-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
Yoanna > 24-04-2008, 18:51
hmm a tu biora pod uwage. wszystkie przedmioty biora pod uwage. mysle, ze ladnie wygladalo te moje 100 procent z ustnej :lol:
i powtarzam - jak ja co sie boje wystepow publicznych i w ogole - zdalam to i wy zdacie! nie bac sie -
Vorissa > 24-04-2008, 22:32
ja sie nie boje bo trafilam na najbardziej lajtowa komisje z polaka :lol:
gosc jest taki, ze ponoc nie neguje jak ktos ma odmienne zdanie ale bardzo chetnie wyslucha i zaciekawi czemu tak a nie inaczej bla bla bla, a jak ktos ma takie samo zdanie jak on to sie cieszy i na lekcji podbiega i przybija zolwika :lol: :lol: -
Vorissa > 24-04-2008, 22:32
ja sie nie boje bo trafilam na najbardziej lajtowa komisje z polaka :lol:
gosc jest taki, ze ponoc nie neguje jak ktos ma odmienne zdanie ale bardzo chetnie wyslucha i zaciekawi czemu tak a nie inaczej bla bla bla, a jak ktos ma takie samo zdanie jak on to sie cieszy i na lekcji podbiega i przybija zolwika :lol: :lol: -
Ninka Jones > 24-04-2008, 22:37
przewodniczacym w mojej komisji jest moj cudowny zastepca dyrektora :lol:
kocham Radzia z wzajemnoscia :lol: -
Ninka Jones > 24-04-2008, 22:37
przewodniczacym w mojej komisji jest moj cudowny zastepca dyrektora :lol:
kocham Radzia z wzajemnoscia :lol: -
idril > 24-04-2008, 22:41
no a ja mam najgorsza zyle w szkole...
suuuuper! :? -
idril > 24-04-2008, 22:41
no a ja mam najgorsza zyle w szkole...
suuuuper! :? -
Grizzly > 25-04-2008, 1:02
tez mi sie wydawało ze ustna jest bezsensowna.. ale co? w tym jest.. teraz mi sie wydaje, ze to taki wstęp chociażby obrony pracy magisterskiej, przełamania sie przed występami publicznymi itd.
w sumie to ważne zeby sie przelamac jak ktos sie tego boi itd.. chociaz po roku od matury to łatwo pisac;D -
Grizzly > 25-04-2008, 1:02
tez mi sie wydawało ze ustna jest bezsensowna.. ale co? w tym jest.. teraz mi sie wydaje, ze to taki wstęp chociażby obrony pracy magisterskiej, przełamania sie przed występami publicznymi itd.
w sumie to ważne zeby sie przelamac jak ktos sie tego boi itd.. chociaz po roku od matury to łatwo pisac;D -
Karolina_c > 25-04-2008, 7:54
cale szczescie ja wystapienia publiczne.... lubilam i nadal lubie