatego że nie wiedziałam czego się spodziewać i nic się nie przygotowywałam to się nie stresowałam. Ale Wy też się nie stresujcie.To w końcu są wasze opinie i to się liczy. Ja już nie dostałam ani żadnego loginu na stronę i nie wiem. Dzwonili już do moich znajomych z potwierdzeniem danych ale od tego czasu cisza. Ale nie stresuję się. Mam większe stresy. Huuura,hurra niedługo matura

Kajtka > 22-11-2009, 18:46

Agonia

a jak to wyglądało to dzwonienie do znajomych ?

i jak dlugo od przesłania aplikacji dzwonili ??

agonia1991 > 23-11-2009, 18:31

właściwie z tego co mi mówiono później to moja konsultanka z CC dzwoniła do nich i pytała w sumie o to co pisali w referencjach personalnych i z doświadczeniami.czy uważają czy się nadaję do pracy z dziećmi i dlaczego, jaką jestem osobą i tego typu. Przy okazji takie sprawdzenie czy nie podałam zmyślonych danych. To było po tygodniu od oddania aplikacji.

Kajtka > 23-11-2009, 19:31

aha dzieki

no to u mnie chyba w tym tygodniu i w przyszly weekend [ bo duzo znajomych dało taka dostepnosc ]

wieec cierpliwie czekam :mrgreen:

Kajtka > 25-11-2009, 22:53

moje referencje i rekomendacje są potwierdzane

wiec znów kroczek do przodu :mrgreen:

Ewelina88 > 26-11-2009, 0:18

O proszę, to w sumie szybko działają

anita ^^ > 26-11-2009, 0:20

no kajtka, szybko Ci to idzie ja mam nadzieje, ze w piątek wyśle swoje wypociny

Kajtka > 26-11-2009, 0:26

wiec mam nadzieje ze aplikacje dobrze wypełniłam

Kajtka > 26-11-2009, 13:59

aplikacja bedzie wysyłana do Warszawy czyli i do Bostonu też ^^

wszystko się zgadza, tylko sierotka źle zaznaczyłam, że mogę żyć w zgodzie ze zwierzętami hihi

nom i moja liczba rekomendacji była spora :mrgreen: wiec nie trzeba z tym przesadzać bo pan K. był zaszokowany tą liczbą a co ja mogłam zrobić, jak wszyscy chcieli to wypełnić : )

zatem czekam teraz na wieści z Warszawy !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia