• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 16-09-2007, 20:53

O KUR.WA 8O

8O 8O 8O

weź weź weź, czego ja tu siedze?

idril > 16-09-2007, 23:55

[quote name="Migotka"]

Matko! Na kacu?![/quote]

no wlasnie...

Grizzly > 18-09-2007, 23:06

A tu Was zaskocze, nie zdarza mi sie miec kaca ;-) niezaleznie od tego ile wypije, wiec tym sie akurat nie martwie

A pozatym, dni mijaja w zaskakujaco szybkim tempie, pojutrze strzeli 3 miesiace od kiedy tu jestem, a wczoraj zaczal sie nowy etap operowania- szkola.

Nie mialam pojecia jak sie tam dostac, hostka mnie zawiozla, i odstresowywala jeszcze w aucie Trafilam do poczekalni, mnostwo ludzi.. conajmniej polowa polakow. Przyszla mila pani i powiedziala ze mamy isc do tej klasy do ktorej myslimy ze bedziemy przydzieleni, ja skromnie poszlam do Advanced Po chwili doszlo z 10 innych osob, zorientowalam sie ze nie mam nic do pisania, ale pozyczylam i zaczelismy egzamin, 100 pytan na godzine. Myslalam ze bedzie duzo trudniejsze, skonczylam po pol godziny Pozniej sobie je nawzajem posprawdzalismy, i czekalismy w stolowce na wyniki. A tam kilka grup ludzi, glownie polacy.. i ja, sama przy stoliku, jakos dziwnie mi bylo..

Doszlo kilkadziesiat osob, i ogloszono wyniki.

: )))))))))

Advanced!

Strasznie sie ciesze.. szczegolnie ze na te kilkadziesiat osob do klasy advanced dostaly sie tylko 3! 8O Ale nowi dochodza ponoc caly rok takze grono powinno sie powiekszyc

Aaaaaaa.. jeszcze bardziej sie ciesze, ze lekcje mam w srody i piatki (martwilam sie ze wypadna w pon. a wtedy mam caly dzien z mala i nie moglabym na nie chodzic).

Tryskajac optymizmem doszlam do domu, cieszylysmy sie z hostka jak dzieci, chociaz mowila ze oczywiscie byla pewna ze sie tam dostane ;-) i dala mi wydruczki ze strony Ryanair. Rozmawialysmy o tym wczesniej iii.. Zabukowala mi bilety do Polski w pazdzierniku. Odlot 21. Caluskie 5 dni w domu! ))

Aha.. Rodzina nie wie, beda mieli niespodzianke;]

A teraz mam wypieki, boli mnie glowa, i chyba mam goraczke. Tym optymistycznym akcentem zycze wszystkim dobrej nocy :wink:

idril > 19-09-2007, 0:01

to moze im powiedz

chociaz teraz to juz nie wiem ktora rodzinka. hosci czy prawdziwa? bo jak hosci to moze ich uprzedz

a co do kaca to ja tez jakos niegdy nie mam szczesciary z nas!

Ninka Jones > 19-09-2007, 1:01

Julka w domu nie wiedz?

Agata powiedz, bo potem będzie jazda jak u Yoanny

hihi ^^

gratuluje (je?li chodzi o szkołę)

Asienka > 19-09-2007, 11:18

gratulacje pomyslnie zdanego egzaminu! co to za szkola/college?

Ja tez lece 21 pazdziernika do Pl na tydzien

WAMPIREK > 19-09-2007, 14:22

Gratulacje

No prosze, ja nawet nie wiedzialam, ze do Polski chcesz leciec...

Grizzly > 19-09-2007, 18:45

A dziekuje, dziekuje : )

Hosci oczywiscie wiedza, wszystko z nimi ustalilam odnosnie mojego wyjazdu, to w domu rodzinnym beda mieli niespodzianke ;-)

Pierwszy dzien w szkole calkiem optymistyczny :>

Cale szczescie, ze wyjechalam z domu troche wczesniej, mialam czas na obczajenie miasta, a pozniej i mialam klopot ze znalezieniem klasy, a raczej budynku oddalonego ponad chyba pol km. od glownego budynku tego koledzu. Ale dalam rade

W klasie ni stad ni stamtad wzielo sie 6 osob zamiast trzech; ) w tym oprocz mnie 2 polki, reszta z Niemiec, Czech, Francj i Rumunii. Bardzo fajne sie wydaja, szczegolnie francuzka, nauczycielka rowniez.

Od dzis hostka zaczela prace full- time. Samantha zostaje na zajecia pozalekcyjne w szkole, a Lindsay znajoma zabiera z przedszkola, i od 15;30do jakiejs 17;30- 18;00 jestem z nia sama. Cale szczescie jej duzo do szczescia nie potrzeba, opcjonalnie Mulan 1, Mulan 2, Alladyn albo Krol Lew ;-)

Spac mi sie chce jak cholera, a jeszcze od 19- 23 praca w pubie :?

Grizzly > 19-09-2007, 18:46

PS Asienka: to jest Henley College

Mangom > 19-09-2007, 20:39

Hej.. Agata czytam Twoj? opowiastkę, jeszcze trochę mi zostało...ale rzeczywi?cie na ?wietnych ludzi trafiła?...a wiesz, że spojrzałam na mapę i Twoje Reading jest po tej samej stronie Londynu co moje Fordingbridge. to jest niedaleko Salisbury i Bournemouth

pozdrawiam i jak będę miała więcej czasu to doczytam resztę, wci?gaj?ce... :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia