-
-
Re: KASIK - to ja:)
kasik > 26-11-2005, 2:03
Ale jestem pala!!!!!!!!!
Zepsulam wczoraj swoja cyfrowke!! Po prostu wyslizgnela mi sie z reki i upadla, byla akurat wlaczona i teraz dupa zbita nie dziala, wlacza sie na chwile i na wyswietlaczu pojawiaja sie jakies tajemnicze linie (mysle, ze cos sie popsulo z obiektywem, bo tym walnelo o ziemie) i wylacza sie po chwili. Wczoraj godzine ryczalam, skad ja wezme conajmniej $200 na nowa???????
Mialalm dzisiaj imieniny i zapomnialam na amen. Rodzina do mnie zadzwonila i skladaja zyczenia a ja sie pytam a to z jakiej okazji, oniemialam jak mi powiedzile, ze dzis moje imieniny!! Heh o czym/kim ja w ogole mysle?!?
Wlasnie wrocilam z godzinnego spacer, zrobilam niezla trase a zaraz zaczynam prace! Ale lipa, nie chce mi sie siedziec z bachorami...!! -
Gość > 26-11-2005, 8:38
Cholera to sie nacieszylas camera
Poszukaj jakiegos serwisu moze w poblizu ,moze da sie z tym cos zrobic?
I nie rycz bo to tylko kasa ,ja popsulam swojego mp3 playera w zeszlym tygodniu ,3 stowy poszly sie jeb,,,c ale nic nie poradze ,to tylko siano !
juz mam nowego
Leee no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! -
Gość > 26-11-2005, 11:39
biedna Kasia...<przytulam>
spoznione wszystkiego najlepszego -
monica07 > 30-11-2005, 8:49
ja z lekkim poslizgiem ale usprawiedliwione bo mnie na kompie i w necie nie bylo. wsyztskiego naj!
z ta cyfrowka to moze sprobuj niech ci naprawia. a jak nie - jedna tygodniowka i new one. -
kasik > 09-12-2005, 21:28
No wiec dzisiaj tak.. szkoly w Fairfax county zamkniete, spadlo 5 cm. sniegu!! To samo bylo we wtorek, wiekszosc szkol poopozniana o 2h, niektore closed ( w tym mojego mlodego)!! Dzis wszystkie zamkniete!! Szajse! A ja wczoraj przybalowalam, Aska w Rosji, wiec nieobowiazywalo mnie curfiew (nie wiem jak sie pisze), bo Alan tylko machnal reka i "have fun". W nocy spac nie moglam, obudzilam sie przed 5 i nie bylo pradu, wiec przerazilam sie, ze mi budzik nie zadzwoni jak pradu nie wlacza i tak juz zasnac nie moglam.. wiec sobie pospalam ze 2 h w sumie a rano jeszcze bol glowy po wczorajszych baletach we Friday's (Ewa miala 21 urodziny)!!! Na razie jest w miare spoko, Zora ma playdate, Monika wybyla z Alanem, dzieciaka ulozylam i kazalam take a nap (ale rzucal sie, ze spac mu sie nie chce, wiec nie wroze mu dlugiego spania niestety).
I juz dzis Aska wraca z Rosji, Boze jaki to byl spokojny tydzien bez niej.. fakt, ze w domu syf sie zrobil (bo Alan nie dosc, ze nie sprzata, to jeszcze balagani) i musialam wiecej pracowac, byl blogi spokoj bez jej wrzaskow, brak tej nerwowej, napietej atmosfery, ktora ona wiecznie wprowadza.. Ale to wszystko wroci juz dzisiaj.. tylko nie wiem jeszcze o ktorej. Oby jak najpozniej :wink:
Wczoraj zanim pojechalysmy do Ewy przyjechala do mnie Ala i dala mi w prezencie sliczne kolczyki, tak bez okazji!! I bylo to takie mile.. -
Emm > 10-12-2005, 1:24
u nas tez szkoly pozamykane dzisiaj, ale na szczescie hostka dzis zostala w domu, bo wczoraj w nocy wrocila z delegacji, wiec mialam luz.Ale masakra, co tu sie u nas dzieje.Sniezyca na maxa byla. Na moich oczach auto przede mna wpadlo w poslizg i tanczylo na drodze-wszystkie samochody stanely i tylko patrzylismy, czy da rade-zaraz obok byl row, ale jakos wybrnal z tego. Ale wygladalo to strasznie.
halo, wiosna, czekam na ciebie z utesknieniem! -
Gość > 10-12-2005, 1:44
Juz zapomnialam co to snieg ...
uwazajcie laski na drogach !
z tymi kolczykami to faktycznie milo
mi Asia przyniosla paczuszke ze slodyczami na Mikolajki a mi tak glupio bylo bo o niej nie pomyslalam ... -
martamaua > 10-12-2005, 13:09
U nas sniegu i po kolana a dzieci dawaj rowery i jada do szkoly,nie ma ze boliAle tez zadnego piachu czy soli nie uzywaja.Stacja cala oblodzona i wez wysiadz z pociagu.Nie mowie,ze sie wyrznelam oczywiscie :? -
Gość > 10-12-2005, 13:23
Marta, skandynawska zima bez upadku to nie jest zima - w zeszla zime upadlam chyba z 5 razy, w ta juz mi sie raz zdarzylo, chociaz sie jeszcze nawet wlasciwie nie zaczela :lol:
w ogole to sie zastanawiam jak ci amerykanie tam zyja... przeciez snieg nie jest wcale straszny, jak tylko odpowiednia organizacja odsniezy a ludzie odpowiednio sie do niego przygotuja - a jak im pada snieg od czasu do czasu to kazdy powinien byc nastawiony ze moze spasc... a oni to tak im wszystko zwisa i powiewa caly czas... :evil:
gdyby tutaj wszystko bylo sparalizowane przy 5cm sniegu to jak juz niejednokrotnie wspomnialam - szkola otwarta bylaby byc moze 3 miesiace w roku + wakacje -
martamaua > 10-12-2005, 14:03
Przeciez nie od dzisiaj wiadomo,ze Amerykanie grubo przesadzaja.